50KHadi bir şey deniyorum
Herkes en çok kullandığı 1 hattı söylesin, ben o hattaki bütün arızalı araçlara bakayim, günün sonunda da bakarız kimin hattı daha az cenabetmiş, ne dersiniz
50KHadi bir şey deniyorum
Herkes en çok kullandığı 1 hattı söylesin, ben o hattaki bütün arızalı araçlara bakayim, günün sonunda da bakarız kimin hattı daha az cenabetmiş, ne dersiniz
Bu hat özellikle ocak 2025 ten itibaren gözle görülür bir kalite yükselişi yaşadı araç konusunda ondan önce full eski bmc idi arada bir temsa geliyordu50K -> 0
50Y?50K -> 0
Tek bir hatta bakıyorduk ona bakmadım o yüzden,
Siz hangini daha sık kullanıyorsanız onu seçelim hocam,48T veya TM3
TM3 olsunSiz hangini daha sık kullanıyorsanız onu seçelim hocam,
K1196 arıza vermişte sitede TM3 diye filtreleyince gözükmüyor, şuan güzergah dışında olduğundan mıSadece 3 aracı var ve temiz hocam,
Herhalde ondandır,ben de göremiyorumK1196 arıza vermişte sitede TM3 diye filtreleyince gözükmüyor, şuan güzergah dışında olduğundan mı
A-1506, A-1522 ve A-1803 de yok.146 -> 1 (K1646 kaza)
CNG'li cobralar yeniden bu bölgeye dönmeli eskisi gibi. 146-98-98KM bölgesi oluşsa en azından GM-290 LF'ler uzun yola dayanıyorlar. 98'de 5-6 saat aralıksız çalışan araçlar vardıA-1506, A-1522 ve A-1803 de yok.Toplam 4. Uzun hatta dayanamıyorlar maalesef.
10 hattıHadi bir şey deniyorum
Tam 10 hattını araştırırken kronik sefer iptali buldum @Rick Grimes hocam M2305 aracının görselini alıp burada paylaşabilir misiniz?
Artık A-1753 bölgenin kralı. C-1605'ten de daha iyi benceEkli dosyayı görüntüle 77540Bizim Peronda En Son Çekimim![]()
2016 Model ilk üretilen Yeni Conectolardan biri olduğu için öyle. Önü siyah olan Conectolar en yeni üretimler. Sonradan makyajlayabilirmiş C-1605C-1605 ne kadar çirkin olmuş öyle , ön tarafını hiç beğenmedim
Keşke A-1753 gibi kalsaymış , tabi tercih meselesi
İlk defa , beni bir mercedes’e çirkin dedirten araç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.