Bir komik bilgi de benden => Polonya'ya Akia ihraç edildi.Komik bir bilgi Polonyafan 5 milyona Citaro C2 almak mümkün (teslimat nasıl olacak ne kadar tutar hariç tutarsak) 10 milyonlara satılan Otokar ve Conectolardan daha iyi gibi
Bir komik bilgi de benden => Polonya'ya Akia ihraç edildi.Komik bir bilgi Polonyafan 5 milyona Citaro C2 almak mümkün (teslimat nasıl olacak ne kadar tutar hariç tutarsak) 10 milyonlara satılan Otokar ve Conectolardan daha iyi gibi
Anladım bugün gittim baktım 2 tane BMC'nin arka tarafını haşat etmişler yanlış takmışlar A-1643 ve A-1634'ünGenellikle ben motosikletteyken geçiyorum oradan. Yarın Esenyurt'tayım. Pazar belki.
C-1506 tekrardan sanayiye gitmiş.
Sosyal medya hesabı açan biri olursa dmden fotoğrafları verebilirimDeğerli hocalarım acaba diyorum ki ulaşım başlığında ki mesajlar baya artıyor da bunu fotoğraflı (fotoğrafları) başlıklara da arttırsak daha iyi olmaz mı herkes bu siteden atmıyor sosyal medyaya atıyor ben öyle düşünüyorum
Katılıp katılmamanız size kalmış.
Evet doğruda Temsayı men ettiler galiba şuan muayneden gecemiyorAraç değişecek zaten. Belli bir durumdu.
2024 Otokar abiMarkası ne ki? Şimdiden teşekkürler.![]()
MK97 8 servis olmasa iyi 7 veya 6 düşürseler keşke ya
Carşamba 30M'deyim bunla.
Sizin beşiktaşa gittiğniizi bilmiyodumCarşamba 30M'deyim bunla.
Ara sıra gidiyorum o tarafa haberiniz olsun. A-164 takıldığım arac o bölge için 73H/73/82/93M/MK97/30A/30M/92TSizin beşiktaşa gittiğniizi bilmiyodum
55B kapandığından beri gidesim gelmiyor. 50L’den nefret ediyorum.Ara sıra gidiyorum o tarafa haberiniz olsun. A-164 takıldığım arac o bölge için 73H/73/82/93M/MK97/30A/30M/92T
Alibeyköy'e yönlendiriyorlar hatları hep genelde55B kapandığından beri gidesim gelmiyor. 50L’den nefret ediyorum.
olabilir %85 ihtimalBişey sorcam b1500 b1502 b1539 a1530 yılbaşından önce değişirmi
Tühh acaba aracmı değiştirecekAraç değiştirmedi. Araç zaten 2014 Temsa.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.