Eğer pik saatlere denk gelirse 152-Tramvay-543 yapmak daha mantıklıYok hocam Halkapınar'a öyle gidiyorum zaten Gaziemir'den Bayraklı'ya dönerken kullandığımda hesaplıyorum

Eğer pik saatlere denk gelirse 152-Tramvay-543 yapmak daha mantıklıYok hocam Halkapınar'a öyle gidiyorum zaten Gaziemir'den Bayraklı'ya dönerken kullandığımda hesaplıyorum
Yok daha mantıklısı 510+M1'dir üstüne laf tanımamEğer pik saatlere denk gelirse 152-Tramvay-543 yapmak daha mantıklı![]()
Yıllar önce falan çift katlı tren seti alınacaktı ama alınmadı bilerek İzmire hizmet vermiyorlarİzbana 25 set alınması gerekiyormuş ama TCDD maalesef almıyormuş eğer alınırsa 6 vagon uzun bir süre tarih olur + sinyalizasyon ve 3. hat yapılırsa sefer sıklığı merkez için 6-8 dakika olacak
Şöyle söylim,Şükür
Ha bir de
Alsancak ve Hilal hiç var olmasaydı seferlerden 20 dakika kazanılır diye diyordu bir arkadaş da doğru mu bu
Şirinyer-Hatundere -> 70 DakikaŞöyle söylim,
Şemikler-Halkapınar 20dk
Halkapınar-Şirinyer 20dk
Alsancak(kalkış itibari)-Şirinyer 10dk
Menemen - Karşıyaka da tam 30 dkŞirinyer-Hatundere -> 70 Dakika
Onaylandı tescillendi
Çift katlı tren seti alınması çok büyük hata olur.Yıllar önce falan çift katlı tren seti alınacaktı ama alınmadı bilerek İzmire hizmet vermiyorlar
O zaman Karşıyaka-Hatundere de tam 38 dakika olur çünkü Menemen-Hatundere arası 8 dakikaMenemen - Karşıyaka da tam 30 dk
TCDD'den birşey beklememek lazım. Ama aynı zamanda İzban yönetiminde de sorun var. Adamlarda tren yönetimi yok.İzbana 25 set alınması gerekiyormuş ama TCDD maalesef almıyormuş eğer alınırsa 6 vagon uzun bir süre tarih olur + sinyalizasyon ve 3. hat yapılırsa sefer sıklığı merkez için 6-8 dakika olacak
İki tarafın siyasi görüşleri aynı ya da tek bir kuruma bağlı olunmadığı sürece saydığınız durumlar devam edecek maalesef başka çözüm yokTCDD'den birşey beklememek lazım. Ama aynı zamanda İzban yönetiminde de sorun var. Adamlarda tren yönetimi yok.
(İçeriden aldığım bilgi)
"Tren setleri normalde 1 ay öncesinden belirlenir ve arıza hariç dekuple edilmezler"
"Ben burada aynı aracın 1 gün içerisinde 4 farklı sette çalıştığını gördüm sonra da personelden şikayet geliyor araçlar çalışmıyor diye"
"Araçlarda en çok gördüğümüz arızalar kamera arızası bu da aracı ne yazıkki servis dışı bırakıyor"
"İş böyle olunca da arıza yapanın yerine araç da az olduğundan boştaki araçları kuple edip akşam geri dekuple ediyorlar sabah yeniden kuple oluyor durumu sen düşün"
Hatundere-Karşıyaka 38 dk ise Karşıyaka-Şirinyerde 32 dk oluyorŞirinyer-Hatundere -> 70 Dakika
Onaylandı tescillendi
30 da olabiliyor Alsancak'taki stopa bağlıHatundere-Karşıyaka 38 dk ise Karşıyaka-Şirinyerde 32 dk oluyor
alsancak en belirsiz istasyon zaten30 da olabiliyor Alsancak'taki stopa bağlı
Resmi siteye baktım tamam,alsancak en belirsiz istasyon zaten
Ben bir keresinde tcdd treninde tepeköy'de inip izbanla Şirinyer'e gittim o zamanda resmi siteye görebu arada izban sitesinde yazan sefer saatlerinden trenler genelde 1-5 dk geç geliyor hiç tam dakikasında gelen görmedim (çok kez 705 i kaçırdım bunun yüzüden 1 yada 2 tren öncesine biniyorum)
Doğru hocamHatundere-Karşıyaka 38 dk ise Karşıyaka-Şirinyerde 32 dk oluyor
Pancar-Tekeli -> 6 Dakikaİzbanda bütün duraklar arası ne kadar sürüyor
(Not :İşim var diye Selçuk-Pancar arasını yapabileceğim kalanı sizde olabilir
Selçuk-Belevi -> 11 Dakika
Belevi-Sağlık -> 7 Dakika
Sağlık-Tepeköy -> 8 Dakika
Tepeköy-Torbalı -> 4 Dakika
Torbalı-Kusçuburun -> 7 Dakika
Kuşçuburun-Pancar ->6 Dakika
Duruma göre 27 28 dk da sürebiliyor.Menemen - Karşıyaka da tam 30 dk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.