Tabi bunu O1264 gibi bir çöple yapamam , durduğu yerde hararet veren araç 10 dakika molayla sefer yapacak ? İmkanı yok
O3048 kat kat iyiymiş mesela onu anladım bugün
O3048 kat kat iyiymiş mesela onu anladım bugün
Procityler iyi ya . Tek tük vasat var aralarında , yoksa canavar gibiler . Tabi 2017 model olmalarını göz ardı edemeyizValla attığım görseldeki araç durağa gelip seferi bittiğinde diğer seferin saati gelmişti. Şoföre de helal olsun hiç dinlenmeden kalkıp gitmişprocity trler dayanıklı en azından
Abi dinlenmek için tüm tuşlara basıyor 71 KM/H ile gidiyorŞoföre dinlenmeden ikinci seferini yaptırdımaffet abi
Guzel sehir yani kiskanmiyor degilim ama deprem olcak diye korkuyom gitmektenİstanbul'u siteden çıkar hayalet şehir gibi olurayrıca istanbul konusuna geldiğine göre sende seviyorsun burayı
![]()
Sonunda 16 dk olsa da dinlenecek abim. 29 dakikada bitirmiş seferini
Yav adam gelecektwn gidiyor dinleniyim diye birkac saniye sonra ne
Çok güzel fotoğraf olmuş eline sağlık. Sadece iki basamaklı kapı kodlarında B-79 değil B-079, B-082, B-080 şeklinde yazılıyor. Onun haricinde harika fotoğraf
Orası sadece ÖHO araçları için yeni konu açılmıştı İETT araçları için
Seni buldum Yurt içi: Isuzu Citiport en sevdiğim aşırı underratedHiç binmedim
Aa demek sende gördün bu citarolarıEkli dosyayı görüntüle 75491
İstanbul ile alakası yok ama dün İnstagram da böyle bir sayfaya denk geldim.Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesinin otobüslerinin ne kadar dolu olduğunu felan paylaşıyor.3 kapılı körüklü Citaro var.Bir gönderide de Citaro giderken sağa sola sallanıyor baya onun içten görüntüleri var değişik geldi bana bu şekil araçları
Bu araç zamanının ferrarisi gibi düşün bir hızlandırdı aklın şaşardı ama eski oldukları için maalesef nesilleri tükendi yoksa muazzam araçlardıBunu seven var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.