Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
35 ASZ 449 -> 72

Klima -> dibine gelirsen eser, onun haricinde 0 (şikayet edilecek)

Doluluk -> Ayakta yok, koltuklar dolu

Ayrıca düğmeye basılırsa 5-10 kere, dıt dıt, dııt, dıt yapıyor
O ses Otokarın yeni duracak sesi hiç mi duymadın? İlginç

Olay şöyle 20250902_172134.jpg

Kırmızı yol 72

Sarı yol kamyonun yolu

72 yolunda giderken 448 Sk. İle olan dörtyolda bize yeşil yanıyordu

Sarı yolda bir kamyon, kırmızı iken dalavere dümdüz gidecekti, ama bizim şoför 5 km daha hızlı gitseydi kesin kamyonun arkadına çarpacaktik, zaten araç çakılıydi

İzban Rotem 6 vagonlu setler
Karşıyaka --> Egekent
Klima - İlk bindiğimden kalabalıktan hissetmedim Çiğli'de izban boşaldı klimayı iyi hissetmeye başladım
Doluluk - Karşıyakada çakılıya yakın kalabalıktı Çiğli'de oturacak yer kalmaya başladı

İzban Rotem 6 vagonlu setler
Karşıyaka --> Egekent
Klima - İlk bindiğimden kalabalıktan hissetmedim Çiğli'de izban boşaldı klimayı iyi hissetmeye başladım
Doluluk - Karşıyakada çakılıya yakın kalabalıktı Çiğli'de oturacak yer kalmaya başladı
Ben bugün şunu yazmayı unuttum

T2 -> T208 Hyundai Rotem

F.Altay -> Konak İskele

Klima yok :)
Doluluk çok :)

Üstüne A.A.S.S.M'de 5 çocuklu bir aile bindi, çocukları kreşe gelmişler gibi saldılar, en sonunda Karataş'ta onlar için inmeye yakın bir hurya koptu, çünkü çocuklar zapt olunamıyor, ben en arka ucundayım trenin, 4. Bölümdeki bütün bağırış östaki kemiğimden giriyor, giriş o giriş..

Ben bugün şunu yazmayı unuttum

T2 -> T208 Hyundai Rotem

F.Altay -> Konak İskele

Klima yok :)
Doluluk çok :)

Üstüne A.A.S.S.M'de 5 çocuklu bir aile bindi, çocukları kreşe gelmişler gibi saldılar, en sonunda Karataş'ta onlar için inmeye yakın bir hurya koptu, çünkü çocuklar zapt olunamıyor, ben en arka ucundayım trenin, 4. Bölümdeki bütün bağırış östaki kemiğimden giriyor, giriş o giriş..
Benim de yazmayı unuttuğum var.
128 -> 35 BIP 981
Klima - Güzel üflüyordu
Doluluk - Koltukların çoğu boştu

Benim de yazmayı unuttuğum var.
128 -> 35 BIP 981
Klima - Güzel üflüyordu
Doluluk - Koltukların çoğu boştu
Bugün 975'de Citiport (@Rick Grimes alarmı ) beklerken Novociti geldi, bekle öbürünu, kent geldi, Citiport yok, sonra baktım, Citiport ama Seferihisar yönüne :(

Bir gün 608 + 277 + 353 yapmayı düşünüyorum 277'nin güzergahı güzel mi merak ediyorum.

Belki 290 + 353 yaparım benim için daha kolay olur. 878 veya 515 de olabilir.

277 yi bende merak ediyorum hep otogara gidiyorum ama hiç otogardan aktarma yapmadım birde 602/660+697/806 yapıp optimuma gitmek istiyorum acaba 748+İzban mı hızlı gider öbür yol mu

277 yi bende merak ediyorum hep otogara gidiyorum ama hiç otogardan aktarma yapmadım birde 602/660+697/806 yapıp optimuma gitmek istiyorum acaba 748+İzban mı hızlı gider öbür yol mu
İzbanla Egekent 2'den Esbaş'a 1 saatten biraz uzun sürüyor diğer türlü daha uzun olabilir.

Geri
Üst Alt