ama hala tam net T1064'tür diyemiyorum sadece plaka benziyor 34 LD XX92 gibi bir plaka veya 34 LD XX9X gibi bir şey ama T1084 değil orası kesin 34 LD 0353'e hiç benzemiyor
Çok net değil maalesef
ama hala tam net T1064'tür diyemiyorum sadece plaka benziyor 34 LD XX92 gibi bir plaka veya 34 LD XX9X gibi bir şey ama T1084 değil orası kesin 34 LD 0353'e hiç benzemiyor
Bunu bende isterdim. Sadece gece metroları var. Metrobüste yarım saatte bir falan geçiyor birdeŞunu da sormak isterim metrolar dünya da 24 saat çalışabiliyorken bizde niye bu çalışma sadece cuma ve cumartesi günleri var? Son olarak İngiltere tüm raylı sistem hatların da telefon kullanımını yaygınlaştırırken biz neden yapamıyoruz veya yapmıyoruz?
0292 ?
Bende en baştan beri öyle okudum fakat böyle bir plaka çıkmıyor şuanki kayıtlı sistemde0292 ?
Sonu 2 ye benziyor evet T1064 değil benceama hala tam net T1064'tür diyemiyorum sadece plaka benziyor 34 LD XX92 gibi bir plaka veya 34 LD XX9X gibi bir şey ama T1084 değil orası kesin 34 LD 0353'e hiç benzemiyor
İstanbul'un taksi plakaları Txx şeklinde gider. 3 harften oluşur.Arkadaşlar bir konuyu merak ettim: İstanbul'daki taksi plakalarının bir standartı yok mu? Taksi beklerken geçen tüm taksilerde sadece il kodu olan 34 aynıydı?
Bu haberin linkini bana özelden atabilir misin taktım bulucam aracı valla rahat uyuyamamGazi de yakılan temsa olabilir 2016 da çünkü kapı kodu böyle birşeydi galiba. Ayrıca basına çıkmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 74739Ekli dosyayı görüntüle 74740
Şuan olanlarında çift bilet olmaması lazım bence neden çift bilet yapıyorlar anlamış değilim.Sanki her yerde vardaŞunu da sormak isterim metrolar dünya da 24 saat çalışabiliyorken bizde niye bu çalışma sadece cuma ve cumartesi günleri var? Son olarak İngiltere tüm raylı sistem hatların da telefon kullanımını yaygınlaştırırken biz neden yapamıyoruz veya yapmıyoruz?
0392 olabilir mi acaba?o sistemde kayıtlı mı?Maalesef haber çok eski olduğu için videolar hep piksel piksel algılayamıyorum otobüsün dibinden çekilmiş videolar ama gözükmüyor
Ekli dosyayı görüntüle 74786
Ekli dosyayı görüntüle 74787
Araçların İOAŞ'dan İETT'ye geçtiği dönem. B'li kod yerine T'li koda da geçilmiş aynı zamanda.Gazi de yakılan temsa olabilir 2016 da çünkü kapı kodu böyle birşeydi galiba. Ayrıca basına çıkmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 74739Ekli dosyayı görüntüle 74740
Onunda videosunu gördüm de kodu çekmek yerine yolu çekmişlerİstoçta kaza yapan temsa ne acaba ama ne plaka var yandada kodu yok
0292'de olabilirBenim gözlerim sanki çok net 34 LD 0392 görüyor ama böyle bir araç çıkmıyor
O da sistemde yok(muş)0292'de olabilir
Doğru 0292 düşünüp 0392 yazmışım. Sabahtan beri 0292 görüyorum belli ki ulaşamayacağız0292'de olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.