Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O tarihe bile gelmeden çoğu yanar veya bir şey olur ortada kalmazlar zaten.
Yerlerini kalite araçlara bırakmalılar

5'te geçen BZA 446 binmiştim, bir de dönüşte o 879 procity'si,
Yani aradaki kalite dağlar kadar, Mercedes kalite araçlar, uzun yollara da girebilseler

Yani aradaki kalite dağlar kadar, Mercedes kalite araçlar, uzun yollara da girebilseler
Yeni araç alımı olduğunda muhtemelen hurdaya ayrılana kadar garajlarda yedek araç olarak beklerler, biraz bakım yapılıp sadece pik saatlerde az çalıştırılabilirler.

Bugün 5 numaralı hatta bindiğim procity senin dediğinle aynıydı sanırım. Klimalar aşırı serindi ama otobüs aşırı sarsılıyordu. Ayrıca kadın şoförümüz yeni başlamıştı sanırım. Arabaların yanından sıfır geçecekken korna çalıyordu,duraklara yarım şekilde yanaştı vs.biraz tereddütlü kullanıyordu.

@Atabey Sende mersinli otokarlara kızdıkça bu hafta 680 de çok kez mersinli araçlar gördüm. Biraz daha dışlarsan 879-671 e bile girecekler heralde...

Konu sahibi
Bugün 5 numaralı hatta bindiğim procity senin dediğinle aynıydı sanırım. Klimalar aşırı serindi ama otobüs aşırı sarsılıyordu. Ayrıca kadın şoförümüz yeni başlamıştı sanırım. Arabaların yanından sıfır geçecekken korna çalıyordu,duraklara yarım şekilde yanaştı vs.biraz tereddütlü kullanıyordu.

@Atabey Sende mersinli otokarlara kızdıkça bu hafta 680 de çok kez mersinli araçlar gördüm. Biraz daha dışlarsan 879-671 e bile girecekler heralde...
Gidip Bucaya çalışsınlar yine kurtulamıyorum binmemeye çalışıyorum

24 Üçkuyular İskele -> Kavacık
Plaka/Filo No: 35 ADD 327 (18 - 025)
Marka/Model: Otokar Sultan
Doluluk: 20 kişi
Parkur Süresi: 55 dk
Sefer: 12:30

28 Kavacık -> Güzelbahçe
Plaka/Filo No: 35 BCK 704 (21 - 385)
Doluluk: 5 kişi
Parkur Süresi: 33 dk
Sefer: 13:40

82 Siteler -> Fahrettin Altay Aktarma
Plaka/Filo No: 35 DB 6478 (13 - 327)
Marka/Model: Temsa
Doluluk: 32 kişi
Parkur Süresi: 1 saat 6 dk
Sefer: 15:45

24 ve 28 in güzergahları aşırı mükemmel manzara çok güzel tavsiye ederim

24 Üçkuyular İskele -> Kavacık
Plaka/Filo No: 35 ADD 327 (18 - 025)
Doluluk: 20 kişi
Parkur Süresi: 55 dk
Sefer: 12:30

28 Kavacık -> Güzelbahçe
Plaka/Filo No: 35 BCK 704 (21 - 385)
Doluluk: 5 kişi
Parkur Süresi: 33 dk
Sefer: 13:40

82 Siteler -> Fahrettin Altay Aktarma
Plaka/Filo No: 35 DB 6478 (13 - 327)
Marka/Model: Temsa
Doluluk: 32 kişi
Parkur Süresi: 1 saat 6 dk
Sefer: 15:45

24 ve 28 in güzergahları aşırı mükemmel manzara çok güzel tavsiye ederim
Festivalden dolayı, az daha kalabalık, olur diye düşünüyordum, nasıl, peki Kavacık güzel mi?

Bugün ben de birkaç duraklık bindiğim, araçları yazayım

152 -> 35 ATC 703

Çitlenbik-Bayramyeri arası, bindim

Doluluk -> 30-32 kişi

Klima -> iyiydi

681 -> 35 AUJ 381 (21-249 @Atabey)

Bayramyeri- Hakimevleri arası

Klima ->Muazzam

Doluluk -> 19 kişi

15 -> 35 HJL 09

İnönü-Bayramyeri arası

Klima -> 681 ile aynı

Doluluk -> 16 kişi

Şoförle konuştuk

Konu sahibi
Bugün ben de birkaç duraklık bindiğim, araçları yazayım

152 -> 35 ATC 703

Çitlenbik-Bayramyeri arası, bindim

Doluluk -> 30-32 kişi

Klima -> iyiydi

681 -> 35 AUJ 381 (21-249 @Atabey)

Bayramyeri- Hakimevleri arası

Klima ->Muazzam

Doluluk -> 19 kişi

15 -> 35 HJL 09

İnönü-Bayramyeri arası

Klima -> 681 ile aynı

Doluluk -> 16 kişi

Şoförle konuştuk
Şoförü gözlüklü müydü

Konu sahibi
35 ATR 711-> 249
Klima:Güzel tabiki akşam olduğu içindir ama neyse
Süspansiyon:Kötü temsa gibi titriyorfu
Araç:Eh Motor sesi biraz yüksek ama arkada oturdum ama normalde o kadar sesli değildi
Bugün tüm araçlar solo pazar çünkü ama akşam pik saat diye vermişler körüklü Eshot bana denk geldi yarım saat önce görmüştüm o ayrı

35 ATR 414 -> 59
Sessiz bir araç en arkada olmama rağmen ve aracın ağzına kadar dolu olmasına kliması çok serin yaptı içeriyi süspansiyon olarak fena değildi

35 AUJ 474 -> 533
Akşam saatlerinde bindim ve pazar günü olduğu için araç boştu kliması çok serindi üşütüyordu akşam saati olduğu için olabilir gittiğin kadar öde validatörleri vardı büyük ihtimalle Kemalpaşa aracı süspansiyon olarak dikkat edemedim zaten çevre yolu olduğu için çukursuz ve güzel bir asfalt var rahat rahat gittik parkur süresi şehir hastanesine kadar 7dk sürdü

35 ATR 414 -> 59
Sessiz bir araç en arkada olmama rağmen ve aracın ağzına kadar dolu olmasına kliması çok serin yaptı içeriyi süspansiyon olarak fena değildi

35 AUJ 474 -> 533
Akşam saatlerinde bindim ve pazar günü olduğu için araç boştu kliması çok serindi üşütüyordu akşam saati olduğu için olabilir gittiğin kadar öde validatörleri vardı büyük ihtimalle Kemalpaşa aracı süspansiyon olarak dikkat edemedim zaten çevre yolu olduğu için çukursuz ve güzel bir asfalt var rahat rahat gittik parkur süresi şehir hastanesine kadar 7dk sürdü
59 çok kalabalık mıydı?

Geri
Üst Alt