İzbanda 90 dakika aktarma kaldırılınca metro otobüs hepsinde geçerli değil mi ?Bence aynı yöntemle devam edin. İzbanla gitseniz yine aynı hesap olucak ama İzbandan metroya geçişte aktarma oluyor. Onu devredışı bırakmayın.
Tek izbanda 90 dakika yok otobüs metro tranway ve vapurda geçerliİzbanda 90 dakika aktarma kaldırılınca metro otobüs hepsinde geçerli değil mi ?
Ama izban ile metro arasında 90 dakika olacak mı ?Tek izbanda 90 dakika yok otobüs metro tranway ve vapurda geçerli
Hayır olmayacak, İzban'ı İztaşıt gibi düşünün.Ama izban ile metro arasında 90 dakika olacak mı ?
Kaynak: İzmir Büyükşehir Belediyesiİzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada İZBAN seferlerinin kamu çalışanlarının ülke genelindeki iş bırakma eylemine TCDD personelinin katılması nedeniyle durduğu belirtildi. Grevin TCDD çalışanlarının eyleminden kaynaklandığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgisi olmadığının belirtildiği açıklamada seferlerin 10.30 itibariyle aralıklı olarak başladığı bildirildi.
TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında faaliyet gösteren İzmir Banliyö Sistemi’nde (İZBAN) seferler bugün kamu çalışanlarının ülke genelindeki bir günlük iş bırakma eylemine TCDD personelinin katılması nedeniyle durdu. Seferler 10.30 itibariyle aralıklı olarak başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada İZBAN’ın TCDD tarafından işletildiği ve çalışanların TCDD personelinden oluştuğu bildirildi.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Dün TCDD yönetimi ile yaptığımız görüşmelerde grevin İZBAN yolcu seferlerini etkilemeyeceği belirtildi. Ancak gece 02.30 saatlerinde (18.08.2025) trafik kontrol merkezinde çalışan memur personelin görev yapmayacağı ve İZBAN seferlerine sinyal vermeyecekleri bilgisi geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yurttaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için güzergah boyunca yeni otobüs hatlarını hizmete aldık, mevcut hatlara ilave otobüsler koyduk. 10.30 itibariyle seferler aralıklı olarak başladı. Her ne kadar İZBAN, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığında faaliyet gösterse de hattın işletimi TCDD tarafından yapılmakta olup, çalışan personel de TCDD personelidir. Grevin ve İZBAN’da seferlerin aksaması ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir tasarrufu yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Yoğun saatlerde Çiğli - Halkapınar seferleri oluyor mu ki ? Hiçbir zaman denk gelmedim.@blockytg, Hocam benim hatırladığım hatlar
Aliğa-Tepeköy
Aliğa-Cumaovası
Aliğa-Menemen (artık çalışmıyor)
Menemen-Tepeköy
Menemen-Cumaovası
Menemen-Halkapınar (çok nadir)
Çiğli-Halkapınar (yoğun saatler)
Çiğli-Alsancak (yoğun saatler / çok çok nadir)
Çiğli-Gaziemir (Yoğun saatler / çok çok nadir)
Halkapınar-Alsancak-Kemer (Sadece belirli zamanlar)
Alsancak-Gaziemir (Yoğun saatler)
Alsancak-Cumaovası (artık yok)
Alsancak-Tepeköy (çok nadir)
Tepeköy-Selçuk
Bunların bir de numaraları olacaktı ama onları hatırlamıyorum.
benimde kaydettiklerim bunlar:@blockytg, Hocam benim hatırladığım hatlar
Aliğa-Tepeköy
Aliğa-Cumaovası
Aliğa-Menemen (artık çalışmıyor)
Menemen-Tepeköy
Menemen-Cumaovası
Menemen-Halkapınar (çok nadir)
Çiğli-Halkapınar (yoğun saatler)
Çiğli-Alsancak (yoğun saatler / çok çok nadir)
Çiğli-Gaziemir (Yoğun saatler / çok çok nadir)
Halkapınar-Alsancak-Kemer (Sadece belirli zamanlar)
Alsancak-Gaziemir (Yoğun saatler)
Alsancak-Cumaovası (artık yok)
Alsancak-Tepeköy (çok nadir)
Tepeköy-Selçuk
Bunların bir de numaraları olacaktı ama onları hatırlamıyorum.
Bak Metrodreamin'de oluşturduğum 600 Hattı o güzergahtan gidiyordu sadece Alsancsk yerine otoban ekspres ile Bornova'ya gidiyorduAslında şöyle bir hat açılabilir Menemen Akt,Devlet Hst. ,Turgut Özal Blv. ,Vali Kutlu Aktaş Cd. , Çanakkale Asfaltı , Anadolu Cd. Altınyol , Alsancak Gar
alsancaktan 253 ile konağa 963 ile evka 3 e gidilebilir
Aliağa-Çiğli zannedersem 14 idibenimde kaydettiklerim bunlar:
1 Aliağa-Cumaovası
2 Menemen-Tepeköy
3 Aliağa-Tepeköy
4 Aliağa-Alsancak
5 Çiğli-?
8 Alsancak-Tepeköy
11 Menemen-Tepeköy
? Aliağa-Çiğli
? Menemen-Cumaovası
(hepsini gerçekte görerek yazdım)
bu arada neden bilmiyorum ama 2 ve 11 aynı mı? yoksa benmi yanlış gördüm
çok güneye gitmediğim için görmüyorumAliağa-Çiğli zannedersem 14 idi
Bir de sen hiç Gaziemir-Alsancak görmedin mi?15 idi o da
Aliağa-Çiğli 14 değildi ama sanki, 14 Halkapınar-Çigli olabilir bak onu hatırlamaya çalışıyorumçok güneye gitmediğim için görmüyorum
2-3 yıl önce oluyordu, artık ben de denk gelmiyorumYoğun saatlerde Çiğli - Halkapınar seferleri oluyor mu ki ? Hiçbir zaman denk gelmedim.
Aliağa - Çiğli mi vardı?Aliağa-Çiğli 14 değildi ama sanki, 14 Halkapınar-Çigli olabilir bak onu hatırlamaya çalışıyorum
geçen cumartesi çiğliye giden izban vardı ama halkapınarmıydı bilmiyorum karşıyakada görmüştüm2-3 yıl önce oluyordu, artık ben de denk gelmiyorum
Aliağa-Tepeköy olmasın hocam o, Aliağa'dan son 4 sefer ile ilk 4 sefer Tepeköy'eAliağa - Alsancak var bir de 22 ila 23 civarında çalışıyor
Hocam ben de tekrar baktım son trenler Tepeköy'e gidiyor geçen sene Foça'dan dönerken denk geldim bindim hem de o hat var yani ama saat 21 civarı da olabilir hatırlayamadımAliağa-Tepeköy olmasın hocam o, Aliağa'dan son 4 sefer ile ilk 4 sefer Tepeköy'e
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.