Sanki 72YT de de çalışıcak deniyordu
5 Gün önce A-117 çalışmış A-116'da çalışıyordur büyük ihtimalle sırası gelinceSanki 72YT de de çalışıcak deniyordu
BMC nasıl abartılanda oraya mercedesi koy yeni kasa conecto çok sıradan. Güleryüz orta.Çok linç yiyeceğim ama hazırım
Overrated (Abartılan) Markalar:
MAN
Güleryüz
BMC (Fiyat/Performans araçları hariç)
Underrated (Yeterince değer verilmeyen) Markalar:
Akia
Otokar
Isuzu
Ne overrated ne de Underrated ortası olan Markalar:
Tezeller
Karsan
TCV
Temsa
Hak ettiği değeri gören Markalar:
Mercedes-Benz
Otokar (Sadece 2013 kasadan hak ettiğini görüyor. Yoksa tam görmüyor)
Mercedes Sıradansa tüm markaları kapatıp gidelimBMC nasıl abartılanda oraya mercedesi koy yeni kasa conecto çok sıradan. Güleryüz orta.
MAN eskisi kadar sağlam değil çok dökülüyorlar artık MAN SE Traton’la birleştiHocam Man kesinlikle abartılmıyor adamlar çok sağlam yapıyor biraz pahalı olabilir ama dayanıklılık daha önemli bence ayrıca Otokar da hak ettiğinden fazla değer görüyor Man ile Otokar yer değiştirmeli bence
Yeni kasa conectoyu hiç beğenmiyorum. Diğer otobüslerden hiç bir farkı yok sadece markası varMercedes Sıradansa tüm markaları kapatıp gidelim![]()
Tarlabaşındaki kazada dağılmıştı ama gerçi 10 araca vurmuştu hızını da bilmiyorum
42-44 km/h ile vuruyor çokta hızlı değilmiş. Tamamen ayağa kalkma sebebiyle olmuş çok yazıkHızlı deniyor. İçeri kamerasının görüntüleri ortaya çıkmış 10 araçtan önce bir şeylere daha çarpmış anladığım kadarıyla
42-44 o kadar yoğun trafikte hızlı oluyor araç bir de procity tr değil galiba arka çekimden eski kasaya benziyor42-44 km/h ile vuruyor çokta hızlı değilmiş. Tamamen ayağa kalkma sebebiyle olmuş çok yazık
Procity trler çok sağlam.Hızlı deniyor. İçeri kamerasının görüntüleri ortaya çıkmış 10 araçtan önce bir şeylere daha çarpmış anladığım kadarıyla
Se traton'u yok sayıyorum. Man mandır.MAN eskisi kadar sağlam değil çok dökülüyorlar artık MAN SE Traton’la birleşti
Evet 2015 procity eski kasa42-44 o kadar yoğun trafikte hızlı oluyor araç bir de procity tr değil galiba arka çekimden eski kasaya benziyor
Yandaki egea ölmüş ağlayanı yok ama led taksi tabelası hala yanıyor ilginç
Galiba akia 55T de çalışıyormuşEski kasa galiba buEkli dosyayı görüntüle 75582
Bir tane de akia’ya çarpmış ama akia tehditkarlığından ödün vermemiş
İstanbul değil ama İzmirde 878 hattı var her zaman körüklü ve neredeyse her zaman böyle çakılı, İstanbul'da da hem körüklü hem de çakılı hatlar var mı? (Metrobüs sayılmaz)Ekli dosyayı görüntüle 75491
İstanbul ile alakası yok ama dün İnstagram da böyle bir sayfaya denk geldim.Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesinin otobüslerinin ne kadar dolu olduğunu felan paylaşıyor.3 kapılı körüklü Citaro var.Bir gönderide de Citaro giderken sağa sola sallanıyor baya onun içten görüntüleri var değişik geldi bana bu şekil araçları
İett körüklü kullanmayı becermediği için sanmıyorumİstanbul değil ama İzmirde 878 hattı var her zaman körüklü ve neredeyse her zaman böyle çakılı, İstanbul'da da hem körüklü hem de çakılı hatlar var mı? (Metrobüs sayılmaz)
Aradığınız şoföre bir bayan hakaret ediyor, lütfen daha sonra bir daha arayınUlan açtım yine lanet ağzımı
Ekli dosyayı görüntüle 75530
Şoföre dinlenmeden ikinci seferini yaptırdımaffet abi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.