Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
ama hala tam net T1064'tür diyemiyorum sadece plaka benziyor 34 LD XX92 gibi bir plaka veya 34 LD XX9X gibi bir şey ama T1084 değil orası kesin 34 LD 0353'e hiç benzemiyor
Ekran görüntüsü 2025-07-25 001706.png

Çok net değil maalesef

Konu sahibi
Şunu da sormak isterim metrolar dünya da 24 saat çalışabiliyorken bizde niye bu çalışma sadece cuma ve cumartesi günleri var? Son olarak İngiltere tüm raylı sistem hatların da telefon kullanımını yaygınlaştırırken biz neden yapamıyoruz veya yapmıyoruz?
Bunu bende isterdim. Sadece gece metroları var. Metrobüste yarım saatte bir falan geçiyor birde

Konu sahibi
Şunu da sormak isterim metrolar dünya da 24 saat çalışabiliyorken bizde niye bu çalışma sadece cuma ve cumartesi günleri var? Son olarak İngiltere tüm raylı sistem hatların da telefon kullanımını yaygınlaştırırken biz neden yapamıyoruz veya yapmıyoruz?
Şuan olanlarında çift bilet olmaması lazım bence neden çift bilet yapıyorlar anlamış değilim.Sanki her yerde varda

Ya eski wowturkey de ben paylaşmıştım. O site kapandığı için şuanda yaşadığımız zorluk aslında o biliyor musunuz. Burda trol diyenlerin çoğu yokken ben vardım ama yönetim anlamıyor. Herkes naparsa kendine yapar. 5 bin kişi girecek siteye 25 kişi giriyorsa bu yönetimin yüzündendir. Kim yazı yazmak isterse baskılanıyor yönetimde ondan taraf alıyor.

Geri
Üst Alt