Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
128 Manzara --> Market
07.00 seferi
Otokar sultan vardı
Bindiğimde 2 3 boş koltuk vardı Ege durağına gelince çakılmaya çok yaklaştı.

İzban Egekent 2 --> Halkapınar
07.29'da bindim
9 vagonlu setti en arka vagondaydım bu vagonda koltuklar doldu ama ayakta çok fazla yolcu olmadı.

M1 Halkapınar --> Bölge
08.10 civarı bindim.
ABB setler vardı binerken çakılıydı.

608 Bölge İstasyonu --> Şelale
15.15'de bindim parkur süresi 58 dk sürdü.
Bindiğimde koltukların yarısı boştu Çiğli İtfaiye durağından binen öğrencilerle çakıldı neredeyse herkes Harmandalı'da indi Egekent 2'ye giderken 10 15 yolcu vardı. Gördüğüm kadarıyla 608'in Harmandalı'ya baya faydası var ama Egekent 2'ye yok.

428 Şelale --> Manzara
16.45 seferi
Körüklü conecto vardı.
Santral ve metrokent durağından binen çok oldu inen birkaç kişi de oldu. İnerken otobüste 25 30 kişi vardı.

128 Manzara --> Market
07.00 seferi
Otokar sultan vardı
Bindiğimde 2 3 boş koltuk vardı Ege durağına gelince çakılmaya çok yaklaştı.

İzban Egekent 2 --> Halkapınar
07.29'da bindim
9 vagonlu setti en arka vagondaydım bu vagonda koltuklar doldu ama ayakta çok fazla yolcu olmadı.

M1 Halkapınar --> Bölge
08.10 civarı bindim.
ABB setler vardı binerken çakılıydı.

608 Bölge İstasyonu --> Şelale
15.15'de bindim parkur süresi 58 dk sürdü.
Bindiğimde koltukların yarısı boştu Çiğli İtfaiye durağından binen öğrencilerle çakıldı neredeyse herkes Harmandalı'da indi Egekent 2'ye giderken 10 15 yolcu vardı. Gördüğüm kadarıyla 608'in Harmandalı'ya baya faydası var ama Egekent 2'ye yok.

428 Şelale --> Manzara
16.45 seferi
Körüklü conecto vardı.
Santral ve metrokent durağından binen çok oldu inen birkaç kişi de oldu. İnerken otobüste 25 30 kişi vardı.
hocam 128 de BIP 917 vardı biraz önce bende gördüm

128 Manzara --> Market
07.20 seferi
35 SE 627 plakalı otokar kent vardı.
Bindiğimde koltuklar doluydu ileriki duraklarda biraz daha kalabalık oldu ama çakılmadı.

İZBAN Egekent 2 --> Halkapınar
9 vagonlu setlerin en arka vagonuna bindim. Bulunduğum vagonun ışıkları yanmıyor karanlıkta gittik.
Egekent 2'de ayakta yolcusuz koltuklar tam doldu. Nergiz'de çakıldı en arka vagon bile böyleyken ön vagonların halini hiç düşünemiyorum.

M1 Halkapınar --> Bölge
08.25'te bindim CRRC setler vardı.
Halkapınar'dan çakılı kalktı.

M1 Bölge --> Konak
17.45'te bindim.
Halkapınar'da çakıldı Çankaya'da inen binen çok oldu tekrar çakıldı Konak'ta da inenler oldu tekrar çakıldı.

Konak --> Bostanlı vapuru
18.15 seferi
Yeni vapur vardı üst katta oturdum boş koltuklar vardı alt katı bilmiyorum.

428 Bostanlı İskele --> Egekent 2
18.50 seferi ama 5 dk geç kalktı. Parkur süresi Manzara durağına kadar 1 saat sürdü Mavişehir çıkışında ve Çiğli girişinde çok trafik vardı.
35 AVJ 304 plakalı 2021 körüklü kent vardı.
Bostanlı İskele'den koltuklar dolu kalktı, Mavişehir'e kadar ve Mavişehir'de kalabalıklaştı Çiğli belediyede çakıldı Balatçık Kahveler ve Jandarma duraklarında çok inen oldu ayakta fazla yolcu kalmadı.

428 Manzara --> Mavişehir
16.00 seferi ama 16.11'de durağa geldi biraz gecikti.
35 DB 7961 (galiba) plakalı 2016 Otokar Kent vardı.
Bindiğimde koltuklar doluydu Ulukent Gar'a kadar öğrenciler doldur boşalt yaptı Çiğli'ye kadar da böyle gitti genel olarak koltuklar dolu + ayakta 10 15 kişiyle gitti.
Mavişehir'de inen çok oldu binen öğrenci de çok oldu otobüs tekrar biraz kalabalık oldu.

T1 Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu --> Ataşehir Kavşağı
18.55'de bindim.
Koltuklar doluydu ayakta 10 15 yolcu vardı.

T3 Ataşehir Kavşağı --> Semra Aksu
Koltuklar doluydu ayakta yolcu yoktu galiba hatırlayamadım.

912 Çiğli Şaraphane --> Ata
21.29'da bindim.
2016 Otokar Kent vardı.
7 8 kişi vardı.

428 Ata --> Manzara
21.40'da bindim.
35 AS 7984 2016 Otokar Kent vardı.
Bindiğimde sadece koltuklar doluydu.

Üzerinden çok zaman geçti geçen yaz bindiğim bir daha muhtemelen binemeyeceğim hatların değerlendirmesini yapıyorum. O zamanlar galiba bu konu açılmamıştı değerlendirme yapmamıştım şimdi hatırladığım kadarıyla yapacağım.

684 F.Altay Aktarma --> Yeşil Urla
2021 körüklü otokar kent vardı.
Saat 13.00 gibi binmiştim. 35 dakikada Yeşil Urla durağına gelmiştim.
Koltuklar doluydu ama ayakta fazla yolcu olduğunu hatırlamıyorum.

760 Yeşil Urla --> Alaçatı Dostluk
14.00 seferine binmiştim 10 15 dakika gecikmişti. Alaçatı Dostluk durağına yaklaşık 1 saatte vardık.
2024 otokar kent vardı.
Koltuklar dolu + ayakta 15 20 yolcu vardı bütün yolculuk boyunca ayakta kalmıştım. Ben inerken ayakta fazla yolcu kalmamıştı Alaçatı'da inen çok oldu binen de birkaç kişi olmuştu.

Geri