Evet 2015 procity eski kasa42-44 o kadar yoğun trafikte hızlı oluyor araç bir de procity tr değil galiba arka çekimden eski kasaya benziyor
Evet 2015 procity eski kasa42-44 o kadar yoğun trafikte hızlı oluyor araç bir de procity tr değil galiba arka çekimden eski kasaya benziyor
Yandaki egea ölmüş ağlayanı yok ama led taksi tabelası hala yanıyor ilginç
Galiba akia 55T de çalışıyormuşEski kasa galiba buEkli dosyayı görüntüle 75582
Bir tane de akia’ya çarpmış ama akia tehditkarlığından ödün vermemiş
İstanbul değil ama İzmirde 878 hattı var her zaman körüklü ve neredeyse her zaman böyle çakılı, İstanbul'da da hem körüklü hem de çakılı hatlar var mı? (Metrobüs sayılmaz)Ekli dosyayı görüntüle 75491
İstanbul ile alakası yok ama dün İnstagram da böyle bir sayfaya denk geldim.Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesinin otobüslerinin ne kadar dolu olduğunu felan paylaşıyor.3 kapılı körüklü Citaro var.Bir gönderide de Citaro giderken sağa sola sallanıyor baya onun içten görüntüleri var değişik geldi bana bu şekil araçları
İett körüklü kullanmayı becermediği için sanmıyorumİstanbul değil ama İzmirde 878 hattı var her zaman körüklü ve neredeyse her zaman böyle çakılı, İstanbul'da da hem körüklü hem de çakılı hatlar var mı? (Metrobüs sayılmaz)
Aradığınız şoföre bir bayan hakaret ediyor, lütfen daha sonra bir daha arayınUlan açtım yine lanet ağzımı
Ekli dosyayı görüntüle 75530
Şoföre dinlenmeden ikinci seferini yaptırdımaffet abi
Şu evka-4ün altındaki yerde test edilen araba mı o?Izmirde test edilen citaro var onu ne yapcaz ya eshot satin alirsa batarsiniz eshot citaro alirsa![]()
Umalım da bizde böyle vukuatlar olmasın
Random dolaşıyor ya o,Varyantta gördüm, Üçyolda gördüm, oraya kadar gitmiş mi?Şu evka-4ün altındaki yerde test edilen araba mı o?
Nası ya, sizde sololar mı ağır basıyor,İett körüklü kullanmayı becermediği için sanmıyorum
İett yoğun hatlara 3 dakikada bir solo göndermenin körüklüden daha iyi olacağını düşünüyor. Sonra dagidip körüklüleri 16S, 122D gibi 4-5 kişinin kullandığı hatlara veriyorNası ya, sizde sololar mı ağır basıyor,
878 ve çakılı?Alakasını zerre görmüyorum bak bi de Fil Heykellerinin dibindeyim,İstanbul değil ama İzmirde 878 hattı var her zaman körüklü ve neredeyse her zaman böyle çakılı, İstanbul'da da hem körüklü hem de çakılı hatlar var mı? (Metrobüs sayılmaz)
en son kaç sene önce körüklü aldınız ki metrobüs hariciİett yoğun hatlara 3 dakikada bir solo göndermenin körüklüden daha iyi olacağını düşünüyor. Sonra dagidip körüklüleri 16S, 122D gibi 4-5 kişinin kullandığı hatlara veriyor
2015 model conectolar 2015 yılında alındıysa 2015. Alınmadıysa 2013 karsanen son kaç sene önce körüklü aldınız ki metrobüs harici
Haydaaaa, biz sonunda bir konuda üstün olduk,2015 model conectolar 2015 yılında alındıysa 2015. Alınmadıysa 2013 karsan
Örneğin vericen 30M'e körüklü (sokakta sıkışmazsa) yolcu sayısını en az %50 arttırırBizim yönetimde şöyle algı var: Solo alıp kısa aralıklarla verirsek körüklüden daha çok iş yapar ama onu da beceremediler![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.