748 in izbanla uyumlu değil saatlerinin 2-3dk geri alınması lazım
128 749 da uyumlu değil izbana yetişmem şansa bağlı bazen hemen yakalıyorum bazen de çok bekliyorum748 in izbanla uyumlu değil saatlerinin 2-3dk geri alınması lazım
maalesef öyle bir sorun var asarlık,koyundere,egekent2,ahıska toki bölgesinde128 749 da uyumlu değil izbana yetişmem şansa bağlı bazen hemen yakalıyorum bazen de çok bekliyorum
Zaten saatleri izbana göre ayarlansa bile izban buna uymaz. İzban genelde saatlerine uymuyor çoğu zaman geç geliyormaalesef öyle bir sorun var asarlık,koyundere,egekent2,ahıska toki bölgesinde
İşte genelde 128 e egekent 2 izban durağında biniyorlar bu durum hiç değişmiyor egekent aktarmada az yolcu oluyor insanlarda haklı tabi128 -> 35 SE 287
Biniş Saati : 19.30 (Egekent aktarmadan)
Klima - İyi üflüyordu içerisi idare eder şekilde serindi
Doluluk - 4 5 koltuk vardı Egekent 2 izbanda koltuklar doldu 5 kişi ayakta gitti
Araç durumu - Yolda giderken sürekli takırtı sesi geliyordu yere sürtüyormuş gibi hissettim motorda da biraz tuhaf ses vardı. Diğer Kentlerde böyle bir şeye denk gelmedim.
SE plaka hangi tipti?Geçenlerde yanan otokar kentin yerine yeni 1 tane özel mavi boyalı kent hediye edilmiş ve bu kent çiğli garajında çalışacaktır dmodan bağımsız kenttir bu
Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var
İşte genelde 128 e egekent 2 izban durağında biniyorlar bu durum hiç değişmiyor egekent aktarmada az yolcu oluyor insanlarda haklı tabi
Egekent aktarmadan binen de genelde Egekent 2'ye gelmeden iniyor ben de kalabalık saatlerde otuarayım diye Egekent'ten biniyorum yoksa Egekent 2'den binmek tercihim.Geçenlerde yanan otokar kentin yerine yeni 1 tane özel mavi boyalı kent hediye edilmiş ve bu kent çiğli garajında çalışacaktır dmodan bağımsız kenttir bu
Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var
İşte genelde 128 e egekent 2 izban durağında biniyorlar bu durum hiç değişmiyor egekent aktarmada az yolcu oluyor insanlarda haklı tabi
Se plakalı lar kiralık araçlardı eshotta çalıştılar ondan sonra iztaşıt aldı araçları ama bazı se plakalı araçlar İstanbula gittiSE plaka hangi tipti?
Geri iade validatörü olmayan KentlerSE plaka hangi tipti?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.