Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular | Sayfa 12 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Mahallelerin metro veya İZBAN'a en yakın hatları açık bırakılmış. Kendi içinde epey tutarlı bir liste maksat parkuru düşük tutup maksimum sayıda sefer yapabilmek. İstisnası hastane ve 680 hattı olmuş o da yoğunluktan dolayı olsa gerek. İZTAŞIT hatlarında fire yok. Torbalıda ulaşım sadece 727 hattıyla sağlanacak. Kemalpaşada, Urlada, Çeşmede, Karaburunda ve Dikilide çalışan hat yok. Asıl sorun ilçelerde

Yarın dolmuşlar iyi iş yapacak. İYTE hatları da çalışmıyor. Gülbahçe dolmuşları yarın çakılı gider artık.

• Beğen
Tepkiler: Ata Bey
249 seferleri tamamen kaldırılmış özellikle öğrenciler ne yapacak çok merak ediyorum. Allah'tan 168 var

304 çalışmıyor komik geldi. 168 nasıl az seferle Osmangazi yolcusun alacak zaten çok yavaş. 249 yolcusu Osmangazi Işıkkent dolmuşunu doldurmuş çok dolu Burası çok sıkıntılı

• Beğen
Tepkiler: Desinler
Eshot 18i çalıştırmayıp bütün yoğunluğu 579la 879a aktarmış büyük ihtimalle. Ordu caddesi bugün ana baba günü gibidir artık. Bilen varsa burdan yazabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hermes
568i çalıştırmadıkları aşırı kötü oldu. 168e bütün yük bindi. Osmangazi-Işıkkent, Osmangazi-Bornova dolmuşları çakılı gider artık. Bornova-Atatürk Mahallesi-Evka4 de belki öyle olabilir.

• Beğen
168in en yoğun durağı Şehit Uzman okulu durağına otobüste şuan nefes alacak yer yok

• Beğen
Tepkiler: Desinler
Güzelbahçe için sadece 82 çalışıyor. Güzelbahçe-F. Altay dolmuşları yoğun olur artık. Nasıl olsa 321 de çalışmıyor. Yelkiye ve çamlıya mecbur dolmuşla gidilir.

• Beğen
ben asıl İZBAN ı merak ediyorum,normalde de kalabalıktı bugün 435 in nergiste boşaldığını görünce İZBAN dan kaçındım,binen oldu mu

• Haha
Tepkiler: Enstanya

Konu görüntüleyen kullanıcılar