Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Hiçbir şekilde haber bulamadım onun yerine bu CNG'li temsaların ilk hallerinden kalma (hem T1022 hem de A-1956 kodu bir arada) bir görsel çıktı karşıma

42271582315_af5cfe0985_o.jpg

Görsel Kaynak: Hüseyin Keskin - Güncel Ulaşım

Konu sahibi
Konu sahibi
Metrolar arası aktarmaların berbat olması hakkında düşünceleriniz nelerdir?

m9-m3 ve m3-m7 arası iyi onun dışındakiler pek değil
Çok sık kullanmadığım için memnunum bence İstanbul'da metro/metrobüs/marmaray arası aktarmalar baya iyi gibi

Konu sahibi
Aktarma var bu bakımdan iyi fakat aktarma mesafeleri hem uzun hem de yeryüzünden.
He o konuda haklısın. Mecidiyeköy metrobüs çıkışından M2 ye gidene kadar 10 dk yürümüştüm. Ayrıca Sirkeci gibi Marmaray durakları da çıkana kadar 5-10 dk geçiyor yeryüzüne

Bugün araç çok sıcak diye araçtan inip başka hatta bindim
Ben de dün Yeşilvadi durağında araç beklerken 98H hattında CNG’li Temsa’ya bindim.(Kodunu unuttum)Binmez olaydım oturdum iki durak gittim ama her tarafım yandı.Hava yoktu araçta.Klimanın sadece sesi vardı.Sıcak üflüyordu sanki.İndikten sonra bir daha Temsa’ya binersem diye sitem ettim.😂😂

İkitelli garajının BMC Procity TR araçlarına kurban olurum ben.Bazen banyo yaptırıcak kadar su akıtsa da onların üzerine kliması iyi olan araç tanımam.👍😂

Konu sahibi
Ben de dün Yeşilvadi durağında araç beklerken 98H hattında CNG’li Temsa’ya bindim.(Kodunu unuttum)Binmez olaydım oturdum iki durak gittim ama her tarafım yandı.Hava yoktu araçta.Klimanın sadece sesi vardı.Sıcak üflüyordu sanki.İndikten sonra bir daha Temsa’ya binersem diye sitem ettim.😂😂
Dediğim bölgedeki araçlara binin Temsa size vantilatör gibi gelir bilen bilir 😁😂

Geri
Üst Alt