Basında haber olmaması garajda veya başka bir tenha yerde gece sularında yandığı anlamına geliyor olabilir miEvet, yanmış o da.
Evet, basında hiç haber yok fakat yanmış galiba.
Basında haber olmaması garajda veya başka bir tenha yerde gece sularında yandığı anlamına geliyor olabilir miEvet, yanmış o da.
Evet, basında hiç haber yok fakat yanmış galiba.
Keşke günümüzde bu kodlar hala olsa A-1879 son olmasa ve devamı gelseHiçbir şekilde haber bulamadım onun yerine bu CNG'li temsaların ilk hallerinden kalma (hem T1022 hem de A-1956 kodu bir arada) bir görsel çıktı karşıma
Ekli dosyayı görüntüle 74738
Görsel Kaynak: Hüseyin Keskin - Güncel Ulaşım
Çok sık kullanmadığım için memnunum bence İstanbul'da metro/metrobüs/marmaray arası aktarmalar baya iyi gibiMetrolar arası aktarmaların berbat olması hakkında düşünceleriniz nelerdir?
m9-m3 ve m3-m7 arası iyi onun dışındakiler pek değil
Aktarma var bu bakımdan iyi fakat aktarma mesafeleri hem uzun hem de yeryüzünden.Çok sık kullanmadığım için memnunum bence İstanbul'da metro/metrobüs/marmaray arası aktarmalar baya iyi gibi
He o konuda haklısın. Mecidiyeköy metrobüs çıkışından M2 ye gidene kadar 10 dk yürümüştüm. Ayrıca Sirkeci gibi Marmaray durakları da çıkana kadar 5-10 dk geçiyor yeryüzüneAktarma var bu bakımdan iyi fakat aktarma mesafeleri hem uzun hem de yeryüzünden.
Şişli-Mecidiyeköy İstasyonuÇok sık kullanmadığım için memnunum bence İstanbul'da metro/metrobüs/marmaray arası aktarmalar baya iyi gibi
T1044 yahut T1064 e benziyorİçinde 4 geçiyor da çok belli olmuyor
Ben de dün Yeşilvadi durağında araç beklerken 98H hattında CNG’li Temsa’ya bindim.(Kodunu unuttum)Binmez olaydım oturdum iki durak gittim ama her tarafım yandı.Hava yoktu araçta.Klimanın sadece sesi vardı.Sıcak üflüyordu sanki.İndikten sonra bir daha Temsa’ya binersem diye sitem ettim.Bugün araç çok sıcak diye araçtan inip başka hatta bindim
İncirli ve Yenibosna, orası kadar kötü olmasa da pek iyi değiller.Şişli-Mecidiyeköy İstasyonu
Dediğim bölgedeki araçlara binin Temsa size vantilatör gibi gelir bilen bilirBen de dün Yeşilvadi durağında araç beklerken 98H hattında CNG’li Temsa’ya bindim.(Kodunu unuttum)Binmez olaydım oturdum iki durak gittim ama her tarafım yandı.Hava yoktu araçta.Klimanın sadece sesi vardı.Sıcak üflüyordu sanki.İndikten sonra bir daha Temsa’ya binersem diye sitem ettim.![]()
İlave olarak 98H/92Ş bölgesi.146 31 bu bölgeler de çok iğrenç
Kod tamamen silinmezse kullanılır. Yıllar sonra yeni aracıyla dönen kodlar olmuştuServis dışı kalmış araçların kodları bir daha kullanılıyor mu, sonradan?
Temsa ve Vantilatör ?Dediğim bölgedeki araçlara binin Temsa size vantilatör gibi gelir bilen bilir
Hiçbir şekilde haber bulamadım onun yerine bu CNG'li temsaların ilk hallerinden kalma (hem T1022 hem de A-1956 kodu bir arada) bir görsel çıktı karşıma
Ekli dosyayı görüntüle 74738
Görsel Kaynak: Hüseyin Keskin - Güncel Ulaşım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.