Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8 - 35 EE 448
Dokuz Eylül -> Fahrettin Altay
Klima - Ses geliyordu ama üflediğini çok hissetmedim
Doluluk - Koltukların yarısı doluydu
Araç durumu - Bir sorun fark etmedim galiba yenilenmiş araçtı koltukları mavi kılıflarla kaplıydı

Konu sahibi
35 DB 0723->585
2 duraklık bindim Otobüs bomboştu ve bir girdim sıcak Conectodan sonra morg gibiydi içerisi o kadar soğuktu ki Sibiryada sandım kendimi kesinlikle harika bakılmış keşke 2021 Otokarlar da böyle olsa

Egekent 2 izban durağına 749 çakılı geldi 128 beklicem artık inşallah o da çakılı olmaz. Çoğu yerde seferler artırılıyor Egekent 2 otobüslerinde hiç seferler artırılmıyor. Okul saatleri 10 dakikada bir çalışması lazım hadi olmuyorsa bari 15 olsun.

Egekent 2 izban durağına 749 çakılı geldi 128 beklicem artık inşallah o da çakılı olmaz. Çoğu yerde seferler artırılıyor Egekent 2 otobüslerinde hiç seferler artırılmıyor. Okul saatleri 10 dakikada bir çalışması lazım hadi olmuyorsa bari 15 olsun.
428 e bin bari dicem ama oda çakılıdır

Keşke izbandan Ulukentte inip ona binseydim genelde bu saatlerde öyle yapardım ama bu sefer Egekent 2 de ineyim dedim böyle oldu bir daha da inmem. 128 de çakıldı ona bindim artık mecbur.
Bu saatlerde egekent 2 izban durağı yoğun oluyor 128 zaten orda doluyor

Bu saatlerde egekent 2 izban durağı yoğun oluyor 128 zaten orda doluyor
Böyle olduğu için genelde ya Egekent'ten 128'e ya da Ulukent'ten 428'e biniyorum. 428 Ulukent'e çakılı gelse bile 2 3 durak gidince boşalıyor birkaç durak daha sonra oturacak yer bile kalıyor zaten Ulukent'ten sonra yolcu almıyor Ulukent'ten de çok yolcu almıyor en fazla 5 kişiye falan denk geldim. 428 de çok bekletebiliyor solo gelirse oradan geçmiyor o sıkıntı da artık uygulamadan izbandayken körüklü mü değil mi diye plakalarına bakıp karar veriyorum

Böyle olduğu için genelde ya Egekent'ten 128'e ya da Ulukent'ten 428'e biniyorum. 428 Ulukent'e çakılı gelse bile 2 3 durak gidince boşalıyor birkaç durak daha sonra oturacak yer bile kalıyor zaten Ulukent'ten sonra yolcu almıyor Ulukent'ten de çok yolcu almıyor en fazla 5 kişiye falan denk geldim. 428 de çok bekletebiliyor solo gelirse oradan geçmiyor o sıkıntı da artık uygulamadan izbandayken körüklü mü değil mi diye plakalarına bakıp karar veriyorum
Bazen araçlar gözükmüyor mesela araç seferde ama gözükmüyor o yüzden kalkış saatlerine de dikkat etmek lazım

M1 CRRC set
Halkapınar-> Deü Hastanesi
Klima - Çok üflemiyordu ama içerisi sıcaklık olarak normaldi
Doluluk - Koltuklar doluydu ayakta 5 10 kişi vardı
F.Altay-Balçova arasını hızlı geçti mi acaba. Bugün bindim öyle oldu durmadan geçti. Sabahlarıda kaymakamlık yönü kalabalık olması iyi.

749 - 35 BIP 922
Klima - Çalışmıyordu camlar açıktı sabah serinliği ile içerisi iyiydi
Doluluk - Çakılı
Bu saatte niye sultan verdiler gıcık oldum. Zaten okula gidenler var çok yoğun binemeyenler oldu.

Konu sahibi
168->2016 Otokar Kent 35 DB 3304
Klima:Çok güzel üflüyor ve araç soğuk yolcu Bilgilendirme ekranları çalışıyor araçın motor sesi körükten bile duyulmuyor araç orta dolu 10 dk sonraki ile 40 dk giderken bunla 20 dk gittim Süspansiyon biraz kötü ama çok güzel bir otokar olduğunu söylemeliyim

Klima:Çok güzel üflüyor ve araç soğuk yolcu Bilgilendirme ekranları çalışıyor araçın motor sesi körükten bile duyulmuyor araç orta dolu 10 dk sonraki ile 40 dk giderken bunla 20 dk gittim Süspansiyon biraz kötü ama çok güzel bir otokar olduğunu söylemeliyim
Atabeyin otokar nefreti biraz azaldı galiba 🤣

2016 kentler > 2021 kentler diyebiliriz o zaman hocam 😁

480 - 35 AUT 811
Klima - Hissetmedim
Doluluk - İnciraltı'dan boş geldi Balçova içinde koltuklar doldu ayakta yaklaşık 10 kişi vardı.
İlk defa Balçova içini dolaştım daha önceden sadece okul gezisiyle ekonomi üniversitesine gelmiştim bir de küçükken arabayla geçmiştim ama çok hatırlamıyorum.

Bugün arabalı vapurla bostanlıya geçtim vapur kalabalıktı.
423 ile kent hastanesine gittim boştu.
749 @dragi35 ın dediği gibi Ulukent-Pazaryeri arası çakılı gitti.
428 Bostanlıya dönüşte çakılı geldi.
532 yi gördüm Bostanlıdan çakılı kalktı sanırım onur mah ve postacılara girmesi de etkili olmuş.

Geri
Üst Alt