K1807 19A hattında iken Uzunçayır metrobüste bariyerlere girerek kaza yapmıştır olayda 2 kişi yaralanmıştır
36Vye girmeyince böyle olduBu O1264 Cengiz Topel'den geçen 88 hattında. Hayret, hiç arıza vermemiş.
Sadece İstanbullular onu görür@Semih de uzun zamandır göremiyorum ne oldu 36V kaçırdı mı yoksa Redbull mu![]()
hala göremedim ama trump towers'a uğrarsam göreceğime inanıyorumSadece İstanbullular onu görür
Aslında @Semih Hocama yakınım aslında yeşilpınar taraflarında oturuyorumhala göremedim ama trump towers'a uğrarsam göreceğime inanıyorum
Seni uzun zamanıdır İstanbul Ulaşıma bakmama rağmen göremedim e belalı hattın 36V o mu kaçırdı seni yoksa formula 1den max verstappenlı Redbull mu?Bu soruyu anlayamadım ? Bidaha yazabilir misin ?![]()
İrfan Demet kaçırdı onu İett hakkında olumsuz konuştuğu içinSeni uzun zamanıdır İstanbul Ulaşıma bakmama rağmen göremedim e belalı hattın 36V o mu kaçırdı seni yoksa formula 1den max verstappenlı Redbull mu?![]()
Yok , değişik bir şey yazamıyorum ya . Hep aynı şeyler . Tekrara düşüp milleti forumdan soğutmak istemiyorumSeni uzun zamanıdır İstanbul Ulaşıma bakmama rağmen göremedim e belalı hattın 36V o mu kaçırdı seni yoksa formula 1den max verstappenlı Redbull mu?![]()
İrfan demet ilk beni kaçırırdı alibeyköydeki arsalarını değersizleştirecek önerilerde bulunduğumdan ötürüİrfan Demet kaçırdı onu İett hakkında olumsuz konuştuğu için
İrfan demet ilk beni kaçırırdı alibeyköydeki arsalarını değersizleştirecek önerilerde bulunduğumdan ötürü
Akia-Breda üssüEkli dosyayı görüntüle 87851
Ekli dosyayı görüntüle 87850
Evde bunu düzenleyip caps haline getireceğim. Şimdilik böyle bir şey oldu
Hocam İrfan Demet gerek yok Alibeyköy Aktarma aşıkları sizi kaçırabilirİrfan demet ilk beni kaçırırdı alibeyköydeki arsalarını değersizleştirecek önerilerde bulunduğumdan ötürü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.