Evet Hamzalı bişeydiDaha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugün
Evet Hamzalı bişeydiDaha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugün
Umaeım 1 duraklık diye E-3’e binip kendini 4.leventt e bulursunBeni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecem
Umaeım 1 duraklık diye E-3’e binip kendini 4.leventt e bulursun
Evet50E mi la o?
Yanlız Savaş petrol temsasının motorunda olma da, maazallah Savaş Petrol arıza çıkarıyor,Beni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecem
Emrenuel otobuslere ne yapiyor kamera arkasiYanlız Savaş petrol temsasının motorunda olma da, maazallah Savaş Petrol arıza çıkarıyor,
Küçükçekmece'ye de gitme de emreunel lanetlemiş o bölgenin araçları,
Oda bozulur simdiAz önce yanımdan kırmızı beyaz Mercedes O345 geçti 34 TN 0344 Plakalı Küçükçekmece Belediyesi'ne hibe edilmiş. Yeşilimsi tabelasında görevli yazıyordu
@Birnevi Senaryo eskileri seversin az önce yanımdan bir MAN SL-200 geçti K.çekmece Belediyesine hibe edilmiş
Hocam konuya geç giriyorum amaMaalesef haber çok eski olduğu için videolar hep piksel piksel algılayamıyorum otobüsün dibinden çekilmiş videolar ama gözükmüyor
Ekli dosyayı görüntüle 74786
Yok hala bulunmadı ama olabilir. Sadece düşündüğüm dediğim gibi o araç toparlanmamıştır her detayıyla yakmışlar. Eğer toparlanmışsa T1054 olabilir cidden sağolunHocam konuya geç giriyorum ama
Araç Kodu T1054'e
Plaka da 34 LD 0192'ye
Benziyor.
(Mesajlarda geriden geliyorum, bulunmuşsa mesajı sileceğim.)
Geldiğin zaman seni 36AY'ye bindirelim, hem yeşil hem de beton İstanbul'u bir görürsünBeni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecem
Hayır şaka amaçlıMetrobüslerde ÖHO çalışıyor muydu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.