Vermeseler bile batırır yeter ki 760 Urla'dan Narlıdere'ye uzasın.D tarifeye de aktarma verseler Çeşm Seyahat'i batiırır
Vermeseler bile batırır yeter ki 760 Urla'dan Narlıdere'ye uzasın.D tarifeye de aktarma verseler Çeşm Seyahat'i batiırır
Uzatmazlar kiVermeseler bile batırır yeter ki 760 Urla'dan Narlıdere'ye uzasın.
bende gidiyorum saat 6 gibiBugün o meşhur eshot sergisine gidicem bakalım nasılmış
Evet.Yarın, 1 Eylül’den itibaren ulaşım ücreti 30 liraya mı çıkacak?
Bu zamlarla birlikte A tarifesinde
Tam bilet 30TL
Öğrenci 12TL
60 Yaş 24TL
Öğretmen 21.25~
Oluyor
Sitede hâlâ eski fiyatlar mı yazıyor? Yoksa zam iptal mi edildi?
Şu anda yeni fiyatlar geçerliSitede hâlâ eski fiyatlar mı yazıyor? Yoksa zam iptal mi edildi?
Sitede değiştirmeye mi yetişemediler? Ben sadece banliyö hatlarının tarifelerine bakmak istemiştim.Şu anda yeni fiyatlar geçerli
137.46tl tam içinSitede değiştirmeye mi yetişemediler? Ben sadece banliyö hatlarının tarifelerine bakmak istemiştim.
izmir haber sayfalarında paylaşılan bilgiler bu şekildeNeeee ilk girişte o kadar mı alıyor![]()
Marmaray 60 küsür tl. Sizinki banliyöden çok bölgesel trene benzediği için normalNeeee ilk girişte o kadar mı alıyor![]()
Yani evet, bizimki neredeyse km başına 1 tl alıyorbu söylenen ücretleMarmaray 60 küsür tl. Sizinki banliyöden çok bölgesel trene benzediği için normal
Hattı ESHOT sitesinde aratınca bulamadım, arıza giderildi mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.