Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Karsan Breda üretmiyor. Üretim tamamen İtalya'da yapılıyor.
İtalya üretimi olanlar ulaşımparkta. İETT’dekiler Karsan üretimi. Aşağıda ulaşımpark filosunu iliştirdim.

F85A86E5-733D-47F4-8E5A-E9FCF75B63D9.jpeg

İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Ya ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk üzülmeyin bir gün kalitesiz Hurdakar alırsınız .

Son düzenleme:
İETT'nin ücretsiz öğrenci taşıması beni incitmiyor. Sadece diyorum ki bu yakadan otobüsler verilemez miydi de anadolu yakasından buraya otobüs gönderdiler. Gerçi bunda da sorun yok gibi sonuçta iki yaka da istanbul sayılmıyor mu. Ama tasarruf için hatları kapatan, garajda otobüsleri yatıran iett karşı yakadan otobüs getiriyorsa bizim kızdığımız nokta budur.

Konu sahibi
İETT'nin ücretsiz öğrenci taşıması beni incitmiyor. Sadece diyorum ki bu yakadan otobüsler verilemez miydi de anadolu yakasından buraya otobüs gönderdiler. Gerçi bunda da sorun yok gibi sonuçta iki yaka da istanbul sayılmıyor mu. Ama tasarruf için hatları kapatan, garajda otobüsleri yatıran iett karşı yakadan otobüs getiriyorsa bizim kızdığımız nokta budur.
Anadoludan buraya otobüsü getirirken yaktıkları yakıtları öğrenci taşırken yakmamışlardır :D

Geri
Üst Alt