Eski bir haber. Akialar alınmadan önceydi 2020 yılıMetrobüse Ultra LF25 gibi tam aranan araç bulmuşken macera aramak yerine bu aracı iyileştirmek daha iyi olacaktoır
Biliyorum şu an için diyordum zatenEski bir haber. Akialar alınmadan önceydi 2020 yılı
Metrobüse bir süre daha yatırım yapmazlar umarım. Biraz şehir içine yatırım lazım. Solo + Körüklü. Ondan sonra geri metrobüse dönebilirlerBiliyorum şu an için diyordum zaten
100 metrobüs alım planı varmış sanırım. İBB stratejik planında görmüştüm.Metrobüse bir süre daha yatırım yapmazlar umarım. Biraz şehir içine yatırım lazım. Solo + Körüklü. Ondan sonra geri metrobüse dönebilirler
Anadolu yeni araç konusunda üvey evlat muamelesi görüyor. En fazla BMC Procity/TR'ler gelir. İlk zamanlarda demiştim yine diyorum İETT Avrupa ve Anadolu diye ikiye bölünüp ayrı bütçeye sahip ve ayrı harcamalarda bulunmalıİnşallah Anadolu'ya da bi güzellik yaparlar.
Conecto G’lerin ağır bakımdan geçirilip normal hatlara verilmesi gerek. Metrobüse phileastan sonra en kötü alınan araç oldu100 metrobüs alım planı varmış sanırım. İBB stratejik planında görmüştüm.
BEN DE BUNU DÜŞÜNÜYORDUM. Ayriyeten yanılmıyorsam Topbaş döneminde planlanan metrobüse ayrı (özerk de olabilirdi tam hatırlamıyorum) bir şirket açılması da gerçekleşmeliİETT Avrupa ve Anadolu diye ikiye bölünüp ayrı bütçeye sahip ve ayrı harcamalarda bulunmalı
Bence Conecto G'ler şehir hatlarında faydalı olmazlar. Gittikleri yere kadar metrobüsü idare edip o parayla şehir içine sıfır körüklü araç alınmalı. Şehir içine alınan son körüklü araç modeli 2013 Model ve 12 yaşındalarConecto G’lerin ağır bakımdan geçirilip normal hatlara verilmesi gerek. Metrobüse phileastan sonra en kötü alınan araç oldu
Bunu da söylemiştim başlardaİETT'den bağımsız olmalı demek istemiştim. Marmaray gibi. Kimseye bağımlı olmayacak her işi kendilerine göre yapacaklar. Ayrı bütçeleri olacak ve her şeyi o bütçeye göre planlayacaklar. İETT'den bağımsız bütçesi olmalı. Bu sayede metrobüse araç alımı şehir içini etkilemez.
Topbaş döneminde planlanan metrobüse ayrı (özerk de olabilirdi tam hatırlamıyorum) bir şirket açılması da gerçekleşmeli
Metrobüsteki Conecto G'ler iyi durumdalar , çoğu yeni gibi duruyor. Gri siyah boyaları da yenilenmiş sanırım.Bence Conecto G'ler şehir hatlarında faydalı olmazlar. Gittikleri yere kadar metrobüsü idare edip o parayla şehir içine sıfır körüklü araç alınmalı. Şehir içine alınan son körüklü araç modeli 2013 Model ve 12 yaşındalar
Gri boyamaları da unuttum. Onları yeniden sarıya boyamak gereksiz masraf olur. Boyamayla uğraşmak yerine hepsine reklam alabilirler ama uğraşmaya değmez. Metrobüste kalsınlar açıkta kalan bütçeyle de şehir içine yeni araç olmalıMetrobüsteki Conecto G'ler iyi durumdalar , çoğu yeni gibi duruyor. Gri siyah boyaları da yenilenmiş sanırım.
Renk çeşitliliği olurGri boyamaları da unuttum. Onları yeniden sarıya boyamak gereksiz masraf olur. Boyamayla uğraşmak yerine hepsine reklam alabilirler ama uğraşmaya değmez. Metrobüste kalsınlar açıkta kalan bütçeyle de şehir içine yeni araç olmalı
Kent XL'ler çok büyük hataydıSanırım İETT ile MAN arası düzelmeye başladı.
Şimdi de Otokar ile araları bozuk galiba. Son Kent XL arızalarından sonra.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.