Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
428 - 35 YS 264
Klima - Hissetmedim içerisi sıcak bunaltıcı
Doluluk - Ayakta yolcu yok 4 5 koltuk boş
Araç durumu - Bir sorun göremedim ama körüğün altından sürekli fıs diye yüksek bir ses geliyor bazı conectolarda bu oluyor

Bugün arabalı vapurla bostanlıya geçtim vapur kalabalıktı.
423 ile kent hastanesine gittim boştu.
749 @dragi35 ın dediği gibi Ulukent-Pazaryeri arası çakılı gitti.
428 Bostanlıya dönüşte çakılı geldi.
532 yi gördüm Bostanlıdan çakılı kalktı sanırım onur mah ve postacılara girmesi de etkili olmuş.
428 ve 749'a saat kaç gibi bindiniz ?

Liselere özel seferler yapılması lazım yoksa bu sorun devam eder. Mesela 757'de var Villakent anadolu lisesinin başlangıç ve çıkış saatlerine göre eshot araçlarının çalıştığı ek seferler var. 749'a da böyle seferler eklense öğrenciler rahatlar. 749 hattının önünden geçtiği 5 6 lise var ve bu kadar öğrenciyi 20-25 dakikada bir çalışan hat taşıyamıyor zaten taşıyamaması normal. 658 ve 748 de var ama 749 çoğu yerden geçtiği için daha kalabalık oluyor.

Son düzenleme:
128 - 35 BIA 389
Klima - Üflemiyordu camlar açıktı ama içerisi sıcaktı arada rüzgar ile serinlik geliyordu
Doluluk - 13 kişiydik
Araç durumu - Normal çalışıyor bir sorun göremedim

Liselere özel seferler yapılması lazım yoksa bu sorun devam eder. Mesela 757'de var Villakent anadolu lisesinin başlangıç ve çıkış saatlerine göre eshot araçlarının çalıştığı ek seferler var. 749'a da böyle seferler eklense öğrenciler rahatlar. 749 hattının önünden geçtiği 5 6 lise var ve bu kadar öğrenciyi 20-25 dakikada bir çalışan hat taşıyamıyor zaten taşıyamaması normal. 658 ve 748 de var ama 749 çoğu yerden geçtiği için daha kalabalık oluyor.
Dün senin reklamın sayesinde 749 u tercih ettim hakikaten bu dakika aralığında yetmiyor. Kent2 ve Ulukente büyük faydası var.

749 - 35 BIP 923
Klima - Çalışmıyor camlar açık içerisi biraz sıcak
Doluluk - 3 kişiyiz
Araç durumu - Oturduğum koltuk oynuyor onun dışında diğer sultanlar gibi

536 Şirinyer Akt. -> Bayraklı Şehir Hastanesi (Ring)
Plaka: 35 ASY 680
Marka/Model: Otokar Kent lf
Doluluk: 11 kişi
Parkur Süresi: 4 saat 22 dk (full ring)
Sefer: 17:00

buca ve otoyol AŞIRI kalabalıktı 1. saatte çevik bir deydik ve 2. saat Tınaztepedeydik otobüs 3 saatte sehir hastanesine vardı sofor 15 dk sigara molasi verdi fizik terapinin onunde ve 1 saate yakin zamanda geri sirinyere vardik

buca ve otoyol AŞIRI kalabalıktı 1. saatte çevik bir deydik ve 2. saat Tınaztepedeydik otobüs 3 saatte sehir hastanesine vardı sofor 15 dk sigara molasi verdi fizik terapinin onunde ve 1 saate yakin zamanda geri sirinyere vardik
hatırlatmak isterim ki otogar beydağ 2 saat 45 dk sürdü

Hastaneye ulaşmaya çalışana geçmiş olsun 3 saatte gitmek çok kötü aktarmalı gitse muhtemelen daha hızlı giderdi.

Onat tüneli ve metro açılınca buca rahatlayacaktır ama otoyoldaki trafik 2.çevre yolu yapılana kadar sürer. Bence güzergah onat tüneli açılınca çevik bir,tınaztepe,evka 1, gürçeşme ve onat tüneli şeklinde yapabilir buca içinde u çizerdi. Ama yapacaklarını sanmam.

Korkunç. Buca metrosunda ne kadar geç kalındığını gösteriyor. Şirinyer-Tınaztepe arasını 2 saat sürmüş ve metro açılınca 10 dakika sürecek. İleride 390 da bence çok daha sık kullanılacak.

Konu sahibi
35 V 3420->568
Doluluk:Çakılı dopdolu geldi ama yer buldum şuan adım atçak yer yok
Klima:Üflüyor ama ne bana geliyor ne aracı soğutuyor çok sıcak
Araç:Motor sesi sağır edici en önde olmama rağmen çok zorlandığı belli süspansiyonu çok kötü sürekli sarsılıyor araç bakımsız olduğu belli kapılar çok hızlı araç tıssslıyor
Uzun zaman sonra procity deneyimim benden 0 aldı

Konu sahibi
Karşı yönde giden CKM 128 plakalı Conecto gelmedi diye mi üzülsem
Otobüste buharlaştım diye mi üzülsem
4 dakika arkada gösteren araç yarı yolda bize 4-5 dk fark atıp boş olmasına mı üzülsem acaba

681 -> 35 V 5785

@Atabey in mersinli kötülemesini biraz kafama takmamış olacağım ki, 7 duraklık, yürüyerek daha rahat gidebileceğim yerde kafama göre bindiğim araç, Conectoların en kötüsü olduğunu ispatladı

Klima -> Üflemedi

Doluluk -> 18 kişi

Not (Bu hat sadece Lozan kalkışlı diye Mersinli alabiliyor

Konu sahibi
681 -> 35 V 5785

@Atabey in mersinli kötülemesini biraz kafama takmamış olacağım ki, 7 duraklık, yürüyerek daha rahat gidebileceğim yerde kafama göre bindiğim araç, Conectoların en kötüsü olduğunu ispatladı

Klima -> Üflemedi

Doluluk -> 18 kişi

Not (Bu hat sadece Lozan kalkışlı diye Mersinli alabiliyor
Ya dedim size Mersinli kötü diye neredeyse hepsi böyle

35 V 3420->568
Doluluk:Çakılı dopdolu geldi ama yer buldum şuan adım atçak yer yok
Klima:Üflüyor ama ne bana geliyor ne aracı soğutuyor çok sıcak
Araç:Motor sesi sağır edici en önde olmama rağmen çok zorlandığı belli süspansiyonu çok kötü sürekli sarsılıyor araç bakımsız olduğu belli kapılar çok hızlı araç tıssslıyor
Uzun zaman sonra procity deneyimim benden 0 aldı
2009 Procityler böyle çok kötüler. Arkalarda durunca cidden motor sesi sağır ediyor bizim 428'lere gelirse normalde 10 dakikada gideceği yolu en az 15 dakikada gidiyor. Çanakkale asfaltında bile 50'yi geçemediği oluyor yavaş yavaş gidiyor.

2009 Procityler böyle çok kötüler. Arkalarda durunca cidden motor sesi sağır ediyor bizim 428'lere gelirse normalde 10 dakikada gideceği yolu en az 15 dakikada gidiyor. Çanakkale asfaltında bile 50'yi geçemediği oluyor yavaş yavaş gidiyor.
Araçlar iyice hantallaştı maalesef çoğu hurda olur hibe olanlar çok az olacak bu gidişle

Geri
Üst Alt