Bugün ben 214'ü denemeyi düşünüyordum zaten@Hermes benim işyerinden ekstra iş çıktı maalesef bugünde 19a binemicez
M5 Halkapınar - Otogar hattı yapıldıktan sonra Pınarbaşı yerine şehir hastanesine uzatılsa nasıl olur ? Kemalpaşaya M1 uzatılsa daha iyi olmaz mı ? Urla uzatması ile birlikte M1 de İzmirin doğu-batı banliyösü gibi olur.
Evka 3 biraz sıkıntılı ama Kemalpaşa yerine şehir hastanesine de uzatılabilir.Evka-3'ten araç S mi yapacak?
Bi de Otogardan Şehir Hastanesi ters kalmıyor mu?
848 şuan bile yetersiz kalıyor Kent LF vermeleri lazımken Sultan veriliyor çok küçük zaten otobüs birde iş ve okul çıkışları oluyor aşırı kalabalık oluyorG
Göç İdaresi çevresine de çok yeni bina yapıldı, o bölge çok hızlı büyüyor. Yakında otobüs hatlarının seferlerinin sıklaşması gerekecek. 826 ve 848 ilerleyen zamanlarda yetersiz kalır.
İşte Menemen'e İztaşıtın gelmesi bazı yönlerden iyiyken bazı yönlerden kötü oldu. İztaşıt yokken 848'de hep Temsa Avenue falan oluyordu.848 şuan bile yetersiz kalıyor Kent LF vermeleri lazımken Sultan veriliyor çok küçük zaten otobüs birde iş ve okul çıkışları oluyor aşırı kalabalık oluyor
İztaşıtta temsa var versinler gene yazınİşte Menemen'e İztaşıtın gelmesi bazı yönlerden iyiyken bazı yönlerden kötü oldu. İztaşıt yokken 848'de hep Temsa Avenue falan oluyordu.
İztaşıt solo otobüs hatlarını küçük otobüslere mecbur bıraktı. Keşke o sultanlar centrolar yerine daha çok solo otobüs alsalardı. 749 daha yoğun bir hat ona bile ilk zamanlar Sultan verilerek insanlar işkence çekti. Sultanlar ve Centrolar hiç alınmamalıydı bunlar yerine Isuzu Novociti Life alınmalıydı, yoğunluğu az olan hatlarda çalışırdı.İztaşıtta temsa var versinler gene yazın
solo otobüsler 800,602,756,748,128(genellikle) hatlarında çalışıyor hatta bazen sololar 128,748,749 a bile yetmiyor centro ve sultan oluyor son birkaç aydır sürekli 749,128 ve 748 de sultan ve centro var 848 e asla solo yetişmiyor zaten.İztaşıtta temsa var versinler gene yazın
658 ve 698'de yoğunluk nasıl oluyor ? O hatlarda hiç solo görmedim. Solo çalışması için de galiba Belde gibi yüksek tabanlı otobüs lazım. Eskiden 748'de sabit BMC Beldeler çalışıyordu. Tahminimce 868'e de Centrolar yetersiz kalıyor olabilir.solo otobüsler 800,602,756,748,128(genellikle) hatlarında çalışıyor hatta bazen sololar 128,748,749 a bile yetmiyor centro ve sultan oluyor son birkaç aydır sürekli 749,128 ve 748 de sultan ve centro var 848 e asla solo yetişmiyor zaten.
şöyle ki ben koyunderede oturuyorum fakat iç tarafında değilim Koyundere durağına yakınım yani 658,868,648 buradan geçmiyor fakat birkaç kez bu hatlara bindim 648 genellikle boş 698 iş,okul çıkışı ve girişi saatleri genellikle dolu658 ve 698'de yoğunluk nasıl oluyor ? O hatlarda hiç solo görmedim. Solo çalışması için de galiba Belde gibi yüksek tabanlı otobüs lazım. Eskiden 748'de sabit BMC Beldeler çalışıyordu. Tahminimce 868'e de Centrolar yetersiz kalıyor olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.