İşte bmc protırtların sonu 20 yıl bile dayanamayacaklarAraçlar iyice hantallaştı maalesef çoğu hurda olur hibe olanlar çok az olacak bu gidişle
İşte bmc protırtların sonu 20 yıl bile dayanamayacaklarAraçlar iyice hantallaştı maalesef çoğu hurda olur hibe olanlar çok az olacak bu gidişle
En geç 2030 şutlanma tarihiİşte bmc protırtların sonu 20 yıl bile dayanamayacaklar
O tarihe bile gelmeden çoğu yanar veya bir şey olur ortada kalmazlar zaten.En geç 2030 şutlanma tarihi
Yerlerini kalite araçlara bırakmalılarO tarihe bile gelmeden çoğu yanar veya bir şey olur ortada kalmazlar zaten.
Yeni araç alımı olduğunda muhtemelen hurdaya ayrılana kadar garajlarda yedek araç olarak beklerler, biraz bakım yapılıp sadece pik saatlerde az çalıştırılabilirler.Yerlerini kalite araçlara bırakmalılar
5'te geçen BZA 446 binmiştim, bir de dönüşte o 879 procity'si,
Yani aradaki kalite dağlar kadar, Mercedes kalite araçlar, uzun yollara da girebilseler
Bugün 5 numaralı hatta bindiğim procity senin dediğinle aynıydı sanırım. Klimalar aşırı serindi ama otobüs aşırı sarsılıyordu. Ayrıca kadın şoförümüz yeni başlamıştı sanırım. Arabaların yanından sıfır geçecekken korna çalıyordu,duraklara yarım şekilde yanaştı vs.biraz tereddütlü kullanıyordu.Yerlerini kalite araçlara bırakmalılar
5'te geçen BZA 446 binmiştim, bir de dönüşte o 879 procity'si,
Yani aradaki kalite dağlar kadar, Mercedes kalite araçlar, uzun yollara da girebilseler
Gidip Bucaya çalışsınlar yine kurtulamıyorum binmemeye çalışıyorumBugün 5 numaralı hatta bindiğim procity senin dediğinle aynıydı sanırım. Klimalar aşırı serindi ama otobüs aşırı sarsılıyordu. Ayrıca kadın şoförümüz yeni başlamıştı sanırım. Arabaların yanından sıfır geçecekken korna çalıyordu,duraklara yarım şekilde yanaştı vs.biraz tereddütlü kullanıyordu.
@Atabey Sende mersinli otokarlara kızdıkça bu hafta 680 de çok kez mersinli araçlar gördüm. Biraz daha dışlarsan 879-671 e bile girecekler heralde...
Festivalden dolayı, az daha kalabalık, olur diye düşünüyordum, nasıl, peki Kavacık güzel mi?24 Üçkuyular İskele -> Kavacık
Plaka/Filo No: 35 ADD 327 (18 - 025)
Marka/Model: Otokar Sultan
Doluluk: 20 kişi
Parkur Süresi: 55 dk
Sefer: 12:30
28 Kavacık -> Güzelbahçe
Plaka/Filo No: 35 BCK 704 (21 - 385)
Marka/Model: Otokar Sultan
Doluluk: 5 kişi
Parkur Süresi: 33 dk
Sefer: 13:40
82 Siteler -> Fahrettin Altay Aktarma
Plaka/Filo No: 35 DB 6478 (13 - 327)
Marka/Model: Temsa
Doluluk: 32 kişi
Parkur Süresi: 1 saat 6 dk
Sefer: 15:45
24 ve 28 in güzergahları aşırı mükemmel manzara çok güzel tavsiye ederim
KAVACIK ÇOK KALABALIK ZOR YÜRÜDÜMFestivalden dolayı, az daha kalabalık, olur diye düşünüyordum, nasıl, peki Kavacık güzel mi?
karabağlar belediyesi üçyola ücretsiz ring servis yapmışlar kavacıktanFestivalden dolayı, az daha kalabalık, olur diye düşünüyordum, nasıl, peki Kavacık güzel mi?
Onu da deneseydinkarabağlar belediyesi üçyola ücretsiz ring servis yapmışlar kavacıktan
28 olmasaydı binerdimOnu da deneseydin
Şoförü gözlüklü müydüBugün ben de birkaç duraklık bindiğim, araçları yazayım
152 -> 35 ATC 703
Çitlenbik-Bayramyeri arası, bindim
Doluluk -> 30-32 kişi
Klima -> iyiydi
681 -> 35 AUJ 381 (21-249 @Atabey)
Bayramyeri- Hakimevleri arası
Klima ->Muazzam
Doluluk -> 19 kişi
15 -> 35 HJL 09
İnönü-Bayramyeri arası
Klima -> 681 ile aynı
Doluluk -> 16 kişi
Şoförle konuştuk
Unuttum ki ama sanırım öyleydiŞoförü gözlüklü müydü
59 çok kalabalık mıydı?35 ATR 414 -> 59
Sessiz bir araç en arkada olmama rağmen ve aracın ağzına kadar dolu olmasına kliması çok serin yaptı içeriyi süspansiyon olarak fena değildi
35 AUJ 474 -> 533
Akşam saatlerinde bindim ve pazar günü olduğu için araç boştu kliması çok serindi üşütüyordu akşam saati olduğu için olabilir gittiğin kadar öde validatörleri vardı büyük ihtimalle Kemalpaşa aracı süspansiyon olarak dikkat edemedim zaten çevre yolu olduğu için çukursuz ve güzel bir asfalt var rahat rahat gittik parkur süresi şehir hastanesine kadar 7dk sürdü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.