Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
İETT'de böyle olay yok şoförün kodu var. Aynı kodun olduğu seferde aynı şoförler diğerlerinde değişiyor
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor

Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış

Ekran görüntüsü 2025-07-30 215311.png

İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor .
Şunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladım
Bazen tam okumadan yorum yapıyorum

Konu sahibi
İETT araçlarında şoför kodu yerine -501, -511 veya -1, -9 gibi ifadeler varsa o hattaki o aracın yerine verilmiş oluyor

Mesela burada A3001 -> E-58 Hattındaki -11 (6. araç) öho aracı yerine tek sefer yapmış

Ekli dosyayı görüntüle 75563
Şunu okumadan atlamışım özür dilerim şimdi anladım
Bazen tam okumadan yorum yapıyorum
Aracı buldum. D-176 yerine çalışmış. Mesela onun sadece 17:45 seferini yapmış ve -11 ifadesi yerine İETT aracı geçtiği için sürücü kodu gelmiş

Ekran görüntüsü 2025-07-30 220210.png

Sevgili Karatas 6,5 yıldır neden alınmadı. Bunu sormakta haklı olduğumu düşünüyorum. Bakanlık izin vermiyormuş falan. Alan nasıl alıyor. Veya metrobüsleri nasıl nasıl ki peşin aldılarsa kredisiz, normal hatlara da birşeyler yapabilirlerdi😔
6.5 yıldır uzun körüklü ve solo alındı. körüklüler eski körüklüleri metrobüsten atıp dış hatlara tahsis etti. metrobüsler özkaynakla satın alındı bir de

Konu sahibi
Niye özellikle öho araçları iett ile değişiyor ? 146’nın çalıştığı bölgede başka boşta öho yok mu ?
Valla tabiri caizse öho araçları pıtır pıtır çıçıyorlar o yüzden İETT sanırım belki de başka nedenleri de vardır. Sonuçta iptal olan sefer yerine takviye olarak geliyor. Takviye de İETT'nin görevi

Akia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.

Konu sahibi
Akia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.
Kimsede aşırı Akia sevgisi yok. Sorun Akia'nın hak ettiğinden fazla kötülenmesi. Piyasada Akia'dan kötü 2-3 marka mevcut. Gereksiz gömülüyor. Ayrıca çok yeni bir marka olmasına rağmen gayet iyiler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt