Çalışıyor Kemerburgaz dan geliyor48G gerçekten çalışıyor mu? Kemerburgaz yönüne gideni gördüm fakat Kemerburgazdan gelen hiç görmedim.
Çalışıyor Kemerburgaz dan geliyor48G gerçekten çalışıyor mu? Kemerburgaz yönüne gideni gördüm fakat Kemerburgazdan gelen hiç görmedim.
Denk gelmedim demekkiÇalışıyor Kemerburgaz dan geliyor
Net sarı
Rotasını biliyorum (hatta eski okulumun önünden geçiyor), sadece o kadar nadir ki ben arada çalışıyor sandımKemerden göbekten aşağı metro ya gidiyor 48Udan aynı yola gidiyor
ESHOT gibi İETT de düşük sayılarda da olsa Mercedes almalı
hic sanmiyorum akia ultra lf 18 her an cikabilir.ESHOT gibi İETT de düşük sayılarda da olsa Mercedes almalı
Akia otobüs istiyorum benAman Allah korusun metrobüs dışında Akia hiçbir ihaleye dahil edilmemeli
Sizin Conecto'larda sanırım led far yokmuş.
İsuzularda isuzu motor görür müyüz?Akia alınma ihtimali tamamen bitmiş değil bu arada . Çünkü Ulaşım personelleri bakımlara devam ediyorlar. Ayrıca ihalede Cummins yerine DAF veya Mercedes motor tercih edebilirler .En son alınan Otokar metrobüslerde DAF motor var mesela, İ.E.T.T Cummins tercih etmedi. Isuzu Cummins kullanıyor.
Görürsek on numara olurİsuzularda isuzu motor görür müyüz?
Man eski kalitesini kaybetti, karsan körüklüler dağılıyor hepMAN motorlu Güleryüz Cobra olur mu sizce? Eskiden vardı çünkü.
MAN bence halen kaliteli marka fakat şehiriçi otobüs konusunda dış pazara daha çok yoğunluk veriyorlar.Man eski kalitesini kaybetti, karsan körüklüler dağılıyor hep
Türkiyedeki MAN SE traton satın aldı onuTürkiye’deki operasyonlarını kısıtladı bence. Şehiriçi otobüslerini iki belediye hariç tercih eden olmadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.