Temizlik personeline özel hatBiliyorum hocam gereksiz bulduğum hatlar zaten o yüzden öyle dedim şu anda adli tatil olduğu halde çalışıyorlar

Temizlik personeline özel hatBiliyorum hocam gereksiz bulduğum hatlar zaten o yüzden öyle dedim şu anda adli tatil olduğu halde çalışıyorlar
Sadece uzaktan canlı gördüm, içine binmedim ama bence görünuşte, itici geliyorlar,seferihisar ve ödemiş teki iveco lar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok bakımsız duruyorlar merkezdeki dolmuşlar gibi aynıseferihisar ve ödemiş teki iveco lar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Oh çekmişsinizdirBenim 102'ye az önce ikinci araç geldi ama iş işten geçti tabii en azından son 3 sefer eksiksiz yapılır
Hocam oha,yarın 697-801-803-795 gezisini yapmayı planlıyorum ama daha saatlere bakmadım
saatleri uymazsa yarın 19 a binerimHocam oha,
Bir de ben yarın sonunda 19'a bineceğim de yine siz yoksunuz
Ne 19muş bebelki geziyi hafta içi yaparım yarın 19'a binerim
jdjdjjdjd benim ve @Hermes in birlikte binme çabalarıNe 19muş be![]()
Yapalım şu işi yajdjdjjdjd benim ve @Hermes in birlikte binme çabaları
tamam yarın hallediyormuyuz? saat kaçtaYapalım şu işi ya
Sabah saat 10.00 civarı, valla söztamam yarın hallediyormuyuz? saat kaçta
özelden konuşabileceğimiz bir yer varmı bu forum bizim konuşmalarla dolmasın jdjdjdjdjSabah saat 10.00 civarı, valla söz
Sabah saat 10.00 civarı, valla söz
Dm kuralımözelden konuşabileceğimiz bir yer varmı bu forum bizim konuşmalarla dolmasın jdjdjdjdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.