Yarın 268 i düşünemiyorumBaya bi şikayet gelirse şaşırmam
168in kendi yoğunluğu bitmiyor şimdi ekstra yoğun olur.249 seferleri tamamen kaldırılmış özellikle öğrenciler ne yapacak çok merak ediyorum. Allah'tan 168 var
963 ve 330 un da çalışmaması ayrı bir saçmalık304 çalışmıyor komik geldi. 168 nasıl az seferle Osmangazi yolcusun alacak zaten çok yavaş. 249 yolcusu Osmangazi Işıkkent dolmuşu çok dolu Burası çok sıkıntılı
Bencede963 ve 330 un da çalışmaması ayrı bir saçmalık
Şirinyerden aktarma yaptırıp konağa götürecekler. İsteyen 490a binip üçyoldan aktarma yapacak.304 çalışmıyor komik geldi
Bornova Osmangazi boşta. Işıkkent dolmuşu çakılı gidiyor568i çalıştırmadıkları aşırı kötü oldu. 168e bütün yük bindi. Osmangazi-Işıkkent, Osmangazi-Bornova dolmuşları çakılı gider artık. Bornova-Atatürk Mahallesi-Evka4 de belki öyle olabilir.
Bu mesajdan sonra binen olmaz galibaben asıl İZBAN ı merak ediyorum,normalde de kalabalıktı bugün 435 in nergiste boşaldığını görünce İZBAN dan kaçındım,binen oldu mu
Akevler ve Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nden Konak tarafına tek yoğunluğu da 19 sağlıyor herhaldeEshot 18i çalıştırmayıp bütün yoğunluğu 579la 879a aktarmış büyük ihtimalle. Ordu caddesi bugün ana baba günü gibidir artık. Bilen varsa burdan yazabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.