Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M5 Halkapınar - Otogar hattı yapıldıktan sonra Pınarbaşı yerine şehir hastanesine uzatılsa nasıl olur ? Kemalpaşaya M1 uzatılsa daha iyi olmaz mı ? Urla uzatması ile birlikte M1 de İzmirin doğu-batı banliyösü gibi olur.

Evka-3'ten araç S mi yapacak?

Bi de Otogardan Şehir Hastanesi ters kalmıyor mu?

G

Göç İdaresi çevresine de çok yeni bina yapıldı, o bölge çok hızlı büyüyor. Yakında otobüs hatlarının seferlerinin sıklaşması gerekecek. 826 ve 848 ilerleyen zamanlarda yetersiz kalır.
848 şuan bile yetersiz kalıyor Kent LF vermeleri lazımken Sultan veriliyor çok küçük zaten otobüs birde iş ve okul çıkışları oluyor aşırı kalabalık oluyor

848 şuan bile yetersiz kalıyor Kent LF vermeleri lazımken Sultan veriliyor çok küçük zaten otobüs birde iş ve okul çıkışları oluyor aşırı kalabalık oluyor
İşte Menemen'e İztaşıtın gelmesi bazı yönlerden iyiyken bazı yönlerden kötü oldu. İztaşıt yokken 848'de hep Temsa Avenue falan oluyordu.

İztaşıtta temsa var versinler gene yazın
İztaşıt solo otobüs hatlarını küçük otobüslere mecbur bıraktı. Keşke o sultanlar centrolar yerine daha çok solo otobüs alsalardı. 749 daha yoğun bir hat ona bile ilk zamanlar Sultan verilerek insanlar işkence çekti. Sultanlar ve Centrolar hiç alınmamalıydı bunlar yerine Isuzu Novociti Life alınmalıydı, yoğunluğu az olan hatlarda çalışırdı.

İztaşıtta temsa var versinler gene yazın
solo otobüsler 800,602,756,748,128(genellikle) hatlarında çalışıyor hatta bazen sololar 128,748,749 a bile yetmiyor centro ve sultan oluyor son birkaç aydır sürekli 749,128 ve 748 de sultan ve centro var 848 e asla solo yetişmiyor zaten.

solo otobüsler 800,602,756,748,128(genellikle) hatlarında çalışıyor hatta bazen sololar 128,748,749 a bile yetmiyor centro ve sultan oluyor son birkaç aydır sürekli 749,128 ve 748 de sultan ve centro var 848 e asla solo yetişmiyor zaten.
658 ve 698'de yoğunluk nasıl oluyor ? O hatlarda hiç solo görmedim. Solo çalışması için de galiba Belde gibi yüksek tabanlı otobüs lazım. Eskiden 748'de sabit BMC Beldeler çalışıyordu. Tahminimce 868'e de Centrolar yetersiz kalıyor olabilir.

658 ve 698'de yoğunluk nasıl oluyor ? O hatlarda hiç solo görmedim. Solo çalışması için de galiba Belde gibi yüksek tabanlı otobüs lazım. Eskiden 748'de sabit BMC Beldeler çalışıyordu. Tahminimce 868'e de Centrolar yetersiz kalıyor olabilir.
şöyle ki ben koyunderede oturuyorum fakat iç tarafında değilim Koyundere durağına yakınım yani 658,868,648 buradan geçmiyor fakat birkaç kez bu hatlara bindim 648 genellikle boş 698 iş,okul çıkışı ve girişi saatleri genellikle dolu
658 çoğu zaman dolu çünkü asarlığa gidecek olanlar genellikle menemende iniyor izbandan ve menemende kent2 izbana kıyasla daha çok otobüs var asarlığa giden (748,749,658,648)
868 in ise koltukları dolu oluyor ama ayakta en fazla 3 kişi oluyor çünkü birde Atatürk Mh. (Hıdırtepe olarakta biliniyor)-Menemen dolmuşları var

Geri
Üst Alt