evet bu sene 23 nisan daHiç 119'a bindiniz mi ?
evet bu sene 23 nisan daHiç 119'a bindiniz mi ?
Ben de bir ara bineceğim okuldayken hep önümden geçiyor görüyorum ama daha hiç binmedim.evet bu sene 23 nisan da
zaten tarişten kalkıyor hocam963 - 35 AVJ 391
Alsancak Gar -> Şehit Murat Aslantürk
19.55'te bindim tarişte biraz bekleyip 20.04'te kalktı
Araç modeli - Otokar Kent Lf 2021 Körüklü
Klima - Çalışmıyor içerisi sıcak
Doluluk - 7 8 koltuk boş
Araç durumu - Körüğü titriyor ses geliyor arkada da bir yetleri titriyor ama anlayamadım çok titreşim sesi geliyor
Hocan 697 ve 806'ya binmiş miydiniz ? Onlarda da mı otokar kent çalışıyor858 İzmir Otogar -> Bayındır
Plaka/Filo No: 35 CKA 277 (iztaşıt)
Marka/Model: Otokar Kent lf
Doluluk: 10 kişi
Parkur Süresi: 1 saat 49 dk
Sefer: 09:30
872 İstasyon -> Hacı Sinan (Ring)
Plaka/Filo No: 35 CKA 194 (iztaşıt)
Marka/Model: Karsan Atak
Doluluk: 5 kişi
Parkur Süresi: 24 dk
Sefer: 15:30
727 Bayındır -> Torbalı Akt.
Plaka/Filo No: 35 CKA 254 (iztaşıt)
Doluluk: 54 kişi
Parkur Süresi: 1 saat 26 dk
Sefer: 16:30
697 ye bindim ama 806 ya binmedim, 697 ye bindigimde otokar kent vardi ama 806 da hep karsan atak gordumHocan 697 ve 806'ya binmiş miydiniz ? Onlarda da mı otokar kent çalışıyor
Böyle olaylara ben çok şahit oldum ve oluyorum şöfor hep uyarıyor ama şöforlerde bir süre sonra uyarmayı bırakıyor hep çoluk çocuk ile mi uğraşacak şöfor aile terbiyesi almayan çocukları ailesi eğitmemişse şöfor ne yapsın yapacak bir şey yok fazlaDaha yeni olay oldu duraktayım yanımda da bir 15 tane kadar çocuk var çoğu 5 yada 5.sınıf 168 geldi bunlarda aşağıya indi göya önce binecekler şoför de korna çaldı yanaşacak eziyordu o çocuk geldi işte şoföre küfür etti gerizekalı falan dedi araç benim önümde kaynak yapacak ayağımı koydum bşndirmedim 3.olarak şoförün orda oturuyorum kapı tarafında bşr tane arkadaşıyla şoför arkasına oturdu bağıra bağıra konuşuyorlar son ses telefods bir şeyler yapıyorlar şimdi arkaya geçtiler hala bağırıyorlar buraya kadar ses geliyor nasıl Bi terbiyesizliktir bu ya çok rahatsız oldum valla
Aaa 848'de otokar kentşuan 848 de çalışan 35 SE 046 Otobüsünde yan ekran bozulmuş sürekli 757 yi gösteriyor ve Villakent-Seyrek-Maltepe yazıyor
evet iş çıkışı saati diye veriyorlar zaten bu mesajı yazdıktan hemen sonra otobüs servis dışı yapıp gittiAaa 848'de otokar kent
128 ve 749'da 2 gündür doğru düzgün solo otobüs yok akşam 6'da bile sultan vardı. 848'de servis dışı yapmadan devam edebilirdi aslında çalışmaya bari çalışan bir araç kent olsun.evet iş çıkışı saati diye veriyorlar zaten bu mesajı yazdıktan hemen sonra otobüs servis dışı yapıp gitti
Hocam bu konuyu canlandırdınız iyi oldu uzun zamandır bu şekilde bir değerlendirme yapmıyorduk ben de boş zamanım olduğunda daha önceden hiç binmediğim bazı hatları değerlendireceğim. 515/290 + 353, 8, 82, 757 bunlar aklımda bu hatların değerlendirmesini yapabilirim.214 Kemer Akt. -> Evka 3 Akt.
Plaka/Filo No: 35 BZA 439 (24 - 020)
Marka/Model: Mercedes Benz Conecto
Doluluk: 11 kişi
Parkur Süresi: 54 dk
Sefer: 12:40
966 Evka 3 Akt. -> Ulucak
Plaka/Filo No: 35 ATR 876 (21 - 138)
Doluluk: 27 kişi
Parkur Süresi: 33 dk
Sefer: 14:09
449 Evka 3 Akt. -> İzyuva
Plaka/Filo No: 35 DB 1395 (izulaş)
Doluluk: 29 kişi
Parkur Süresi: 12 dk
Sefer: 15:25
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.