Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
749 Seferleri sonunda arttırılmış ve son seferler Ulukent yönünde 21.30 dan 22.00 a alınmış Menemen yönünde 22.30 dan 23.15 e alınmış
6.20-8.00 / 20 dk da 1
8.25-8.40 / 15 dk da 1
8.40-19.50 / 25 dk da 1
sonrası 40dk 30dk 25 dk ve 35 dk şeklinde Ulukent Aktarma Kalkışları

749 Seferleri sonunda arttırılmış ve son seferler Ulukent yönünde 21.30 dan 22.00 a alınmış Menemen yönünde 22.30 dan 23.15 e alınmış
6.20-8.00 / 20 dk da 1
8.25-8.40 / 15 dk da 1
8.40-19.50 / 25 dk da 1
sonrası 40dk 30dk 25 dk ve 35 dk şeklinde Ulukent Aktarma Kalkışları
Aslında 07.00 - 08.30 arası full 15 dk 8.30 - 20.00 arası da full 20 dk olmalı. Okul zamanı yoğunluğu kaldıramıyor.

128 i değiştirirler sabah 15 akşam 20 yaparlar şuanda sabah 20 normal 25
O da geçen sene yoktu ama inşallah yaparlar. Ayrıca 16.20'ye okul çıkışı için Ulukent Gar'dan depar servis ekleseler güzel olur. Hem Ulukent hem Egekent 2 izban o saatte çok kalabalık oluyor otobüs çakılıyor binemeyenler oluyor.

O da geçen sene yoktu ama inşallah yaparlar. Ayrıca 16.20'ye okul çıkışı için Ulukent Gar'dan depar servis ekleseler güzel olur.
Ulukent gar değilde Ulukent Akt. uygun gibi deparlara ama öylede Ulukent İzban kullanılamayacak sadece Egekent2 izban kullanılabilecek

Ulukent gar değilde Ulukent Akt. uygun gibi deparlara ama öylede Ulukent İzban kullanılamayacak sadece Egekent2 izban kullanılabilecek
Ulukent aktarmadan depar yapsa bile işe yarar normal 128 Ulukent gardan öğrencileri toplar zaten Egekent 2 izbana dolu geleceği için depar servis de Egekent 2 izbana boş gelir ve oradan öğrencileri toplar.

Aslında 749 tekrar eskisi gibi Egekent 2 - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak çalışıp Ulu Koop'tan ayrı bir hat açılsa daha iyi olabilir. Egekent Aktarma Merkezi - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak açılıp Harmandalı - Ulu Koop - Çanakkale Asfaltı - Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı güzergahında bir hat açılmalı. Böylece Ulu Kooptan Menemen hastanesine ve merkezine ulaşım hızlanır hem de Harmandalı'dan Menemen'e araç olur.

Aslında 749 tekrar eskisi gibi Egekent 2 - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak çalışıp Ulu Koop'tan ayrı bir hat açılsa daha iyi olabilir. Egekent Aktarma Merkezi - Menemen Aktarma Merkezi hattı olarak açılıp Harmandalı - Ulu Koop - Çanakkale Asfaltı - Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı güzergahında bir hat açılmalı. Böylece Ulu Kooptan Menemen hastanesine ve merkezine ulaşım hızlanır hem de Harmandalı'dan Menemen'e araç olur.
531 açıldığında iyi bir alternatif olacak umarım kısa zamanda açılır çok yararlı olacak çünkü

531 açıldığında iyi bir alternatif olacak umarım kısa zamanda açılır çok yararlı olacak çünkü
Şehir hastanesi hatları sadece hastane için değil bölge ulaşımı için de iyi oluyor. Mesela 535 de Örnekköy - Girne - Anadolu Caddesi (kuzey kısmı) arası ulaşımı sağlayan tek hat. 537 de mahalleler arası ulaşımı sağlayan tek hat.

Ulukent aktarmadan depar yapsa bile işe yarar normal 128 Ulukent gardan öğrencileri toplar zaten Egekent 2 izbana dolu geleceği için depar servis de Egekent 2 izbana boş gelir ve oradan öğrencileri toplar.
evet onu yazabiliriz aslında eshota hem iztaşıtın depar olacak ilk hattı olur 128 749 da depar yapabilir aslında 749 sabah ulukent akşam menemen yönüne Cansu Sitesinden depar yapabilir.
eskiden 800de depar servisler vardı Ulukent Aktarmadan

Ben açıkçası bu hafta değilde diğer hafta düzenlemeler bekliyorum eshot tan bazı hatlar için ve yeni açılacak hatlar için haftaya okullar açılıyor ve eshot iyi birşeyler yapmalı umarım yapar

Kent rehberinden tek tek duraklara tıklayarak 536 ve 538'in güzergahını çözmeye çalıştım. 536 fena değil Tınaztepe hatları gibi düz gidip sonra sanırım çevre yoluna çıkıyor ama 538 felaket çorba bir hat, bütün Karabağlar'ı dolaşıyor, en karmaşık güzergahlı hat rekorunu 598'i geçerek kırdı. Uzundere'ye yakın oturan için bu hat iyi olur ama iç kesimlerdekiler muhtemelen metroya aktarmalı hastaneye gitmeyi tercih eder.

Kent rehberinden tek tek duraklara tıklayarak 536 ve 538'in güzergahını çözmeye çalıştım. 536 fena değil Tınaztepe hatları gibi düz gidip sonra sanırım çevre yoluna çıkıyor ama 538 felaket çorba bir hat, bütün Karabağlar'ı dolaşıyor, en karmaşık güzergahlı hat rekorunu 598'i geçerek kırdı. Uzundere'ye yakın oturan için bu hat iyi olur ama iç kesimlerdekiler muhtemelen metroya aktarmalı hastaneye gitmeyi tercih eder.
bence 598 i geçecek hat yok çünkü o ufacık bayraklıda 76 durak gidiyor özellikle toki bölümü çokkk karışık önüne gelen sokağa giriyor otobüs, süren şoförlere Allah yardım etsin çünkü Eshot etmeyecek.

nasıl yani hocam
Benim oturduğum mahalledeki sokakların %5i yanlış.

Yol bağlı gözüküyor ki orası çıkmaz yol.
Komple yeşil alan gözüküyor aslında arka yol var, bağlantı yolu var.

Otopark bağlantısı gözüküyor, öyle bir bağlantı yok arada kaldırım var. Anlamadım

Geri
Üst Alt