Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
35 AS 8166->168
Eh bir otokar kötü değil iyi de değil Süspansiyonu kötü çok yorumlayacak bir şey çok yok 6/10

848 Koyundere - Ulukent Akt.
13.43 de Koyundere Kahveler durağından bindim
13.57 de Taş Duvar durağında indim

428 Egekent-2 - Bostanlı İskele
14.11 de Taş Duvar durağından bindim
14.37 de Çiğli Şaraphane durağında indim
Doluluk:Solo araç olduğu için aşırı çakıldı bazı duraklardan yolcu alamayacak kadar doluydu

827 Bostanlı İskele - Ulukent Akt.
Çiğli Şaraphane durağından 18.41 de bindim
19.08 de Ulukent Aktarmada indim
Doluluk:Körüklü araçtı ama Ulukoopa kadar çakılıydı sonra herkes ulukoopta indi tek ben kaldım.

848 Ulukent Akt. - Koyundere
19.20 de Ulukent Aktarmadan bindim
19.32 de Koyundere Kahveler durağında indim
Doluluk:Egekent2 izbandan çakıldı Gazi Mah. Tokilerde herkes indi 5 kişi kaldık

848 Koyundere - Ulukent Akt.
13.43 de Koyundere Kahveler durağından bindim
13.57 de Taş Duvar durağında indim

428 Egekent-2 - Bostanlı İskele
14.11 de Taş Duvar durağından bindim
14.37 de Çiğli Şaraphane durağında indim
Doluluk:Solo araç olduğu için aşırı çakıldı bazı duraklardan yolcu alamayacak kadar doluydu

827 Bostanlı İskele - Ulukent Akt.
Çiğli Şaraphane durağından 18.41 de bindim
19.08 de Ulukent Aktarmada indim
Doluluk:Körüklü araçtı ama Ulukoopa kadar çakılıydı sonra herkes ulukoopta indi tek ben kaldım.

848 Ulukent Akt. - Koyundere
19.20 de Ulukent Aktarmadan bindim
19.32 de Koyundere Kahveler durağında indim
Doluluk:Egekent2 izbandan çakıldı Gazi Mah. Tokilerde herkes indi 5 kişi kaldık
827'nin Ulu Koop yolcusunun o kadar çok olacağı hiç aklıma gelmezdi genelde çoğu kişi Harmandalı'da inerdi. 428'i hafta içi öğlen sizin bindiğiniz saatlerde Bostanlı yönüne doğru hep kalabalık görüyorum Ege durağının orada bile körüklü otobüste koltuklar dolu ayakta 20 kişi oluyor genelde.

827'nin Ulu Koop yolcusunun o kadar çok olacağı hiç aklıma gelmezdi genelde çoğu kişi Harmandalı'da inerdi. 428'i hafta içi öğlen sizin bindiğiniz saatlerde Bostanlı yönüne doğru hep kalabalık görüyorum Ege durağının orada bile körüklü otobüste koltuklar dolu ayakta 20 kişi oluyor genelde.
hocam bu arada bostanlı yönündeki ege durağını kaldırmışlar bugün geçerken baktımda sadece çöp kutusu kalmış yolcular onun yanında bekliyorlardı.

Benim yolum düştükçe Harmandalı civarında 820-695 ile birlikte 827 yi de çok dolu görüyorum. Çünkü Ulukente çıkan en kısa otobüs hattı. Ayrıca hem Ulukent mezarlığı hem Harmandalı mezarlığı tarafından tek geçen otobüs olduğu için baya yolcu topluyor. Oraya baya faydalı hat dokunulmaması iyi bişey.

Benim yolum düştükçe Harmandalı civarında 820-695 ile birlikte 827 yi de çok dolu görüyorum. Çünkü Ulukente çıkan en kısa otobüs hattı. Ayrıca hem Ulukent mezarlığı hem Harmandalı mezarlığı tarafından tek geçen otobüs olduğu için baya yolcu topluyor. Oraya baya faydalı hat dokunulmaması iyi bişey.
827 çok faydalı bir hat ama saatleri bana az geliyor. 428 ulukente gelmeden 3-5 dakika önce kalkıyor ama çok dolaştığı için 5 dakika daha bekleyip 428 e binmek daha mantıklı oluyor ama 428 de çok dolu oluyor. hep böyle bir ikilemde kalıyorum…

Konu sahibi
MD01/605B CRRC set ile Basmane -> Bornova arası yolculuk yapıyorum araç ılıkımsı oturunca sıcak bakımlı yani ama nerdeyse hiç sesi güzel değil

M1 - Bölge --> Stadyum
CRRC setler vardı
Koltuklar doluydu kalabalık değildi

543 Stadyum İstasyon --> Osman Bey Parkı
12.40 seferi
İzulaş otokar kent vardı plakası galiba 35 DB 1109'du.
Motor sesi ilk başta normal güzel geliyordu sonradan vüü diye tuhaf bir ses çıkmaya başladı ayrıca araç dururken aşırı titriyordu temsalardan bile çoktu.
Bayraklı Üst Geçit'e kadar doldur boşalt yaptı oradan itibaren biraz kalabalık gitti ayakta yaklaşık 15 kişi vardı çoğu kişi Alaybey'de ve Karşıyaka İskele'de indi.

T1 - Karşıyaka İskele --> Bostanlı İskele
Beklediğimden baya az kalabalıktı normalde pazar günleri çakılı olurdu ama galiba yağmur yağdığı için böyle oldu.

428 - Bostanlı İskele --> Manzara
14.40 seferi
Temsa vardı
Bostanlı iskeleden 5 kişi kalktık az kişi daha Mavişehir'den bindi Çiğli'den de biraz bindi normale göre çok boştu. Köy içine girmedi neden girmediğini anlamadım düz gitti trafik ve yoğunluk da olmadığı için parkur süresi 40 dk sürdü.

14:40 879 Gaziemir S.Garajı-F.Altay
Y.yurt Çeşme-Metin Oktay muhtarlık arası gittik. Çakılıydı. Yağmurdan sonra kazadan dolayı inmek zorunda kaldık. Başka otobüs ödemiş pidenin orada kaza yapmıştı.
517 Uzundere Toki-F. Altay
Nevvar salih anadolu lisesi-Göztepe stadyumu arası kullandım. Kalabalıktı.
M1 Balçova-Göztepe arası dönüşte çakılıydı.
T1 Göztepe-Konak İskele arası tramvay
Tramvayda çakılı gidiyor. :)

İzban Egekent 2 --> Halkapınar
6 dakika geç geldi 09.35'te bindim.
6 vagonluydu önden 2.vagondaydım Şemikler'den itibaren kalabalık gitti öncesinde de ayakta biraz yolcu vardı.

M1 Halkapınar --> Bölge
ABB setler vardı
Zor bindim ilk çakılı sandım ama insanlar ortaya gitmemiş orta boştu kapı ağzı çakılıydı.

660 Bölge İstasyonu --> Jandarma
13.21'de bindim 29 dakikada Jandarma durağına geldim.
Bölge'den bindiğimde 4 kişiydik devamında koltuklar tam dolmadı.
Önden 608 ve 800 geçmişti onları kaçırdım 660 bu yüzden çok boş oldu.

428 Jandarma --> Manzara
Körüklü 2021 kent vardı.
Bindiğimde 5 koltuk boştu.

749 Manzara --> Ege
18.11'de bindim.
35 BIP 896 sultan vardı.
Otobüs kalabalıktı tam çakılı değildi ama ayakta yolcu çoktu.
Kayıp kartı bu otobüste aradım ama bulamadım.

428 Ege --> Ulukent Aktarma
Temsa vardı.
749'ta kartı bulamayınca inip buna bindim.
Otobüste 10 15 kişi vardı.

428 Ulukent Aktarma --> Manzara
18.50'de bindim.
Körüklü conecto vardı.
Bindiğimde koltuklar doluydu ayakta 5 10 kişi vardı.

Konu sahibi
35 M 8481 Ford Transit->Bornova Atatürk Evka 4 dolmuşu
Şoför aşırı derecede hızlı sürüyor sizin 800 şoförlerini geçti değişik bir ses çıkarıyor hızlanınca kesinlikle tehlikeli sürüyor para verirken düştüm böyle dolmuş olmaz olsun

35 M 8481 Ford Transit->Bornova Atatürk Evka 4 dolmuşu
Şoför aşırı derecede hızlı sürüyor sizin 800 şoförlerini geçti değişik bir ses çıkarıyor hızlanınca kesinlikle tehlikeli sürüyor para verirken düştüm böyle dolmuş olmaz olsun
Menemen-İzmir önermem hocam size. Trafikte kavga ettiği adamı taramıştı bir menemen dolmuşçusu

çoğu oldu ama daha menemen-izmir dolmuşu var 10 dakikada bir kalkıyor. Güzergahıda : Menemen-Koyundere-Egekent2-Çiğli-Şehir Hastanesi-Otogar (otobana çiğli itfaiye kavşağından giriyor)
O dolmuşlar bazen Egekent 2 izban kavşağından içeri giriyor ama nereleri dolaştığını bilmiyorum sadece üst geçitten kavşaktan döndüğünü gördüm bazen de dümdüz Çanakkale asfaltından gidiyor.

290 Bölge İstasyonu --> Bostanlı İskele
2021 körüklü kent vardı.
18.29'da bindim parkur süresi 43 dk sürdü çok trafik vardı Ankara Caddesi'nde otobüs ilerleyemedi.
Bindiğimde sadece koltuklar doluydu sonraki duraklarda ayakta yolcu sayısı 20 kişi civarına çıktı Karşıyaka İskele'den sonra ayakta yolcu kalmadı.

428 Bostanlı İskele --> Manzara
Temsa vardı. Orta ve arka kapısında geri iade validatörü vardı sanırım 830'da çalışan aracı vermişler.
19.20 seferine bindim parkur süresi yaklaşık 50 dk sürdü Çiğli'de biraz trafik vardı başka yerde yoktu.
Bostanlı iskeleden koltuklar dolu + ayakta 7 kişi ile kalktık ileride kesin çakılır diye düşünüyordum ama Mavişehir'de ve Çiğli'de doldur boşalt yaptı inen çok oldu binen o kadar fazla olmadı.

O dolmuşlar bazen Egekent 2 izban kavşağından içeri giriyor ama nereleri dolaştığını bilmiyorum sadece üst geçitten kavşaktan döndüğünü gördüm bazen de dümdüz Çanakkale asfaltından gidiyor.
evet bende egekent2 güzergahlarını anlayamıyorum bazı dolmuşların üzerinde kent2 yazıyor acaba kent2 yazanlar içerimi giriyor

Geri