Ara sıra gidiyorum o tarafa haberiniz olsun. A-164 takıldığım arac o bölge için 73H/73/82/93M/MK97/30A/30M/92TSizin beşiktaşa gittiğniizi bilmiyodum
2026'nin ilk hattı 93M olacak.
Ara sıra gidiyorum o tarafa haberiniz olsun. A-164 takıldığım arac o bölge için 73H/73/82/93M/MK97/30A/30M/92TSizin beşiktaşa gittiğniizi bilmiyodum
55B kapandığından beri gidesim gelmiyor. 50L’den nefret ediyorum.Ara sıra gidiyorum o tarafa haberiniz olsun. A-164 takıldığım arac o bölge için 73H/73/82/93M/MK97/30A/30M/92T
Alibeyköy'e yönlendiriyorlar hatları hep genelde55B kapandığından beri gidesim gelmiyor. 50L’den nefret ediyorum.
olabilir %85 ihtimalBişey sorcam b1500 b1502 b1539 a1530 yılbaşından önce değişirmi
Tühh acaba aracmı değiştirecekAraç değiştirmedi. Araç zaten 2014 Temsa.
Şerit eklemek uzun vadede trafiği ÖNLEMEZİlçe belediyelerinin trafik düzeltme adına kamulaştırma izni olsa keşke caddeler özelinde...
Her caddenin en azından bi tarafındakı 4-5 bina yıkılsa yol genişletilebilir.. veya park yeri açılır
ezbere konusmayiniz lutfen.Şerit eklemek uzun vadede trafiği ÖNLEMEZ
Dünyada bir sürü örneğini görebilirsiniz
Caddeye araç parketmemesini istiyorsanız bina yıkmaktan çok daha kolay bir çözümü var: caydırıcı cezalar yazan bir zabıta ekibiezbere konusmayiniz lutfen.
Caddelerde arac park etme veya kotu planlı binalar yuzunden serit daralıyor. o yuzden serit arttırılsın dedim.
Trafige cozum bulmamaktan her halukarda daha iyidir...
evet ama sonucta musteriler esnaf vs park yapılması gerekıyor. her yerde park'ı yasaklayamayız...Caddeye araç parketmemesini istiyorsanız bina yıkmaktan çok daha kolay bir çözümü var: caydırıcı cezalar yazan bir zabıta ekibi
Kısa süreli parka (15-30 dakika) ixin verilebilir. Zaten resmi araçlarda öyle bir ibare var mesela.evet ama sonucta musteriler esnaf vs park yapılması gerekıyor. her yerde park'ı yasaklayamayız...
en azından bazı cadde girişi, kavşak etrafı vs kamulaştırılabilir... belki alt geçit yapılır o genısletme ile birlikte
Sen buralara gec saatte gelirmiydin ya?
Gelirim ara sıra ama eskiden daha çok gelirdim.Sen buralara gec saatte gelirmiydin ya?
Anladım hangi hatlara gittin bugün.Gelirim ara sıra ama eskiden daha çok gelirdim.
Bugün çok gitmedim.Çektiğim araç ile gelmiştim oraya.Şimdi ise aynı araç ile dönüyorum.Anladım hangi hatlara gittin bugün.
Anladım.Bende Mk97 takıldım 2,5 servis.Bugün çok gitmedim.Çektiğim araç ile gelmiştim oraya.Şimdi ise aynı araç ile dönüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.