Şimdi öğrenci otobüste 12 lira mı yoksa 15 mi?
Otobüse 15 izbanda 10Şimdi öğrenci otobüste 12 lira mı yoksa 15 mi?
Öğrenciye niye %50 zam ya, öğrenci 10tl kalamazmıydı yawOtobüse 15 izbanda 10
İzmir gördüğüm kadarıyla birçok il arasında toplu taşıma öğrenciye en çok indirim yapan ildi ama artık böyle bir durum kalmadı. Diğer illerde öğrenciler en az tam biletin yarısı kadar basıyor. İzmir'de çoğu zaman öğrenci bileti tam biletin yarısından az hatta bir ara üçte biri kadardı.Öğrenciye niye %50 zam ya, öğrenci 10tl kalamazmıydı yaw
İstanbuldan pahalı oldu artık
+ abonman işlevsizÖğrenciye niye %50 zam ya, öğrenci 10tl kalamazmıydı yaw
Aydında yakın yerler ve uzak yerler değişkenlik gösteriyor antalyada öğrenci 15 olaması lazımÖğrenciye niye %50 zam ya, öğrenci 10tl kalamazmıydı yaw
Galiba okul zamanı açılan hatlar geri açıldı, 661 ve 869 sitede görünüyor.Hat sayısı dün 429 Du bugün 439 oldu acaba birşeyler mi ayarlıyorlar eshot sitesi birşeyler ayarlıyor herhalde
Güzergahlarını görebiliyor musun ? Ben de siteye girdim ama hatlar açılmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 79845536 Şirinyer Akt.-Şehir Hst.
538 Üçyol Metro-Şehir Hst.
de kent rehberinde görünüyor
evet hatlar şuan güncelleniyormuş bana öyle uyarı geliyor açmaya çalışınca ama görünüyor 531,536,538 şimdi diğerlerine bakacağım yenitepe konağa bakıcam biGüzergahlarını görebiliyor musun ? Ben de siteye girdim ama hatlar açılmıyor.
Ben kaç gündür uğraşıyorum girmek için ama olmadı sitenin ismi izmir kent rehberi değil mi bence yeni hatlar eklenebilir eshot tan atak bekliyorum benevet hatlar şuan güncelleniyormuş bana öyle uyarı geliyor açmaya çalışınca ama görünüyor 531,536,538 şimdi diğerlerine bakacağım yenitepe konağa bakıcam bi
Eski bir hat bu üçyol lozan meydan hattı açarlar mı bilmemMontrö Meydanından geçen 655 diye bir hat geçiyor acaba yeni bir hatmı yoksa eski hatlardanmı ?
bende hala açılmıyor hocam sizde açılıyorsa ekran fotoğrafını atabilirmisiniz güzergahın531 güzergâhına baktımda aslında fena değil bayağı iş yapar ama işte eshot ne zaman açacak Allah büyük iztaşıt Menemen yeni araç alsalar bari
Menemen - egekent 2 - harmandalı - çiğli - Otoban - şehir hastanesi güzergâhında olacak aç diyorum güzergâhı o zaman bakım yapılıyor diyobende hala açılmıyor hocam sizde açılıyorsa ekran fotoğrafını atabilirmisiniz güzergahın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.