Çok istiyorsan gel indirelim seni burda ??? Vuracak mısınız adamı Connecto’yu beğendiği için

Çok istiyorsan gel indirelim seni burda ??? Vuracak mısınız adamı Connecto’yu beğendiği için
Bizim Iveco Daily'ye inanılmaz benziyorlar size versek çalışır2-3 kez bitmiştim
Ekli dosyayı görüntüle 76633
Ayrıca bunu ararken iki modeli unutmuşum Renault master ve Volkswagen crafterda daha iyi jestten
Ekli dosyayı görüntüle 76635
Alıntı: Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin
Bizim Akia'lar İZTAŞIT'daki Akialardan bayağı farklıymış bu aradaBiz sizi kamera aynalı Akia'ya bindirelim nasıl olur![]()
Akia Ultra LF 12 mi? 2018 modellerine binmiştim onun, koltuk dizaynı filan güzeldi ama 2024.model nasılBiz sizi kamera aynalı Akia'ya bindirelim nasıl olur![]()
Bizdeki 2018 veya 19 sanırımBizim Akia'lar İZTAŞIT'daki Akialardan bayağı farklıymış bu arada
EfsaneAkia Ultra LF 12 mi? 2018 modellerine binmiştim onun, koltuk dizaynı filan güzeldi ama 2024.model nasıl
Benim cevap vermeme gerek yok sanırım. Karsanın karşısına boş sandalye koyun sandalyeyi seçerim. Ayrıyetten Isuzuymuş araç
İroni yapmıyon, Di miEfsane
İstanbuldakilerin koltuk dizaynları, kokpitleri, zemini ve logoları farklıAkia Ultra LF 12 mi? 2018 modellerine binmiştim onun, koltuk dizaynı filan güzeldi ama 2024.model nasıl
Novociti sanırım o karşıdakiBenim cevap vermeme gerek yok sanırım. Karsanın karşısına boş sandalye koyun sandalyeyi seçerim. Ayrıyetten Isuzuymuş araç
2024 Akialar iyi linçleyenlere bakma taş gibi araçİroni yapmıyon, Di mi
İstanbul'a gelirsem deneyeceğim söz2024 Akialar iyi linçleyenlere bakma taş gibi araç
Karsan güzel araç üretiyor da ceosu şaibeli bir tipBenim cevap vermeme gerek yok sanırım. Karsanın karşısına boş sandalye koyun sandalyeyi seçerim. Ayrıyetten Isuzuymuş araç
Karsan ve güzel araç? Ben almayayım hocamKarsan güzel araç üretiyor da ceosu şaibeli bir tip
Jest güzel bir minibüs karsan üretimi bredalar da öyleKarsan ve güzel araç? Ben almayayım hocam
Iveco orijinalinde yük arabasıBizim Iveco Daily'ye inanılmaz benziyorlar size versek çalışır
Ya da belli sizde vardır
Belki sürekli bakım kanalına girdiği için çok dikkat etmiyorlardırBugün Akia LF25 metrobüste dönüşte;
2- Dakikada bir araçtan çok hızlı yere vurma sesi geliyordu. Ya yollar aşırı bozuk ya da şoför çok hızlı geçiyor. Böyle devam ederse alt takımlar iflas eder
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.