Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Rick Grimes

Yüzbaşı
Konu sahibi
Arkadaşlar burada İstanbul ulaşımına dair herhangi bir konuda veya konudan konuya atlayarak konuşabilirsiniz. Yeterki diğer konular çorba olmasın. Burası tamamen freedom alan. Aklına fikir gelen biri bile yazabilir. Moderatör yetkim olsaydı diğer başlıklardaki alakasız konuşmaları buraya taşıyabilirdim

Konu sahibi
İlk konuyu da ben başlatıyorum. ÖHOlardaki tüm Procityler yok olmalı 🤪
142-142A-144A bölgesindeki eski cobra ve tezeller olan İOAŞ araçlarını deneyimleyin sıcak bir yaz günü. Procitylere dua edersiniz :D

Bugün araç çok sıcak diye araçtan inip başka hatta bindim

Konu sahibi
146 31 bu bölgeler de çok iğrenç araçlara sahip komple bir temizlik şart yolcularına üzülüyorum
Şuan çevremdeki en kötü bölgeler

146 bölgesi
142-142A-144A bölgesi
98-98KM-79FY-78ZB bölgesi (Cngli cobralar benden torpilliler ama yaş ve model açısından yetersiz bölge (Özellikle C-1623 temsası))

Konu sahibi
Bugün kayaşehirde kaza yapan akiayı taşınmasaydık oradan gidip bakardım nasıl olmuş diye umarım ciddi değildir
1753375627998.png

Hemde yeni Akia Firuze Sitesinde olmuş, hiç olayla ilgili haber bulamadım ciddi değil sanırım

Konu sahibi
Tamda şimdi buldum haberi K1622 2 yıl önce başakşehirde yolcular varken yanmış

Tamda şimdi buldum haberi K1622 2 yıl önce başakşehirde yolcular varken yanmış

Yandı diye duymuştum ama bi bulamamıştım haberini ilk defa gördüm sağolun.Plakayı aratınca çıkıyormuş meğersem ben kapı kodunu aratıyordum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt