Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Adalara birşey istemiyorum. Fayton varken binmiyordum mesela. İstanbul'un göbeğinde 2024'ten beri aktarma olayı yüzünden sırf bunlara para kazandırmamak için arada sırada 15 km yürüyorsam. Adalar'dakiler de araçsız gayette yapabilir. Adalar da yaşıyorsan zaten varlıklısın yani aracın var. Fayton yerli ve yabancı turistler içindi Adalar halkı için değil. Karsanlar da aynı şekilde lükse kaçıyor.
Adalar’da doğru düzgün araç mı kullanılıyor allah aşkıma

Konu sahibi
2.000 Mesajımı A-1517'nin yeni aracı Olan Isuzu Citiport'a bilerek ayırdım. En sevdiğim model bu araçlar artık. Ayrıca şuanki halini çok beğendim şahsen. Aracın mal sahibine hayırlı olması dileğiyle kazasız belasız kullanırlar umarım.

Şöyle bir anım oldu bugün. Aslında A-1517'yi görmek için Kocasinan Sanayi Sitesine gitmiştim fakat bugünün pazar günü olduğunu unutmuşum ve site kapalıymış üzülerek etrafından dolanıp eve dönerken bir anda tamirhaneden çıkarılmış dışarı tutulduğunu gördüm. Araç aktif olarak seferlere başlamadı ama bence çok işi kalmamıştır artık yakında görürüz umarım. @Emirinho10 @Mert.

Ekli dosyayı görüntüle 75212

Ekli dosyayı görüntüle 75211

25.07.2025 15:35 - Kocasinan Sanayi Sitesi
Sonunda en çok yapmak istediğim şeyi yaptım. 2000. mesajımı özelleştirdim

Konu dışı olacak ama metrobüse Akia alınmaya devam edilsin. İstanbul'da gayet başarılı oldu. Veya firmada sıkıntı var ise metrobüsün patenti başka markaya satılıp aynısının üretilmesi güzel olur.
Bari capacitylerin bir kısmını normal hatlara ver. Çünkü yeni araçlar alındıkça capacityleri kaybetmekten korkuyorum.

İETT filosunda şu an sağlam olarak sadece akia ve BMC Procity TR var diğerleri her zaman arıza yapıyor örneğin;

Sultangazi garajına bakın Conectoların yarısı arızalı otokarların yarısından fazlası arızalı

İkitelli'ye geliyoruz Karsan körüklülerin yarısından fazlası arızalı eski kasa BMC Procityler ölü gibi Mercedes Benz Citarolar artık son günlerinde zaten Temsa Avenue LF CNG ler hergün arıza yapıyor zaten geriye de sadece BMC Procity TR kaldı onunla idare ediyoruz.

Kağıthane ye bakınca zaten solo Karsanlar patlamaya hazır bomba gibiler her ne kadar sevsem de gerçekten çok sıkıntılılar

Edirnekapı Garajına geldik orda da Akia metrobüsler sağlam capacityler artık yavaş yavaş ölmeye başladı evet sadece 1 fire var ama çoğu seferini tamamlayamıyor ve dinlenmeden çalıştıkları için ömürleri kısalıyor

Topkapı garajına geldiğimizde zaten sadece Akia Ultra LF12 ler var ve en sağlam şu anda onlar

Hasanpaşa garajına geldiğimizde Conecto metrobüsler can çekişiyor klimaları çalışan Conecto bulmak artık imkansız Otokar metrobüsler bu yaşta bu kadar sıkıntılı ise 2 3 sene sonrayı düşünemiyorum

Anadolu garajına geldiğimizde körüklü Conectoların yarısı yine arızalı citarolar yine öyle yaşları da doldu zaten

Şahinkaya garajına geldiğimizde ordaki solo ve körüklü Citarolar her ne kadar diğerlerine göre daha iyi olsa da son günlerini yaşadıkları aşikar

Yunus garajına bakıyoruz Sultangazi garajınadaki kadar olmasa Otokarlar yine sıkıntılı

Sarıgazi de bir o kadar aynı

Yani İETT filosunda o kadar araç var ama toplasan 1000 1500 araç sağlam işte bu felaket demek ya yeni araç almak zorundalar ya da batacaklar

Konu sahibi
İETT filosunda şu an sağlam olarak sadece akia ve BMC Procity TR var diğerleri her zaman arıza yapıyor örneğin;

Sultangazi garajına bakın Conectoların yarısı arızalı otokarların yarısından fazlası arızalı

İkitelli'ye geliyoruz Karsan körüklülerin yarısından fazlası arızalı eski kasa BMC Procityler ölü gibi Mercedes Benz Citarolar artık son günlerinde zaten Temsa Avenue LF CNG ler hergün arıza yapıyor zaten geriye de sadece BMC Procity TR kaldı onunla idare ediyoruz.

Kağıthane ye bakınca zaten solo Karsanlar patlamaya hazır bomba gibiler her ne kadar sevsem de gerçekten çok sıkıntılılar

Edirnekapı Garajına geldik orda da Akia metrobüsler sağlam capacityler artık yavaş yavaş ölmeye başladı evet sadece 1 fire var ama çoğu seferini tamamlayamıyor ve dinlenmeden çalıştıkları için ömürleri kısalıyor

Topkapı garajına geldiğimizde zaten sadece Akia Ultra LF12 ler var ve en sağlam şu anda onlar

Hasanpaşa garajına geldiğimizde Conecto metrobüsler can çekişiyor klimaları çalışan Conecto bulmak artık imkansız Otokar metrobüsler bu yaşta bu kadar sıkıntılı ise 2 3 sene sonrayı düşünemiyorum

Anadolu garajına geldiğimizde körüklü Conectoların yarısı yine arızalı citarolar yine öyle yaşları da doldu zaten

Şahinkaya garajına geldiğimizde ordaki solo ve körüklü Citarolar her ne kadar diğerlerine göre daha iyi olsa da son günlerini yaşadıkları aşikar

Yunus garajına bakıyoruz Sultangazi garajınadaki kadar olmasa Otokarlar yine sıkıntılı

Sarıgazi de bir o kadar aynı

Yani İETT filosunda o kadar araç var ama toplasan 1000 1500 araç sağlam işte bu felaket demek ya yeni araç almak zorundalar ya da batacaklar
Altına imzamı atarım. Son zamanlarda forumda okuduğum en iyi yazılardan biriydi eline sağlık

Konu sahibi
@Rick Grimes iyi yakaladın bence ha A-1517 muhteşem araç almış A-1511'de iyi aslında ama oda ısuzu olsaydı keşke.
Cidden A-1800 için gittiğim gün göz ucuyla yanlışlıkla görmem heves etti bende. Hemde o gün tamirhanenin içindeydi net çekemezdim istesem bile. Bugünde pazar olduğu için sanayi sitesi kapalıymış kapıya gittikten sonra geldi aklıma :D Sitenin etrafını dolaşmadan dönseymişim çok pişman olurmuşum. İyiki etrafından dolanmışım. Aracı dışarı çıkarmışlardı

Cidden A-1800 için gittiğim gün göz ucuyla yanlışlıkla görmem heves etti bende. Hemde o gün tamirhanenin içindeydi net çekemezdim istesem bile. Bugünde pazar olduğu için sanayi sitesi kapalıymış kapıya gittikten sonra geldi aklıma :D Sitenin etrafını dolaşmadan dönseymişim çok pişman olurmuşum. İyiki etrafından dolanmışım. Aracı dışarı çıkarmışlardı
A-1800'den daha iyi A-1517 bence iyi yapmışsın o gün ama Isuzu varken BMC nedir ya,iyi ki dolanmışsın A-1511 ile A-1517'nin sahipleri aynı bu arada haberin olsun :)

Konu sahibi
A-1800'den daha iyi A-1517 bence iyi yapmışsın o gün ama Isuzu varken BMC nedir ya,iyi ki dolanmışsın A-1511 ile A-1517'nin sahipleri aynı bu arada haberin olsun :)
A-1511'in Otokarı da güzel ama Isuzucuyum bir an önce göreve başlamasını bekliyorum hemen test edeceğim 89A'da. Cidden Isuzu almakla iyi karar vermiş sahipleri

Geri
Üst Alt