Gece 1…
Tatilciler kitledi yolları. Yine bir İstanbul klasiği
Mahmutbey de gece bile trafik var ya...
Gişeleri daha şehrin gerisine taşıyarakMahmutbey de gece bile trafik var ya...
Nasil cozulecek burası arkadaş...
Bı de gidip devasa mall of denen avm yi açtılar. AVM sahibi katlı kavşak yapsın oraya trafiği o avm arttırıyor...
Umarım başakşehir-nakkas otobanı rahatlatır orayı...
İlk seçenek. Üçüncü seçenek Şişli-Mecidiyeköy cehenneminden geçmeyi gerektiriyorForum yardım lazım. Yakın zamanda Çağlayan vatan caddesinden bir ev alıcağız (kaporasını yatırdık bile) benim oklum ise ayazağa'da "MREMTAL"
şimdi iki seçenek var ya ayazma yolu üzerinden 50D otosuna bineceğim ve atatürk meydanda inip bayır yukarı yürüyeceğim ya da Çağlayan metroya binip ordan itü ayazağa m2 istasyonundan çıkacağım ve okulun önüne kadar bırakan servise yetişeceğim (okulum saat sabah 8de başlıyor)
Hayırlı işlerin olsun güzel kardeşim.Herşey gönlünce olsun iş hayatında.En güzel yerlere gelmen dileğiyle.Allah bahtını açık etsin.Yine de boş anlarımda veya otobüste eve dönerken yine bakmaya çalışacağım fakat eskisi gibi anında müdahale edemeyeceğim. Şimdiden hakkınızı helal edin. Benimki varsa da helal olsun.
Teşekkür ederim abi güzel dileklerin içinHayırlı işlerin olsun güzel kardeşim.Herşey gönlünce olsun iş hayatında.En güzel yerlere gelmen dileğiyle.Allah bahtını açık etsin.
helal olsun hocam, hakkınızda hayırlısıNereye yazsam herkes görür bilemedim ama buraya yazayım dedim.
9 gün sonra ayın 23'ünde bir aksilik olmazsa hayırlısıyla işe başlıyorum. 6 Gün çalışma 1 gün tatil olacak şekilde. Aktifliğim çok büyük oranda düşecek. O tatil gününde de vaktimi ayırır mıyım bilmiyorum.
Yine de boş anlarımda veya otobüste eve dönerken yine bakmaya çalışacağım fakat eskisi gibi anında müdahale edemeyeceğim. Şimdiden hakkınızı helal edin. Benimki varsa da helal olsun.
İstanbul'da ki tüm gişeler kalkıyor deniliyoduGişeleri daha şehrin gerisine taşıyarak
Devlet ondan iyi para ezdiği için. Mesela Kurtköy gişeleri çalışmıyor sanırsam, kaderine terkedilmiş duruyor. Yorumlarda fahiş fiyat çektiğini söylüyor da gişeden geçerken ekranda hiç bir şey yazmıyor gibi. Geçiniz yazıyor en fazlaİstanbul'da ki tüm gişeler kalkıyor deniliyodu
ulaştırma bakanı bayağı söylüyordu..
Mahmutbey gişeleri neden kalkmadı hâlâ??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.