O ses Otokarın yeni duracak sesi hiç mi duymadın? İlginç35 ASZ 449 -> 72
Klima -> dibine gelirsen eser, onun haricinde 0 (şikayet edilecek)
Doluluk -> Ayakta yok, koltuklar dolu
Ayrıca düğmeye basılırsa 5-10 kere, dıt dıt, dııt, dıt yapıyor
5-10 kere ardı ardına çalıyor onu duymadımO ses Otokarın yeni duracak sesi hiç mi duymadın? İlginç
Aman hocam Allah korusun iyi misinizAraçla kaza yapıyorduk
Evde anlatırım eğer yaşarsam
Ben bugün şunu yazmayı unuttumİzban Rotem 6 vagonlu setler
Karşıyaka --> Egekent
Klima - İlk bindiğimden kalabalıktan hissetmedim Çiğli'de izban boşaldı klimayı iyi hissetmeye başladım
Doluluk - Karşıyakada çakılıya yakın kalabalıktı Çiğli'de oturacak yer kalmaya başladı
Benim de yazmayı unuttuğum var.Ben bugün şunu yazmayı unuttum
T2 -> T208 Hyundai Rotem
F.Altay -> Konak İskele
Klima yok
Doluluk çok
Üstüne A.A.S.S.M'de 5 çocuklu bir aile bindi, çocukları kreşe gelmişler gibi saldılar, en sonunda Karataş'ta onlar için inmeye yakın bir hurya koptu, çünkü çocuklar zapt olunamıyor, ben en arka ucundayım trenin, 4. Bölümdeki bütün bağırış östaki kemiğimden giriyor, giriş o giriş..
Bugün 975'de Citiport (@Rick Grimes alarmı ) beklerken Novociti geldi, bekle öbürünu, kent geldi, Citiport yok, sonra baktım, Citiport ama Seferihisar yönüneBenim de yazmayı unuttuğum var.
128 -> 35 BIP 981
Klima - Güzel üflüyordu
Doluluk - Koltukların çoğu boştu
Güzergahı yanmış bence gitme,Bir gün 608 + 277 + 353 yapmayı düşünüyorum 277'nin güzergahı güzel mi merak ediyorum.
Ah be eskiden gitseydim keşkeGüzergahı yanmış bence gitme,
İzbanla Egekent 2'den Esbaş'a 1 saatten biraz uzun sürüyor diğer türlü daha uzun olabilir.277 yi bende merak ediyorum hep otogara gidiyorum ama hiç otogardan aktarma yapmadım birde 602/660+697/806 yapıp optimuma gitmek istiyorum acaba 748+İzban mı hızlı gider öbür yol mu
Otobanda trafik yoksa 697/806/858277 yi bende merak ediyorum hep otogara gidiyorum ama hiç otogardan aktarma yapmadım birde 602/660+697/806 yapıp optimuma gitmek istiyorum acaba 748+İzban mı hızlı gider öbür yol mu
benim zaten egekent2 ye gelmem 5 dk sürüyor ama indiğimde genellikle kaçıyor tren öbürünü beklemek zorunda kalıyorumİzbanla Egekent 2'den Esbaş'a 1 saatten biraz uzun sürüyor diğer türlü daha uzun olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.