Evet hocam önde 259 vardı o da ağzına kadar doluydu59 çok kalabalık mıydı?
Evet hocam önde 259 vardı o da ağzına kadar doluydu59 çok kalabalık mıydı?
533'deki araç körüklü değil mi ? Kemalpaşa'ya körüklü gitmiyor diye biliyordum.35 ATR 414 -> 59
Sessiz bir araç en arkada olmama rağmen ve aracın ağzına kadar dolu olmasına kliması çok serin yaptı içeriyi süspansiyon olarak fena değildi
35 AUJ 474 -> 533
Akşam saatlerinde bindim ve pazar günü olduğu için araç boştu kliması çok serindi üşütüyordu akşam saati olduğu için olabilir gittiğin kadar öde validatörleri vardı büyük ihtimalle Kemalpaşa aracı süspansiyon olarak dikkat edemedim zaten çevre yolu olduğu için çukursuz ve güzel bir asfalt var rahat rahat gittik parkur süresi şehir hastanesine kadar 7dk sürdü
Demek hafta sonu forum kalabalığı böyle.Evet hocam önde 259 vardı o da ağzına kadar doluydu
Solo araç hocam hafta sonları körüklü yok 533'te533'deki araç körüklü değil mi ? Kemalpaşa'ya körüklü gitmiyor diye biliyordum.
O araca 330'da denk gelmiştim plakası AVJ330 her şeyiyle 330 olan bir araç hattı 330 filo numarası 330 plakası 330681 -> 35 AOY 516
Mehmetçik-Altıntaş durakları arası
Doluluk -> Mehmetçikte 3 kişiydik Göztepe Stadında 23 olduk(F. Altayda 15 kişi bindi)
Klima -> Ferahtı
Ama 2 kez durak cebinde sıkıştırıldık, kaza yakındı
Karşı yönden de 21-330 kodlu aracı, gördüm (@Atabey biliyordur belki)
Binmedim ama görüyorum kendisini Son zamanlarda başıma Sürekli AVB 470 ile karşılaşıyorum 9.kere karşılaştım kendisi ile681 -> 35 AOY 516
Mehmetçik-Altıntaş durakları arası
Doluluk -> Mehmetçikte 3 kişiydik Göztepe Stadında 23 olduk(F. Altayda 15 kişi bindi)
Klima -> Ferahtı
Ama 2 kez durak cebinde sıkıştırıldık, kaza yakındı
Karşı yönden de 21-330 kodlu aracı, gördüm (@Atabey biliyordur belki)
Dün 10 oldu bu sefer 2 kere de binmiştim gitmiyor başımdan AVB 470Binmedim ama görüyorum kendisini Son zamanlarda başıma Sürekli AVB 470 ile karşılaşıyorum 9.kere karşılaştım kendisi ile
Güncelleme: Çiğli'den sonra baya kalabalık oldu şimdi tüm koltuklar dolu ayakta 20 25 kişi var912 - 35 AOY 586 (Alsancak gar yönü)
Klima - İyi üflüyor ama şu anda oturduğum yer sıcak
Doluluk - 35 40 kişi
Normal kalkış saatinden 10 dakika geç kalktı Çiğli'de trafik çok bu yüzden yavaş gidiyor
428 e gidiyorsun gibi his varT1 - Karşıyaka İskele -> Bostanlı İskele
Klima - İyi üflüyor içerisi serin
Doluluk - Tüm koltuklar dolu ayakta da toplam 30 40 yolcu var
Evet birazdan bineceğim428 e gidiyorsun gibi his var![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.