Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahallelerin metro veya İZBAN'a en yakın hatları açık bırakılmış. Kendi içinde epey tutarlı bir liste maksat parkuru düşük tutup maksimum sayıda sefer yapabilmek. İstisnası hastane ve 680 hattı olmuş o da yoğunluktan dolayı olsa gerek. İZTAŞIT hatlarında fire yok. Torbalıda ulaşım sadece 727 hattıyla sağlanacak. Kemalpaşada, Urlada, Çeşmede, Karaburunda ve Dikilide çalışan hat yok. Asıl sorun ilçelerde

249 seferleri tamamen kaldırılmış özellikle öğrenciler ne yapacak çok merak ediyorum. Allah'tan 168 var

304 çalışmıyor komik geldi. 168 nasıl az seferle Osmangazi yolcusun alacak zaten çok yavaş. 249 yolcusu Osmangazi Işıkkent dolmuşunu doldurmuş çok dolu Burası çok sıkıntılı

Eshot 18i çalıştırmayıp bütün yoğunluğu 579la 879a aktarmış büyük ihtimalle. Ordu caddesi bugün ana baba günü gibidir artık. Bilen varsa burdan yazabilir.

568i çalıştırmadıkları aşırı kötü oldu. 168e bütün yük bindi. Osmangazi-Işıkkent, Osmangazi-Bornova dolmuşları çakılı gider artık. Bornova-Atatürk Mahallesi-Evka4 de belki öyle olabilir.

Güzelbahçe için sadece 82 çalışıyor. Güzelbahçe-F. Altay dolmuşları yoğun olur artık. Nasıl olsa 321 de çalışmıyor. Yelkiye ve çamlıya mecbur dolmuşla gidilir.

ben asıl İZBAN ı merak ediyorum,normalde de kalabalıktı bugün 435 in nergiste boşaldığını görünce İZBAN dan kaçındım,binen oldu mu

Geri
Üst Alt