Şifremi aklıma kazıdımŞifremi sonra ismimi yaptım
Şifremi aklıma kazıdımŞifremi sonra ismimi yaptım
Marmaray'a yazaydınŞifremi aklıma kazıdım
Dışı çok kalabalk kaybolurduMarmaray'a yazaydın
Ömrü kısa hatlardan biri olan 13TA (İMES - Tatlısu - Altınşehir Metro) hattının ilk seferini 18 Mart 2024 saat 06.30'da M2271 yapmış. Son seferi ise 6 Eylül 2024'de M2303 saat 20.50'de yaptı.
Toplam 5 ay 19 gün boyunca çalıştı.
Kliması iyi olan araçlara denk gelmek zorlaştı en son O2228'de serinlik hissetmiştimSultangazi araçları da sıkıntı geçen O2249 daydım klimaları sanki üflüyor gibiydi
Sultangazi araçların hepsini elden geçirmeliKliması iyi olan araçlara denk gelmek zorlaştı en son O2228'de serinlik hissetmiştim
Özellikle O1164 hepsi Semih içinSultangazi araçların hepsini elden geçirmeli
1264’ün kliması berbat değil en azından , ama çok kötü gördüğüm O2252 var . Resmen üflemiyor sadece ses . Dün bindim ( bugün O1251’e bindim o nispeten daha iyi )Özellikle O1164 hepsi Semih için
Yenibosna'nın E-5'teki trafiğine takılmazsa olabilirSizce 303B’nin yükü 303 Silivri Yenibosna Metro geri açılsa azalır mı
Benim rekorum 7
İzmir başlığını İstanbulla karıştırmamak için buraya alıntı giriyorumBenim rekorum 12 vesait
Hazır demişken tam biletle öğrenci ne kadar İstanbuldaBenimki beleşçilik ama tam bilet bassam iflas ederdim direkt![]()
Tam 27 falandı Öğrenciyi abonman dışı hiç basmadım 13-14 küsürdür tahminimceHazır demişken tam biletle öğrenci ne kadar İstanbulda
13 tlTam bilet 27 de öğrenciyi bilmiyorum
Tam bilet 27 lira civarı öğrenci 13Hazır demişken tam biletle öğrenci ne kadar İstanbulda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.