Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bişey sorucam normalde bu İETT ve Ulaşım AŞ araçları reklam alınıyordu doğru mu sonra Ulaşım AŞ birdenbire ÖHO ya geçip ÖHO etiketi yapıştırdılar ve arkası reklamların tümünü elinden aldılar öylese bu süreç neden devam ediyor.
Belki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardır

Dostlar bu 65 yaş bedavaciligi hakkında düşünceleriniz neler?

Bazı yaşlılar bakkala bile otobüsle gider oldu.
Sabah işe/güce/okula gidenler var çok yer kapliyorlar araçlarda...

Bari sadece öğlen saat 11 ~ 2 arası bedava olsun yaşlılara...

500T'yi konu alan bir dijital platform dizisi vardı. C-5 grubundan bir araca bu dizinin reklamı uygulanmıştı. Ek olarak A-101 kapı numaralı araç reklam almalı. Güzel bir kampanya olur.
Bu senenin ocak ayında bi kampanya vardı görselimde kaydetmiştim

1000018569.jpg

Sonra bir anda vazgeçmişlerdi

303B -> A-960, A-961, A-964, A-965, A-871

303B hattına yeni seferler eklendi. Artık bu hatta 5 araç çalışacak. ;)
şu an 303B bir nevi silivrinin istanbula kapısı. Bu hat dolayısıyla çok yoğundur diye düşünmekteyim. Sizce 303 geri açılsa bu hat rahatlar mı?

Konu sahibi
Bunun konuyla alakası ne sadece değişen araçları yazıyoruz diğer şeyler ilgilendirmiyor.
Merhabalar şuan özel halk otobüsü resimleri konusunu temizlemekle uğraşmaktayım. Bir sonraki geleceğim yer burası olacak. 122 sayfayı tek tek inceleyeceğim bu mesajım dahil olmak üzere değişen araçlar dışındaki tüm mesajları sileceğim/taşıyacağım

Şuan başladım. Değişim hakkındaki yorumları falan tutuyorum silmiyorum. Konudan tamamen sapan mesajları siliyorum

Son düzenleme:
Ve instgramdaki yalancılar hem mal sahipleri kızdırıyor hem iett ye kızdırıyor acilen instgram hesabınız varsa gidin şikayet edin
Ya git başka foruma yaz şunları niye buraya yazıyorsun bize ne onlardan arkadaşım

Merhabalar @İSTANBULLU,

1. sayfadan itibaren bakmaya başlamıştım fakat 126 sayfa olduğu için çok zor olacaktı benim için. 100. sayfadan itibaren tüm mesajlara baktım. Yaklaşık 11 sayfa yazıyı sildim/taşıdım. Araçların değişimi hakkındaki yorumlarınızı/fikirlerinizi tuttum silmedim. Bir ara bu başlık baya karışmış marka/kasa sohbetine dönüşmüş. O tarz mesajların tamamını şu konuya taşıdım:

Artık yazılan yazıları takip edeceğim. Konu dışı olduğunu tespit ettiğim mesajları silerim/taşırım. Bu konuda olmasını istemediğiniz mesajları raporlayarak bildirebilirsiniz veya etiket atabilirsiniz.

Sahibinden ilanları silmek zorunda kaldım. Yasakmış. Sahibinden ilan paylaşmamaya özen gösterin yoksa silmek zorundayım. İyi forumlar dilerim.
Yahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar

Konu sahibi
Yahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar
Mesajlarınız silinmedi. Tüm mesajlar ÖHO sohbet konusunda. Bu başlıkla ilgisi olmayan tüm mesajları taşıdım. Bu cevabınızı da taşıyorum

Salı günü 500T kısalıyor. Bu yüzden yarın 500T ile ilk ve son kez ilk durak - son durak yapmak istiyorum;

500T'de çalışan Isuzu Citiport var mı? Varsa kodunu söyleyebilir misiniz? Tek yolculuğum Isuzu ile olsun bari
C-368 var . Ben 1 kez bindim , güzel araçtı . Ayrıca C-444’e de 500T’de bindiğimi hatırlıyorum fakat araç şuan 133KT hattında
C grubu hakkında pek bir bilgim yok ama C-323 ve C-326 da Isuzu Citiport , bunları 500T de gördüğümden pek emin değilim .
( Hepsi 2015-16 model yeni Citiport yok galiba hiç :( )

Son düzenleme:
Salı günü 500T kısalıyor. Bu yüzden yarın 500T ile ilk ve son kez ilk durak - son durak yapmak istiyorum;

500T'de çalışan Isuzu Citiport var mı? Varsa kodunu söyleyebilir misiniz? Tek yolculuğum Isuzu ile olsun bari
500T'ye İ.E.T.T en az üç otobüs göndermeli. Mümkünse Şahinkaya'dan Citaro G takviyesi verilebilir.

Geri
Üst Alt