Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten %50 TCDD ortaklı diye biliyorum %100 mü olacak
Hepsini alacak artık eshot dolmuşlara falan İzmirim Kart takıyor ve belirli düzenlemeler olacak çok büyük ihtimalle yeni hatlar ve düzenlemeler olacak hatlar sıklaşacak izban ile anlaşma maalesef bu şekilde devam edecek ve izmir büyükşehir himayesinden çıkacak

912 - 35 AVJ 285
Klima - Güzel üflüyordu içerisi serindi
Doluluk - Alsancak'tan çakıldı fuar çıkışı olduğu için böyle oldu

İzmirim kart uzun süre devam edecek. Hemen kaldırılmayacak. Aktarma kalkmasına rağmen İzbanda yolcu sayısı aynı şekilde devam eder.
Menemende oturuyorum karşıyakaya giderken kullanıyordum artık kullanmayı düşünmüyorum 748+428+Tramvay yaparak daha iyi olur gitmek

Menemende oturuyorum karşıyakaya giderken kullanıyordum artık kullanmayı düşünmüyorum 748+428+Tramvay yaparak daha iyi olur gitmek
Bana göre yine izbanla daha kısa sürer. 748 den ziyade 827 güzergahı biraz 748 gibi olsa problem olmaz. Siz bence izban kullanmaya devam :)

Konu sahibi
35 AVJ 418-> 249 İnanılmaz derecede boş keşke okul zamanı gelince de böyle olsa
Klima:Hissedilmiyor Araç sıcak
Araç:Kirli kapıları yavaş VE ARAÇ GACIRDIYOR KÖRÜĞÜ BU NE YA Motor sesini duyuyorum kabinden değişik ses geliyor aracın süspansiyonu şaşırtıcı derecede iyi ama En iyi otokar yine o 2012 Otokar
Umarım 2041'i görürüm de burda yazarız Otokarlar hurda oldu diye inşallah. (Not yanıma amca oturdu ayak koyacak yer kalmadı itilmiş gibi kaldım koltukta bu nasıl şans ya)

Araç:Kirli kapıları yavaş VE ARAÇ GACIRDIYOR KÖRÜĞÜ BU NE YA Motor sesini duyuyorum kabinden değişik ses geliyor aracın süspansiyonu şaşırtıcı derecede iyi ama En iyi otokar yine o 2012 Otokar
Umarım 2041'i görürüm de burda yazarız Otokarlar hurda oldu diye inşallah. (Not yanıma amca oturdu ayak koyacak yer kalmadı itilmiş gibi kaldım koltukta bu nasıl şans ya)
Plaka ile bindiğin hat yer değiştirseydi

Konu sahibi
ARAÇTA ŞARj etme yeri kırılmış havada geziniyor hiç mi kimse bakmaz işte böyle bir garaj Mersinli

Geri
Üst Alt