827'nin Ulu Koop yolcusunun o kadar çok olacağı hiç aklıma gelmezdi genelde çoğu kişi Harmandalı'da inerdi. 428'i hafta içi öğlen sizin bindiğiniz saatlerde Bostanlı yönüne doğru hep kalabalık görüyorum Ege durağının orada bile körüklü otobüste koltuklar dolu ayakta 20 kişi oluyor genelde.848 Koyundere - Ulukent Akt.
13.43 de Koyundere Kahveler durağından bindim
13.57 de Taş Duvar durağında indim
428 Egekent-2 - Bostanlı İskele
14.11 de Taş Duvar durağından bindim
14.37 de Çiğli Şaraphane durağında indim
Doluluk:Solo araç olduğu için aşırı çakıldı bazı duraklardan yolcu alamayacak kadar doluydu
827 Bostanlı İskele - Ulukent Akt.
Çiğli Şaraphane durağından 18.41 de bindim
19.08 de Ulukent Aktarmada indim
Doluluk:Körüklü araçtı ama Ulukoopa kadar çakılıydı sonra herkes ulukoopta indi tek ben kaldım.
848 Ulukent Akt. - Koyundere
19.20 de Ulukent Aktarmadan bindim
19.32 de Koyundere Kahveler durağında indim
Doluluk:Egekent2 izbandan çakıldı Gazi Mah. Tokilerde herkes indi 5 kişi kaldık
hocam bu arada bostanlı yönündeki ege durağını kaldırmışlar bugün geçerken baktımda sadece çöp kutusu kalmış yolcular onun yanında bekliyorlardı.827'nin Ulu Koop yolcusunun o kadar çok olacağı hiç aklıma gelmezdi genelde çoğu kişi Harmandalı'da inerdi. 428'i hafta içi öğlen sizin bindiğiniz saatlerde Bostanlı yönüne doğru hep kalabalık görüyorum Ege durağının orada bile körüklü otobüste koltuklar dolu ayakta 20 kişi oluyor genelde.
Benim yolum düştükçe Harmandalı civarında 820-695 ile birlikte 827 yi de çok dolu görüyorum. Çünkü Ulukente çıkan en kısa otobüs hattı. Ayrıca hem Ulukent mezarlığı hem Harmandalı mezarlığı tarafından tek geçen otobüs olduğu için baya yolcu topluyor. Oraya baya faydalı hat dokunulmaması iyi bişey.827'nin Ulu Koop yolcusunun o kadar çok olacağı hiç aklıma gelmezdi genelde çoğu kişi Harmandalı'da inerdi. 428'i hafta içi öğlen sizin bindiğiniz saatlerde Bostanlı yönüne doğru hep kalabalık görüyorum Ege durağının orada bile körüklü otobüste koltuklar dolu ayakta 20 kişi oluyor genelde.
827 çok faydalı bir hat ama saatleri bana az geliyor. 428 ulukente gelmeden 3-5 dakika önce kalkıyor ama çok dolaştığı için 5 dakika daha bekleyip 428 e binmek daha mantıklı oluyor ama 428 de çok dolu oluyor. hep böyle bir ikilemde kalıyorum…Benim yolum düştükçe Harmandalı civarında 820-695 ile birlikte 827 yi de çok dolu görüyorum. Çünkü Ulukente çıkan en kısa otobüs hattı. Ayrıca hem Ulukent mezarlığı hem Harmandalı mezarlığı tarafından tek geçen otobüs olduğu için baya yolcu topluyor. Oraya baya faydalı hat dokunulmaması iyi bişey.
Marmaray’daki vagon ortasındaki demirlerin etrafında da oluyor bu sorun. Literatürde bir ismi vardı da hatırlayamadım şimdiZor bindim ilk çakılı sandım ama insanlar ortaya gitmemiş orta boştu kapı ağzı çakılıydı
Menemen-İzmir önermem hocam size. Trafikte kavga ettiği adamı taramıştı bir menemen dolmuşçusu35 M 8481 Ford Transit->Bornova Atatürk Evka 4 dolmuşu
Şoför aşırı derecede hızlı sürüyor sizin 800 şoförlerini geçti değişik bir ses çıkarıyor hızlanınca kesinlikle tehlikeli sürüyor para verirken düştüm böyle dolmuş olmaz olsun
Onlar 800 olmadılar mı?Menemen-İzmir önermem hocam size. Trafikte kavga ettiği adamı taramıştı bir menemen dolmuşçusu
çoğu oldu ama daha menemen-izmir dolmuşu var 10 dakikada bir kalkıyor. Güzergahıda : Menemen-Koyundere-Egekent2-Çiğli-Şehir Hastanesi-Otogar (otobana çiğli itfaiye kavşağından giriyor)Onlar 800 olmadılar mı?
O dolmuşlar bazen Egekent 2 izban kavşağından içeri giriyor ama nereleri dolaştığını bilmiyorum sadece üst geçitten kavşaktan döndüğünü gördüm bazen de dümdüz Çanakkale asfaltından gidiyor.çoğu oldu ama daha menemen-izmir dolmuşu var 10 dakikada bir kalkıyor. Güzergahıda : Menemen-Koyundere-Egekent2-Çiğli-Şehir Hastanesi-Otogar (otobana çiğli itfaiye kavşağından giriyor)
evet bende egekent2 güzergahlarını anlayamıyorum bazı dolmuşların üzerinde kent2 yazıyor acaba kent2 yazanlar içerimi giriyorO dolmuşlar bazen Egekent 2 izban kavşağından içeri giriyor ama nereleri dolaştığını bilmiyorum sadece üst geçitten kavşaktan döndüğünü gördüm bazen de dümdüz Çanakkale asfaltından gidiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.