Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
128 -> 35 SE 287
Biniş Saati : 19.30 (Egekent aktarmadan)
Klima - İyi üflüyordu içerisi idare eder şekilde serindi
Doluluk - 4 5 koltuk vardı Egekent 2 izbanda koltuklar doldu 5 kişi ayakta gitti
Araç durumu - Yolda giderken sürekli takırtı sesi geliyordu yere sürtüyormuş gibi hissettim motorda da biraz tuhaf ses vardı. Diğer Kentlerde böyle bir şeye denk gelmedim.

128 -> 35 SE 287
Biniş Saati : 19.30 (Egekent aktarmadan)
Klima - İyi üflüyordu içerisi idare eder şekilde serindi
Doluluk - 4 5 koltuk vardı Egekent 2 izbanda koltuklar doldu 5 kişi ayakta gitti
Araç durumu - Yolda giderken sürekli takırtı sesi geliyordu yere sürtüyormuş gibi hissettim motorda da biraz tuhaf ses vardı. Diğer Kentlerde böyle bir şeye denk gelmedim.
İşte genelde 128 e egekent 2 izban durağında biniyorlar bu durum hiç değişmiyor egekent aktarmada az yolcu oluyor insanlarda haklı tabi

Geçenlerde yanan otokar kentin yerine yeni 1 tane özel mavi boyalı kent hediye edilmiş ve bu kent çiğli garajında çalışacaktır dmodan bağımsız kenttir bu
Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var

İşte genelde 128 e egekent 2 izban durağında biniyorlar bu durum hiç değişmiyor egekent aktarmada az yolcu oluyor insanlarda haklı tabi
SE plaka hangi tipti?

Geçenlerde yanan otokar kentin yerine yeni 1 tane özel mavi boyalı kent hediye edilmiş ve bu kent çiğli garajında çalışacaktır dmodan bağımsız kenttir bu
Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var

Egekent aktarmadan binen de genelde Egekent 2'ye gelmeden iniyor ben de kalabalık saatlerde otuarayım diye Egekent'ten biniyorum yoksa Egekent 2'den binmek tercihim.

Geri
Üst Alt