Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
İnşallah Anadolu'ya da bi güzellik yaparlar.
Anadolu yeni araç konusunda üvey evlat muamelesi görüyor. En fazla BMC Procity/TR'ler gelir. İlk zamanlarda demiştim yine diyorum İETT Avrupa ve Anadolu diye ikiye bölünüp ayrı bütçeye sahip ve ayrı harcamalarda bulunmalı

100 metrobüs alım planı varmış sanırım. İBB stratejik planında görmüştüm.
Conecto G’lerin ağır bakımdan geçirilip normal hatlara verilmesi gerek. Metrobüse phileastan sonra en kötü alınan araç oldu

İETT Avrupa ve Anadolu diye ikiye bölünüp ayrı bütçeye sahip ve ayrı harcamalarda bulunmalı
BEN DE BUNU DÜŞÜNÜYORDUM. Ayriyeten yanılmıyorsam Topbaş döneminde planlanan metrobüse ayrı (özerk de olabilirdi tam hatırlamıyorum) bir şirket açılması da gerçekleşmeli

Konu sahibi
Conecto G’lerin ağır bakımdan geçirilip normal hatlara verilmesi gerek. Metrobüse phileastan sonra en kötü alınan araç oldu
Bence Conecto G'ler şehir hatlarında faydalı olmazlar. Gittikleri yere kadar metrobüsü idare edip o parayla şehir içine sıfır körüklü araç alınmalı. Şehir içine alınan son körüklü araç modeli 2013 Model ve 12 yaşındalar

Konu sahibi
İETT'den bağımsız olmalı demek istemiştim. Marmaray gibi. Kimseye bağımlı olmayacak her işi kendilerine göre yapacaklar. Ayrı bütçeleri olacak ve her şeyi o bütçeye göre planlayacaklar. İETT'den bağımsız bütçesi olmalı. Bu sayede metrobüse araç alımı şehir içini etkilemez.
Bunu da söylemiştim başlarda
Topbaş döneminde planlanan metrobüse ayrı (özerk de olabilirdi tam hatırlamıyorum) bir şirket açılması da gerçekleşmeli

Bence Conecto G'ler şehir hatlarında faydalı olmazlar. Gittikleri yere kadar metrobüsü idare edip o parayla şehir içine sıfır körüklü araç alınmalı. Şehir içine alınan son körüklü araç modeli 2013 Model ve 12 yaşındalar
Metrobüsteki Conecto G'ler iyi durumdalar , çoğu yeni gibi duruyor. Gri siyah boyaları da yenilenmiş sanırım.

Konu sahibi
Metrobüsteki Conecto G'ler iyi durumdalar , çoğu yeni gibi duruyor. Gri siyah boyaları da yenilenmiş sanırım.
Gri boyamaları da unuttum. Onları yeniden sarıya boyamak gereksiz masraf olur. Boyamayla uğraşmak yerine hepsine reklam alabilirler ama uğraşmaya değmez. Metrobüste kalsınlar açıkta kalan bütçeyle de şehir içine yeni araç olmalı

Sanırım İETT ile MAN arası düzelmeye başladı.

Şimdi de Otokar ile araları bozuk galiba. Son Kent XL arızalarından sonra.
Kent XL'ler çok büyük hataydı

-> 1. Sebebi araçlar şimdiden dökülmeye başladılar. Çoğuna binerseniz anlarsınız .

-> 2. Araçların motorları aracı çekemiyorlar çok ağır geliyor araca o motor yokuş çıkamıyorlar

Akialar daha iyi ama otokar kent xl 🤢

Aynı durumlar bizdede var gibi zamanında birbirimizfen başlık Ödünç aldık şimdi de otobüs kurumlarımızın durumu aynı gibi İzmir Ulaşım 🤝İstanbul Ulaşım

Geri