Otokar alınmayacakBen şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
Otokar alınmayacakBen şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
Her ne kadar günlük ihtiyacın %100'ünü karşılamasa bile barajlarda kurulan HESlerle elektrik üretimi yapılıyorElektrik biz de çoğunlukla fosil yakıtlardan elde edilmiyor mu?
Yeni ihaleyle demek istememiştim. Mevcut 290LF kasaları kayaşehir garajında görmek isterim demek istemiştimOtokar alınmayacak
Mahkemelik durumlar olduğuna ben şahsen inanmıyorumOtokar alınmayacak
Mahkemelik durum var ayrıca Otokar marka metrobüsler alındıktan 1,5 2 yıl sonra büyük kazalara karıştı bu da iett ile otokarın arasını bozdu hâliyleAlınmayacak diye bir şey de yok ayrıca, %0.1 de olsa bir ihtimal her zaman var
Katılıyorum, ben de Koçlarla aralarının kötü olduğuna asla inanmıyorum.Mahkemelik durumlar olduğuna ben şahsen inanmıyorum
2012 de 4 tane aldılar sadeceKatılıyorum, ben de Koçlarla aralarının kötü olduğuna asla inanmıyorum.
2012 yılındaki başarısızlıklarına rağmen Bmcden 5 yıl sonra 381 adet araç alındı, bu işler hiç belli olmuyor.
Yerli ihale şartını karşılar mı ki
Ankara üretimiYerli ihale şartını karşılar mı ki
Man'ın Ankara da fabrikası var tabiki karşılar yeter ki İETT alsınYerli ihale şartını karşılar mı ki
Ankara üretimi
Karşılıyorsa alınsın tabiki. Körüklü olarak en çok görmek istediğim modelleden biriMan'ın Ankara da fabrikası var tabiki karşılar yeter ki İETT alsın
Bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla K1248 zimmetli olsa gerek.Kağıthane Garajı Solo Karsanlara iyi mi bakıyor bana mı öyle geliyor her bindiğimin ekranı çalışıyor sıkıntıları da yok çoğu zimmetli zaten ama zimmetli olmayanlar da durumu iyi
Aa bu şaka olsa gerek. Ekrem başkan ve ekibi dışardaydı da aldıkları araçları otobüsleri ve hazırladıkları ihaleleri sonra da kapanan hatları gördük. Muhtemelen şuan daha iyi daha detaylı ihaleler hazırlanabilir. Yani kötünün iyisi hazırlanabilir.Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
He şu da var daha düne kadar ekrem başkan neden otobüs veya metrobüs almadı. Bu adamın içeriye alınacağı o kadar belliydi ki.Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.