Urfa'da da varMersinde temsa körüklü var sjsjsjsjsjs bilin istedim
Urfa'da da varMersinde temsa körüklü var sjsjsjsjsjs bilin istedim
Benbde izbandayım, Şemikler'deyimŞimdi Egekent 2'den Hyundai rotem izbana bindim içerisi morg gibi. Şimdi koltuklar boş ama ilerilerde kalabalıklaşır.
Ah be denk gelmedikBenbde izbandayım, Şemikler'deyim
Zaten bulamazdın aşırı kalabalık, ben Biçerova'dan bindim oradan beri tüm oturaklar doluAh be denk gelmedik
Nasıl bu saatte o kadar kalabalık benim bindiğim boş gidiyor.Zaten bulamazdın aşırı kalabalık, ben Biçerova'dan bindim oradan beri tüm oturaklar dolu
Kalabalıklaştı mı hocamŞimdi Egekent 2'den Hyundai rotem izbana bindim içerisi morg gibi. Şimdi koltuklar boş ama ilerilerde kalabalıklaşır.
Alaybeydeyim gördüklerimden yanımdaki koltuk boş sadece ayakta 3 kişi var.Kalabalıklaştı mı hocam
Alsancaktayız, Hilale gelince büyük ihtimalle izdiham geliyorAlaybeydeyim gördüklerimden yanımdaki koltuk boş sadece ayakta 3 kişi var.
Pazartesi izmir kart kullanımı kapatılınca bide aktarma bitince çok sıkıntılı günler başlayacak ve eshot ileride yeni hatlar açmak zorunda kalacakAlaybeydeyim gördüklerimden yanımdaki koltuk boş sadece ayakta 3 kişi var.
Bakalım ben Alsancak'a gidene kadar nolcak geçen de böyle normal dolulukta gitmişti Alsancak'ta çakıldı.Alsancaktayız, Hilale gelince büyük ihtimalle izdiham geliyor
Sizin yol nereyeydi hocam,inerken buluşuruz belkiBakalım ben Alsancak'a gidene kadar nolcak geçen de böyle normal dolulukta gitmişti Alsancak'ta çakıldı.
Siz nerede ineceksiniz hocamSizin yol nereyeydi hocam,inerken buluşuruz belki
Ben Kemer'de ineceğimSiz nerede ineceksiniz hocam
Hilale geldiniz mi durum nasılBen Kemer'de ineceğim
Çoktan geçtim durum benim vagin için iyiydi şimdi 838'e bindimo da çakılma noktasındaHilale geldiniz mi durum nasıl
İzmirim kart kullanımı kapatılacak mı ki ? Önce sadece aktarma kalkacak izmirim kart devam edecek diye biliyordum.Pazartesi izmir kart kullanımı kapatılınca bide aktarma bitince çok sıkıntılı günler başlayacak ve eshot ileride yeni hatlar açmak zorunda kalacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.