Abartma be oğlum abartma,İett Eski kafalı bir firma
Eshot yenilikçi inovatif
İett için her şey "gavur icadı"
Abartma be oğlum abartma,İett Eski kafalı bir firma
Eshot yenilikçi inovatif
İett için her şey "gavur icadı"
Harbi öyle bir haber okudumAbartma be oğlum abartma,
Willkommen, önerdiğim hattım
Hattın işleyeceğini düşünmediğimden ötürü pik saatlrrde denemeni öneriyorumWillkommen, önerdiğim hattım
Hat işliyor, ama Aliağa OSB'ye ait bir araçla.Hattın işleyeceğini düşünmediğimden ötürü pik saatlrrde denemeni öneriyorum
Araç modeli nedir, servis tipi araç mı?Hat işliyor, ama Aliağa OSB'ye ait bir araçla.
Araç modeli nedir, servis tipi araç mı?
gene C tarife, gündüz 20 dk da 1, 06:00 ve 23:00 arası, Egekent Akt.-Bornova M.ARKADAŞLAR ŞİMDİ GÜNCELLENDİĞİNİ KENDİ GÖZÜMLE GÖRDÜM pazartesi itibarinden 830 yeniden açılıyor eshot sitesinde görebilirsiniz
C tarife ne yine çıldıracağım hala saçmalığa devam ediyorlar. Egekent Aktarma Menemen'de mi ? Şu hattı düzgün bir şekilde A tarifesinde işletseler hem 800'ün yoğunluğu azalır hem de tarifesinden dolayı yolcular için daha ekonomik olur.gene C tarife, gündüz 20 dk da 1, 06:00 ve 23:00 arası, Egekent Akt.-Bornova M.
1 Eylül'de başlıyor İZBAN'dan 800 ve 912'ye kayacak yolcuyu düşünerek açmışlar büyük ihtimallegene C tarife, gündüz 20 dk da 1, 06:00 ve 23:00 arası, Egekent Akt.-Bornova M.
Ondandır da C tarifesinde açmasalardı bari böyle bir anlamı yok. A tarifesinde açılsaydı Çiğli ve Egekent 2'de aktarmalı binecek yolcular kesinlikle 830'u tercih ederdi.1 Eylül'de başlıyor İZBAN'dan 800 ve 912'ye kayacak yolcuyu düşünerek açmışlar büyük ihtimalle
Gittiğin kadar öde sistemi demek inşallah gene kapatmazlar hattı geçen sefer kapattılar Süpriz oldu bu ama izbana önlem için iyi oldugene C tarife, gündüz 20 dk da 1, 06:00 ve 23:00 arası, Egekent Akt.-Bornova M.
Halkapınar için acaba nasıl bir hat düzenlemesi yapacaklar ? 128,295 gibi hatların uzatılması zor ama kuzeyden bir hat açılması şart.Gittiğin kadar öde sistemi demek inşallah gene kapatmazlar hattı geçen sefer kapattılar Süpriz oldu bu ama izbana önlem için iyi oldu
Ulukent aktarma Halkapınar açılsa çok iyi olur veya Menemen aktarma HalkapınarHalkapınar için acaba nasıl bir hat düzenlemesi yapacaklar ? 128,295 gibi hatların uzatılması zor ama kuzeyden bir hat açılması şart.
152 saatleri de sıklaşmış.515 470 543 saatleri sıklaşmış göxlemlediklerim bu kadar şimdilik önlemler alınmaya başlamış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.