Teleferik seyir manzarası bol,rakımlı bir yere konan bir şey, bu istatistikleri falan düşününce, bence makul bir teleferik Bloklar durağı ile Konak arası olabilir çok uzun olmazsaburda hep otobüsleri, metroları, banliyöları, tramvayları ve fünikülerleri konuştuk peki sizce izmirde yeni bir teleferik açılsa nereye açılabilir?
Bloklar değil de Koruluk'a koydum,Teleferik seyir manzarası bol,rakımlı bir yere konan bir şey, bu istatistikleri falan düşününce, bence makul bir teleferik Bloklar durağı ile Konak arası olabilir çok uzun olmazsa
Seferihisar ve Ödemiş İztaşıttaki gibi olur bence,Sizce dolmuşlar daha büyük araçlara geçer mi Novociti Life Karsan Atak gibi
Geçşeler daha çok yolcu taşıyacaklar her yerden yolcu kapmak için uğraşan dolmuşçular daha büyük araçlara geçmeli.Sizce dolmuşlar daha büyük araçlara geçer mi Novociti Life Karsan Atak gibi
Öyle olursa direkt iztaşıta geçsin o zamanSizce dolmuşlar daha büyük araçlara geçer mi Novociti Life Karsan Atak gibi
Kalkar tabii kiVe geçince sizce Ayakta yolcu yasağı kalkar mı
Şu an 4 zaten benim çıkışım 303'e binişim falan 4 buçuğu bulur hocam, yarın da dışarıdayım, Cuma olabilir belki@Hermes bugün 19 a bincenmi ben 4 gibi binebilirim
Zaten uymuyorlar çoğu zaman polis yerlerini biliyorlar ve eğilin demeleri yeterliVe geçince sizce Ayakta yolcu yasağı kalkar mı
Eğilin demeye bile gerek yok grev zamanı sırf Buca Su kemerinde çevirme var diye Yeşilyurt dolmuşunun Köstence'den geçip Yağhaneler'den gittiğine şahidimZaten uymuyorlar çoğu zaman polis yerlerini biliyorlar ve eğilin demeleri yeterli
Geçmez, dolmuşlar için en büyük avantaj çalışma sıklığı araç kapasitesi değil.Sizce dolmuşlar daha büyük araçlara geçer mi Novociti Life Karsan Atak gibi
Kadifekale tarafına açılma şansı var onun dışında öyle turistik bir yer bilmiyorumburda hep otobüsleri, metroları, banliyöları, tramvayları ve fünikülerleri konuştuk peki sizce izmirde yeni bir teleferik açılsa nereye açılabilir?
O iyi olurduKadifekale tarafına açılma şansı var onun dışında öyle turistik bir yer bilmiyorum
Uzunluktan çok turistik olması önemliBu arada teleferik için mesafe sınırı falan var mı
Mesela Gaziemir Sosyal Konutlar-Cihanbeğendi Kanyonu arası bir tramvay düşünüyordum ama uzunluk 3.9 kilometre
Cihanbeğendi Kanyonu turistik, o zaman yapılabilir, hatta ADM'ye uzattım ben onu 4.650 metre olduUzunluktan çok turistik olması önemli
ADM'ye uzamayabilir ama belki olur, HİM'e yazmak lazım.Cihanbeğendi Kanyonu turistik, o zaman yapılabilir, hatta ADM'ye uzattım ben onu 4.650 metre oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.