B2 YH’nin açılmasıyla beraber sıklaşacak diye duydumBi ara B2 hattında yenileme yapıyorlardı 2024-2025 bandında
Anlamadım hocam
Sinyalizasyonun rayların yenilendiğini bilemiyorum vaga tvde araçları kontrolden geçirdiğini söylüyorlardı bir ara ama
B2 YH’nin açılmasıyla beraber sıklaşacak diye duydumBi ara B2 hattında yenileme yapıyorlardı 2024-2025 bandında
Anlamadım hocam
Anladım.B2 YH’nin açılmasıyla beraber sıklaşacak diye duydum
Sinyalizasyonun rayların yenilendiğini bilemiyorum vaga tvde araçları kontrolden geçirdiğini söylüyorlardı bir ara ama
Hocam hattı kaydettiniz mi acaba?![]()
MetroDreamin' | IzmirRaylı Sistem Ağım (Daha yapılacak)
IzmirRaylı Sistem Ağım (Daha yapılacak) | MetroDreamin' map by Bucalimetrodreamin.com
@kısayolunuzunu hocam
Şimdi kaydettim ama sabah daha bol yapacağım varHocam hattı kaydettiniz mi acaba?
T5 Halkapinar-Bornova-Otogar tramvay hatti bekliyoruzŞimdi kaydettim ama sabah daha bol yapacağım var
Otogar'a gitmeyecek, Aşık Veysel'de bitecekT5 Halkapinar-Bornova-Otogar tramvay hatti bekliyoruz
Bornova Metroda bitsinOtogar'a gitmeyecek, Aşık Veysel'de bitecek
Çok iyi anlamadım ama yaşadıklarınızı hissettim,geçmiş olsun hocamSaat 17.10 Halkapınar'dayım ne güzel 17.20'de 102 var binerim hem bekleyen doruk aracı da var zaten 102 dışında doruk çalışan hat yok Halkapınar'da biner eve giderim dedim araç kalkmadı mecbur 502'ye bindim daha sonra Otobüs 35'ten baktım kalkmayan araç son gaz Evka-3 garaja gitti parçalı araç da daha Ankara Caddesi'nde yoldaymış anca 17.50'de vardı Halkapınar'a normalde 17.10 gibi Halkapınar'da olması lazım ama az önce 18.10'da kalkış yaptı. Bu hat temmuz sonundan beri saçma sapan işliyor parçalı aracı gelmiyor yanında sabit aracı arıza yapıyor, bir anda servis dışı olup garaja gidiyor bir aydır kanser etti beni gerçekten.
Parçalı araç Halkapınar'a çevre yolu - otogar - Kamil Tunca şeklinde gelse vaktinde varacak ama maalesef Ankara Caddesi'nden geliyor.![]()
Hocam kısaca parçalı araç olması gerektiğinden 40 dakika geç gelip 50 dakika geç kalkış yapıyor sabit araç da 21.20'ye kadar sefer yapması gerekirken 17.30'da garaja gidiyor. Bugünden farklı olarak parçalı araç gelmiyor, sabit araç da arıza yapıyor o günün bütün seferleri çöp oluyor yerine araç koysalar bir şey demeyeceğim. Maalesef bu şekilde bir aydır.Çok iyi anlamadım ama yaşadıklarınızı hissettim,geçmiş olsun hocam
Tatil olunca saldılar iyiceHocam kısaca parçalı araç olması gerektiğinden 40 dakika geç gelip 50 dakika geç kalkış yapıyor sabit araç da 21.20'ye kadar sefer yapması gerekirken 17.30'da garaja gidiyor. Bugünden farklı olarak parçalı araç gelmiyor, sabit araç da arıza yapıyor o günün bütün seferleri çöp oluyor yerine araç koysalar bir şey demeyeceğim. Maalesef bu şekilde bir aydır.
8 Eylül'e kadar yolu var, o günden sonra halk artık galeyana gelirTatil olunca saldılar iyice
Özellikle sanırsam İZULAŞ hatları böyle ESHOT çalışan benzer hatlara bakıyorum 364, 501, 504 ve 513 gibi sorunsuz çalışıyorlar hatta neden çalıştığını bilmediğim 592, 593, 594 hatları bile eksiksiz çalışıyorTatil olunca saldılar iyice
Galiba onun için ek ödenek vardı da ondan öyle bir iş yapıyorlar.Adliye çalışanlarının ne ayrıcalığı var mesela bazı okullara ESHOT bile ulaşmıyor memur servisleri kaldırıldı mesela tasarruf tedbirleri kapsamında ESHOT gitti adliye çalışanlarına özel servis koydu ne değişti Bostanlı hattına Smrynada Işık beklerken denk geldim sadece 6 kişi vardı
Biz de binebilsek keşke en azından araçlar kar eder 6 kişi için çalışmasa bariGaliba onun için ek ödenek vardı da ondan öyle bir iş yapıyorlar.
Keşke Adliye son duraklı destek hatları olarak çalışsalar, geçtikleri yerdeki duraklarda dururlar.
Onlar adliye hatları diye biliyorumhatta neden çalıştığını bilmediğim 592, 593, 594 hatları bile eksiksiz çalışıyor
Biliyorum hocam gereksiz bulduğum hatlar zaten o yüzden öyle dedim şu anda adli tatil olduğu halde çalışıyorlarOnlar adliye hatları diye biliyorum
Son duraklarda çok bekliyor 20 dakika Tarişte bekledim geçen seneAranızda 963ü sık kullanan var mı? Bu araç arada sefer atlıyor mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.