Yok küçük otobüs sevmiyorumİyice İsuzu fanatiği oldun önerim bari Novociti gibi diğer modelleri hatta küçük şehirlerün İsuzu öholarına bin Bursadads yine isuzu var bol bol denersin foto çekersin![]()

Yok küçük otobüs sevmiyorumİyice İsuzu fanatiği oldun önerim bari Novociti gibi diğer modelleri hatta küçük şehirlerün İsuzu öholarına bin Bursadads yine isuzu var bol bol denersin foto çekersin![]()
Hemen önünde bulunan resmen ısırılmış plastik tutamak dışında , yine içi mükemmel gözüken bir Isuzu dahaŞuan 15BK A-1709 Isuzundayım. Gidiş yönü doluydu ama Kadıköy yönü bomboş
Ekli dosyayı görüntüle 76565
Şoför abi affetsin Sabahtan beri dışardayım acıktım ben ısırdım (şaka)Hemen önünde bulunan resmen ısırılmış plastik tutamak dışında , yine içi mükemmel gözüken bir Isuzu daha
Şu başlıklara bakmıyorum ya , mesajı random başlığa taşır mısın @Rick Grimes
Burada yorum yapmayayım
Daha İsuzu urbana bindirecektikYok küçük otobüs sevmiyorumCitiport candır
![]()
Seni mi kırıcam senin için binerimDaha İsuzu urbana bindirecektik![]()
Abi senin bir ara favorin A-1517 bugün elektrik arıza yemiş yarın da A-1607'yi kontrol edeyim o ne yiyecekSeni mi kırıcam senin için binerim![]()
89A bölgemdeki tek Isuzu olduğu için favorim diyordum ama A-1607 gerçek favorimAbi senin bir ara favorin A-1517 bugün elektrik arıza yemiş yarın da A-1607'yi kontrol edeyim o ne yiyecek
Bizde de burada bağımlısi olduğum hatlar yok ama senin sayende bu alışkanlığı kaparım89A bölgemdeki tek Isuzu olduğu için favorim diyordum ama A-1607 gerçek favorim
Yok haşa ! Ben o seviyeye erişemem . O apayrı bir seviyeYok artık sende de Rick Grimes nazarı mı var
Kırk yılış başı A-1709 bineyim dedim arıza verip indirince üzülüyordum arkadan yine Isuzu geldiYok haşa ! Ben o seviyeye erişemem . O apayrı bir seviye![]()
Isuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bakKırk yılış başı A-1709 bineyim dedim arıza verip indirince üzülüyordum arkadan yine Isuzu geldi![]()
İett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmakIsuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bakBende tabelasının yarısı gözükmeyen O2291’den inip , tabelası hiç yanmayan O1275’e biniyorum Ekli dosyayı görüntüle 76568
Ha bir de Yayla'da 1 kereliğine bile Öho'dan Citiport verdiririm Semihciğimİett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmak
İkincisi de Yayla'ya solo Karsanlar çalıştırmak
SOLO KARSAN ???? Yok kalsın başkanım . Yürüyerek giderim gideceğim yere karsana bineceğimeİett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmak
İkincisi de Yayla'ya solo Karsanlar çalıştırmak
A-5 bölgesi en azından bir adet Citiport almalı. Bölgede hiç Citiport yok.Ha bir de Yayla'da 1 kereliğine bile Öho'dan Citiport verdiririm Semihciğim
Evet keşke alsalar ama ben Procity TR’ye de okeyim . A-241 ve A-279’da var sanırım . İkiside mükemmelA-5 bölgesi en azından bir adet Citiport almalı. Bölgede hiç Citiport yok.
Tamam solo citaroSOLO KARSAN ???? Yok kalsın başkanım . Yürüyerek giderim gideceğim yere karsana bineceğime
Citiporta okeyimVer ver
O1264’ü ben halledicem , tek yakalayamadım . Yakalarsam![]()
Arızadan hiçbir seferi yapamasınlar sonra .Tamam solo citaro
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.