Merhabalar
@İSTANBULLU,
1. sayfadan itibaren bakmaya başlamıştım fakat 126 sayfa olduğu için çok zor olacaktı benim için. 100. sayfadan itibaren tüm mesajlara baktım. Yaklaşık 11 sayfa yazıyı sildim/taşıdım. Araçların değişimi hakkındaki yorumlarınızı/fikirlerinizi tuttum silmedim. Bir ara bu başlık baya karışmış marka/kasa sohbetine dönüşmüş. O tarz mesajların tamamını şu konuya taşıdım:
Moderatör düzenlemesi:
Bu başlık 15 Temmuz 2025 tarihinde
@Atabey tarafından açılmıştı fakat ÖHO Değişen araçlar konusunda o kadar fazla konuyla ilgisiz mesajlar vardı ki o mesajları buraya taşımak zorunda kaldım. O yüzden konunun ilk mesajları saçma gelebilir. Bir süreye kadar idare etmeniz gerekmektedir. Hayırlı forumlar dilerim.
Başlığın normalde olması gereken ilk mesajı: -> "Sohbet öneriler, fikirler görüşler fotoğraf çok lazımsa atabilirsiniz."
Artık yazılan yazıları takip edeceğim. Konu dışı olduğunu tespit ettiğim mesajları silerim/taşırım. Bu konuda olmasını istemediğiniz mesajları raporlayarak bildirebilirsiniz veya etiket atabilirsiniz.
Sahibinden ilanları silmek zorunda kaldım. Yasakmış. Sahibinden ilan paylaşmamaya özen gösterin yoksa silmek zorundayım. İyi forumlar dilerim.