Arızadan hiçbir seferi yapamasınlar sonra .Tamam solo citaro
Keşke geçen seneki gibi Procity TR’ler çalışsaydı .
Arızadan hiçbir seferi yapamasınlar sonra .Tamam solo citaro
Üşenmezsem akşama en kötü yarın sabaha citiporta boğacağım siziA-5 bölgesi en azından bir adet Citiport almalı. Bölgede hiç Citiport yok.
Allahım ya Baska bir sey cekmedin mi fanatiksen Budoya bin Isuzu Citibus varmis orda bol bol binersinÜşenmezsem akşama en kötü yarın sabaha citiporta boğacağım sizi
Çektikkerim: A-1603, A-1607 (bolca) , A-1709, C-054, C-155, C-1539, C-1759
Kadıköy peronlarda deli gibi dolanırken Isuzu gördüğüm an telefonu cebimden çıkardımAllahım ya Baska bir sey cekmedin mi fanatiksen Budoya bin Isuzu Citibus varmis orda bol bol binersin![]()
Bugün İsuzu konusunda inanılmaz şanslıyım eve dönerken son otobüsü beklerken bu seferde A-1515'i çektimÜşenmezsem akşama en kötü yarın sabaha citiporta boğacağım sizi
Çektikkerim: A-1603, A-1607 (bolca) , A-1709, C-054, C-155, C-1539, C-1759
Eee atıcak mısınBugün İsuzu konusunda inanılmaz şanslıyım eve dönerken son otobüsü beklerken bu seferde A-1515'i çektim![]()
Daha eve bile giremedim çok yorgunum yemek falan yiyip Beşiktaş'ın maçını izler uyurum. Yarın öğlen bombardıman yaparımEee atıcak mısınBizi de doyur ısuzulara , sen doymadın mı hala çekiyosun
![]()
Cektigin her otobusu emre#### laneti nedeniyle takibe alicazBugün İsuzu konusunda inanılmaz şanslıyım eve dönerken son otobüsü beklerken bu seferde A-1515'i çektim![]()
Ön spoiler olsun içinden seçicem paylaşılabilir olanlarıEee atıcak mısınBizi de doyur ısuzulara , sen doymadın mı hala çekiyosun
![]()
Arada sanki bir tane impostor var gibi
Kirpma teknolojsiyle daha fazla fotografin atilmasini saglayabilirsin ayrica baska modelleei de cektin mi ayip olur onlara
Yok çekmedimKirpma teknolojsiyle daha fazla fotografin atilmasini saglayabilirsin ayrica baska modelleei de cektin mi ayip olur onlara
Citaro haricYok çekmedim![]()
Allahım ya Baska bir sey cekmedin mi fanatiksen Budoya bin Isuzu Citibus varmis orda bol bol binersin![]()
Herkese geçmiş olsun, çok üzüldüm
1 yıllık haber. İETT kaza konusunda paylaşılmıştıHerkese geçmiş olsun, çok üzüldüm
“Rick, Isuzu seni terk etti. Biz buradayız.”
“Ben sadece konfor arıyordum... ama siz markayla aidiyet kurmuşsunuz.”
“Marka değil, süspansiyon konuşur.”
Isuzu’yu bulunca öbür markaları unuttu hemen . Sen şimdi onların yüzüne bakma , sonra onlar da aynısını sana yapacak![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.