İzban TCDD ye bağlı olacak gibi komple o yüzden ileride İzmirim Kart kapatılacak düzenlemelere hazırlıklı olalımİzmirim kart kullanımı kapatılacak mı ki ? Önce sadece aktarma kalkacak izmirim kart devam edecek diye biliyordum.
İzban TCDD ye bağlı olacak gibi komple o yüzden ileride İzmirim Kart kapatılacak düzenlemelere hazırlıklı olalımİzmirim kart kullanımı kapatılacak mı ki ? Önce sadece aktarma kalkacak izmirim kart devam edecek diye biliyordum.
Zaten %50 TCDD ortaklı diye biliyorum %100 mü olacakİzban TCDD ye bağlı olacak gibi komple o yüzden ileride İzmirim Kart kapatılacak düzenlemelere hazırlıklı olalım
Hepsini alacak artık eshot dolmuşlara falan İzmirim Kart takıyor ve belirli düzenlemeler olacak çok büyük ihtimalle yeni hatlar ve düzenlemeler olacak hatlar sıklaşacak izban ile anlaşma maalesef bu şekilde devam edecek ve izmir büyükşehir himayesinden çıkacakZaten %50 TCDD ortaklı diye biliyorum %100 mü olacak
Onlar eski hocamTemsa,Mercedes ve Otokar
İzmirim kart uzun süre devam edecek. Hemen kaldırılmayacak. Aktarma kalkmasına rağmen İzbanda yolcu sayısı aynı şekilde devam eder.İzban TCDD ye bağlı olacak gibi komple o yüzden ileride İzmirim Kart kapatılacak düzenlemelere hazırlıklı olalım
Menemende oturuyorum karşıyakaya giderken kullanıyordum artık kullanmayı düşünmüyorum 748+428+Tramvay yaparak daha iyi olur gitmekİzmirim kart uzun süre devam edecek. Hemen kaldırılmayacak. Aktarma kalkmasına rağmen İzbanda yolcu sayısı aynı şekilde devam eder.
Him'e 748'in Egekent'e uzamasını yazarsanız ve kabul olursa 428+T1'e de gerek kalmaz hocamMenemende oturuyorum karşıyakaya giderken kullanıyordum artık kullanmayı düşünmüyorum 748+428+Tramvay yaparak daha iyi olur gitmek
evet 748,853 olur ama yapmazlar gibime geliyor her başvuru okunmadan reddediliyorHim'e 748'in Egekent'e uzamasını yazarsanız ve kabul olursa 428+T1'e de gerek kalmaz hocam
Muhtar yazsa bile mi?evet 748,853 olur ama yapmazlar gibime geliyor her başvuru okunmadan reddediliyor
Aslında 853 Ulukent'e uzatılabilir belki bu daha kolay olur.Him'e 748'in Egekent'e uzamasını yazarsanız ve kabul olursa 428+T1'e de gerek kalmaz hocam
Bana göre yine izbanla daha kısa sürer. 748 den ziyade 827 güzergahı biraz 748 gibi olsa problem olmaz. Siz bence izban kullanmaya devamMenemende oturuyorum karşıyakaya giderken kullanıyordum artık kullanmayı düşünmüyorum 748+428+Tramvay yaparak daha iyi olur gitmek
Bana göre yine izbanla daha kısa sürer. 748 den ziyade 827 güzergahı biraz 748 gibi olsa problem olmaz. Siz bence izban kullanmaya devam![]()
Plaka ile bindiğin hat yer değiştirseydi35 AVJ 418-> 249 İnanılmaz derecede boş keşke okul zamanı gelince de böyle olsa
Klima:Hissedilmiyor Araç sıcak
Araç:Kirli kapıları yavaş VE ARAÇ GACIRDIYOR KÖRÜĞÜ BU NE YA Motor sesini duyuyorum kabinden değişik ses geliyor aracın süspansiyonu şaşırtıcı derecede iyi ama En iyi otokar yine o 2012 Otokar
Umarım 2041'i görürüm de burda yazarız Otokarlar hurda oldu diye inşallah. (Not yanıma amca oturdu ayak koyacak yer kalmadı itilmiş gibi kaldım koltukta bu nasıl şans ya)
Dikkat ederim artık bu arada otobüs hala bomboşPlaka ile bindiğin hat yer değiştirseydi
ARAÇTA ŞARj etme yeri kırılmış havada geziniyor hiç mi kimse bakmaz işte böyle bir garaj Mersinli35 AVJ 418-> 249 İnanılmaz derecede boş keşke okul zamanı gelince de böyle olsa
Klima:Hissedilmiyor Araç sıcak
Araç:Kirli kapıları yavaş VE ARAÇ GACIRDIYOR KÖRÜĞÜ BU NE YA Motor sesini duyuyorum kabinden değişik ses geliyor aracın süspansiyonu şaşırtıcı derecede iyi ama En iyi otokar yine o 2012 Otokar
Umarım 2041'i görürüm de burda yazarız Otokarlar hurda oldu diye inşallah. (Not yanıma amca oturdu ayak koyacak yer kalmadı itilmiş gibi kaldım koltukta bu nasıl şans ya)
Belde lerdede durma düğmeleri havada uçuşuyor görmüştümARAÇTA ŞARj etme yeri kırılmış havada geziniyor hiç mi kimse bakmaz işte böyle bir garaj Mersinli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.